BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya de acum am 37 de sapt,ma doare la basca,poate sa vina cand are chef

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Belu sa modifici la Tina_80, numele baiatului este Radu-Gabriel, l-a schimbat nu mai este Tudor

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

HAI TANTI

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor de incurajari, chiar am nevoie

Am o stare asa naspa de azi dimineata, nu vreau sa nasc inca , a fost asa cuminte si a miscat asa frumos astazi bb, parca imi pare rau ca nasc acum, a fost o perioada frumoasa fiind gravida, pt mine acest capitol se incheie cu acest copil, si de asta m-am simtit asa astazi
Dar pe de alta parte de abea astept sa il vad pe bb, regretul meu este ca nu a vrut sa fie fetita, dar sanatos sa fie ca asta este cel mai important

Maine la 7.40 trebuie sa fiu la spital, inca nu stiu la cat intru in operatie, cand o sa ma smit mai bine o sa va anunt

Andrei 11.02.2006 si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Pe mine ma inteapa destul de tare jos si simt si un fel de presiune in poponeata de zici ca acum trebuie sa merg la toilet sa fac ceva...
Am fost sa arunc gunoiul si nu puteam merge decat daca ridicam unpic de burta in sus...acum stau intinsa si nu ma mai doare asa, dar tot simt o durere surda de burta...oricum pana nu vad ca devin mai serioase nu am de gand sa schitez nimic, plus de asta nu am piedut nici dopul gelatinos...asa ca va mai dura...

Oare intepaturile astea de la ce or fi...s-o micsora colul cumva ??? Eu nu stiu pentru ca dupa cum v-am zis fetele au fost induse si nu am avut inceput de travaliu.

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

TANTI

beluistefstai cumintica, nu stiu ce sa zic, nici eu n-am avut travaliu propriu zis la primul si acum experimentez tot felul de dureri noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Tanti te cred ca si la mine se inchide acest capitol si cred ca te-au coplesit emotiile.
Sa dea Domnul sa se termine cu bine, sa fiti amandoi sanatosi, iar cand poti sa ne dai si noua de stire...iar pana atunci...

HAI TANTI !!!!nastere usoara si refacere rapida, iar bebe sa fie sanatos, necolicos si foarteee papacios

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Belu si eu am intepaturi dar parca nu sunt ca alea care le simteam in vagin,le simt parca s-ar impinge bebe deodata in colul meu si sunt ca o impunsatura de cutit.oare ce o fi

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

si la mine se incheie acest capitol am discutat un pic cu dr despre ligatura trompelor, a ramas sa iau decizia finala inainte de operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Burticute si mamicute dragi, sunt acasa de luni de la amiaza dar abia daca reusesc sa va citesc din urma. Cand ajung la zi trebuie sa fug iar la spital, adica din 3 in 3 ore, ptr ca delfinasa mea e inca acolo... ochisorul stang s-a inrosit putin de ieri dimineata si tratamentul dureaza 2 zile, asa ca maine o sa o am acasa… pana atunci la orele 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21 si 24 trebuie sa fim la spital. Acum. Chiar ca sunt zombi, mai ales cand ajung acasa la 0:15 si dorm pana la 2:30, ca la 3 Isa vrea tzitzi. Imi ia cam o ora alaptatul la san (la amandoi, obligatoriu, chiar daca nu iese mare lucru bb tre sa exerseze), dupa care obligatoriu 20 ml lapte praf extra (ptr a lua mai repede in greutate). De fapt, primul lucru care il fac e sa-i verific pampi, ne spalam, papam, povestim putintel, verificam iar pampi... si cu pampersul e o chestie pe care n-am inteles-o. eu i-am luat preventiv mai mic dar asistenta mi-a zis ca ala e ptr cei cu adevarat prematuri (delfinasa mea n-a stat nici un minut la prematuri, are un patut separat intr.-o incapere incalzita, ptr ca e friguroasa ca mami a ei). Ii punem pampers dublu (asa ii spune) adica un pampi normal in care punem o compresa indoita in 3 intre picioare si apoi inchidem normal. Mi-a zis ca e ptr forma picioarelor si abdomen, la eco de la 1 luna imi spune daca sa continui asa…

Of, am atatea de va povestit si un stiu de unde sa mai incep...

Vreau sa va spun intai lucruri care sa va fie si voua de folos, si apoi povestea nasterii Isabelei. In spital toate sticlutele sunt de sticla (bibe si de silicon si de cauciuc), de la Nuk si Milupa, pampers Dodot, suzete silicon Nuk, lapte praf Milumil, termometre normale de pus sub brat, baita li se face dimineata la 8 cu servetele umede si prosopele imbibate in sapun, pompa de san este una electrica de nici o firma (eu am acasa manuala de la Primii pasi, e buna, dar cine nu s-a hotarat inca sa cumpere, sfatul meu calduros : electrica face toti banii).

La racusor si un numai ei vroiam sa-i spun ca am intrebat special ce se recomanda ptr sporirea cantitatii de lapte si mi s-a raspuns normal: nimic din farmacia, nici naturiste. Recomandarea e odihna, relaxare, multe lichide, mancare diversa (o sa va scriu apoi si ce am mancat eu in spital, sa vedeti ca un sunt restrictii de nici un fel, din contra) si multa rabdare. Eu insa apucasem sa-mi trimit sotul sa ia ceva de la farmacia si farmacista i-a luat 33 euro pe un set de protectoare de san Nuk (care nu le pot folosi ca sunt pera mari ptr gura lui Isa…) si o cutie de vitamine care cica favorizeaza productia de lapte (cand citesc prospectul e drojdie de bere cu germeni de grau, bogate in proteine dar… nici nu pomeneste de alaptat sau alte chestii). Isa mea e tare cuminte, plange doar daca ii e foame (adica daca intarzi eu mai mult de 3 ore sau daca am avut eu mai putina “materia prima” ultima data si un i-am dat si suplimentul), dar imediat ce papa de la un san (are preferinta ptr dreptul, la fel ca princesita, de aia e si sfarcul mai format) adoarme si tre s-o dezvelesc, sa-i desfac pampi sau orice altceva care s-o incomodeze si s-o trezeasca ca sa pot sa-i dau si ed a al doilea… vreau sa va spun ca toti bb sunt imbracati in camasute roz sau albastre de bumbac, subtiri, cu maneca lunga, in pampers, dar inveliti in paturici grosute. Apropo, am terminat si eu paturica in spital, ca oricum am avut gura spurcata… de fapt, acum isi dau toti seama din jur ca eu stiam ca o sa nasc inainte de termen, dar nici eu un credeam ca asa de repede (in jur de 1 iulie ma asteptam eu). Insa eu un sunt prapastioasa si un vreau sa panichez si restul lumii. Lucrul de care-mi pare insa cel mai rau e ca... n-am avut galerie !!! si sotiorul meu drag tot uita sa-mi aduca listuta din dosar ca avea atatea altele pe cap... pana i-am spus la tel sa caute un nr la intamplare si sa mi-l dicteze la tel. Probl e ca apoi lucrurile au evoluat prea repede si am scris jumate mesajul dupa care intr-o jumate de ora eram din salon in sala de nasteri si inapoi !!!

Scumpele mele, fug sa beau un pahar mare de suc de portocale si apoi iar la spital... ca sa nu pierd mesajul inainte de a-l trimite, l-am scris in word pe bucati si il trimit acum intreg. Revin mai deseara.

PS : pozele in care ma vedeti asa senina sunt la o ora dupa nastere, asteptam s-o aduca pe Isa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput