BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Bianca exact asa le simt si eu cateodata, pe langa dureri sunt si acele intepaturi ca de cutit...HABAR NU AM ce ar putea fi...poate ne spun celelalte fete...daca au idee

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetele... am ajuns si eu in zona. Azi am fost pe la servici sa le mai ajut pe colege cu una alta, si mi-a luat toata ziua...

Si eu experimentez tot felul de dureri la burtica, de la intepaturi in ovar, presiune in col, de parca acus acus iese ceva, plus ca nu pot sa incordez muschii burtii deloc ca ma doare..Nici picior peste picior nu po sa pun. Asta e.. probabil e normal asa ceva.. sa nu uitam ca sunt atatea kg care apasa pe col si pe pasa...

Tanti, facem si noi galerie pentru tine... Sa fii curajoasa, operatia sa decurga foarte bine si sa se nasca bebe sanatos si sa ai laptic. Numai ganduri bune si de la noi.

Rodika, esti o forta ca reusesti sa ne scrii si noua sa mai stim de voi. Ma bucur ca Isa suge la san si e o cuminte. Ne rugam la DD sa treaca repejor ochisorul si sa vina acasa in familie cat mai repede. Pupici la mamica si la fetita frumoasa.

Merg sa mai citesc din urma.. ca am ramas codasa...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Belu pai m-am uitat acum pe internet ca pana acum nu imi daduse prin cap, am zis ca poate numai eu simtsi spune ca cica se scurteaza colul si se pregateste pentru nastere....pai poate la tine da ,dar la mine vreau sa cred ca mi se pare inca,ori o fi de la prea multa plimbare

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Mycya, si eu zic ca la noi e cam devreme pentru ca sa se scurteze colul... Cu siguranta ar trebui sa stam mai cumintele si sa ne relaxam mai mult in pat, ca si asa fetele cica-s mai grabite.
Eu de acum am un mare stres sa nu nasc mai repede, ca nu vreau sa fac drumul pana la maternitate in travaliu (250 km). Ufff.. sper sa stea cuminte pana la 38 sapt.

Mergi la inceput

a si sa imi pun si eu majoretele la treaba domle

] HAI TANTIII

recuperare rapida,un bebe sanatos si papacios de tzitzi

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Mycya, si eu zic ca la noi e cam devreme pentru ca sa se scurteze colul... Cu siguranta ar trebui sa stam mai cumintele si sa ne relaxam mai mult in pat, ca si asa fetele cica-s mai grabite.
Eu de acum am un mare stres sa nu nasc mai repede, ca nu vreau sa fac drumul pana la maternitate in travaliu (250 km). Ufff.. sper sa stea cuminte pana la 38 sapt.

uii mamicule dar cum de asa departe??mie imi era teama si ca aveam de mers 40 de km,dar acum mia spus doctorita ca pot naste in oras aici si e la distanta de 5 minute de casa.oricum am o presimtire ca fata mea nu o sa se nasca ea in august,dar totusi poate ma insel.mai devreme de 37 de saptamani nici nu vreau sa ma gandescmai are de pus carnita pe ea.

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Stati linistite fetelor ca nu veti naste inainte de 37 sapt. daca stati cumintele....deci insemna ca se scurteaza colul..........inseamna ca ne apropiem si noi de ziua cea mare

Mergi la inceput

in sfarsit am dat si eu comanda de carut si patut
dupa atatea targuieli,am invartit magazinul ala online pe toate partile pana sa iau o decizie si am luat de la altul ca mi s-au parut mai bune,acum ma tot gandesc daca in realitate or fi la fel si daca imi vor mai placeain maxim o saptamana cica imi ajung acasa.

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Stati linistite fetelor ca nu veti naste inainte de 37 sapt. daca stati cumintele....deci insemna ca se scurteaza colul..........inseamna ca ne apropiem si noi de ziua cea mare

pai daca vrei sa il mai si grabesti stii ce e de facut

Georgia tu ce faci?ti-ai gasit de treaba?

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hei, gagici! Am fost si noi la doctor, nu la cel cu care nasc, ci la cel de aici, care ma mai vede. Bebelu e tot cu capul in jos, e bine, are 2800 grame, nu are treaba cu cordonul, iar colul se tot scurteaza - 2.9cm. Doctorul zice ca la 38 de sapt imi poate spune mult mai exact cand vine bb cu un control pe masa - dar prefer sa nu... Nu suport controlul pe masa, apoi decat sa imi faca ceva din greseala, sa declanseze nasterea. mai bine nu... Pozitia bebelului e cu mainile si picioarele pe stanga, si cu spatele in dreapta. Zice doctorul ca nu asta e pozitia ideala, ci exact invers - ca litera "C" - cu picioarele si manutele spre dreapta. Zice ca nu e neaparat o problema, ca poate se suceste... Voi stiti cum sta bebelul vostru? Tre sa iau din nou antibiotice, ca am iar infectie urinara. Si m-a certat ca nu mai iau vitamine, ca iar am anemie... O aveam de dinainte de sarcina, stiam si eu, si doctorul, si de asta mi-a zis ca de acum inainte zilnic sa iau fier, si inca niste vit -nu centrum materna, altceva, nu mai stiu ce... Eu am mai luat antibiotice pt infectie urinara si acum o luna, dar zice dr ca si de la anemie poate sa revina infectia, ca e slabit organismul.

Dragaica , daca poti sa dormi pe spate, e ok. Eu daca stau pe spate nu mai pot respira, ametesc - deci clar nu ii place nici lui bebe. Stiu bebeii sa se exprime, sa ne arate ce le place inca din burtica. Pai in cazul tau cu 2, cum sa stai? Ca e greu pe o parte sau alta, ca in fiecare parte e cate unul. Azi la doctor, m-a tinut mult la ecograf, cu o gramada de masuratori (cam 45 de minute), deja mi se facea rau, nu stiam daca sa ma ridic ori ba, sa ii spun ca nu mai pot. M-am gandit la Nela, ca stiu ca ea a patit-o la eco...

Puiut, ce poze sexxy am vazut... Frumoasa burtica!

Pt mucisori, i-am luat deja pompita din aia mica, nu vreau batista aia legata de aspirator, sau cum o fi, ca ma ingrozeste. daca va fis foarte racit si nu ma descurc cu pompita, probabil voi trece pe batista...

Legat de pompa, foarte multe mamici au luat Avent. Am o prietena care initial a luat Chicco, a zis ca e mai dureroasa, a folosit-o o luna, s-a defectat. I-au inlocuit pompita cu alta noua, tot Chicco, dupa o luna s-a defectat si asta. Asa ca a cerut inlocuirea cu una de la Avent- a platit diferenta. A zis ca asta e foarte ok, si nu o doare - acum e posibil sa nu o doara si pt faptul ca deja se mulge de 3 luni, si s-a obisnuit... Io inca nu mi-am luat, voi trimite sotul dupa nastere - ca nu stiu mmusai daca imi trebe...

Ochidut, si eu ma gandesc ca imi va fi dor de burtica. Ziceai ca iti place sa iesi afara, ca se uita lumea frumos la burtica. De 2 zile, am impresia ca aici la noi se uita oamenii la burtica ca prostii, stau si se holbeaza la ea... Pe mine nici nu ma vad, dar macar daca ar schita un zambet, ceva... Imi vine sa ii pocnesc, sa ii trezesc si sa ii intreb daca vad bine, sau le arat pe sub tricou... Of, ce urati mi-s oamenii astia care se holbeaza ca prostii... Si eu ma uit dupa o burtica, dupa un copilas, dar ma uit cu drag, si zambesc, si socializez DECENT!!! Of, ce m-am iritat ca iar mi-am amintit...

BTZ, zici ca ai crampe... Zici ca merge burtica... Cred ca stii deja ce gandesc eu... Gata bagajelul?

Eladea, cred ca se apropie momentul si pentru tine. Acum esti mai bine? Dar aseara unde ai fost -la dr. Rotar sau la spital? Adica, acelasi dr ti-a masurat colul? Ca daca e alt dr, alt ecograf, posibil sa existe si erori...

Tanti, tinem pumnii pe maine, sa treaca usor, repede, si cu bine. Sa ai un bebel sanatos, si frumos, si papacios, si tu sa te refaci repede.

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput