BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
Tanti nastere usoara..refacere rapida...mult laptic si bebe mancacios
Aelita-asa este dupa o zi de stat in pat ma apuc..curatenia ..tare m-as apuca si eu de-o paturica dar cred ca am uitat de tot sa impletesc..crosetez..candva faceam si eu..cu ajutorul bunicii..imi facusem doua plovere
printesa mea a adormit pe jos...sub scaunul de la pc..si nu o pot ridica..cred ca o lasa asa pana vine sotul noroc ca are covor moale
Rodyca-ai o bebelina de nota 10
azi am papat 1 kg de cirese..nu mai puteam de pofta asa ca am bagat
erau mari..tari si frumoase..
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
ciristina_serban spune:
Bravo Mycya...bine ca te-ai hotarat. Sigur va fi frumos, nu-ti face griji. Eu am primit un patut, si va trebui sa-l asamblez, sa-l pun pe pozitie... plus de asta nu am cumparat inca nimic, bagajel nema.. e jale.. sunt la pamant cu pregatirile.. Trebuie sa incep sa usor usor sa le pregatesc. Cred ca intru in depresie...
Trebe sa merg 250 km ca sa nasc la o clinica privata, ca aici la noi in oras e jale.. Trebuie sa cumperi tot ce e necesar pt operatie.. de la ac, ata, betadina, vata...pana la cearceaf!!! e strigator la cer. Asa ca ma urc in masina daca incepe travaliul si fug la Constanta...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban Bravo Mycya...bine ca te-ai hotarat. Sigur va fi frumos, nu-ti face griji. Eu am primit un patut, si va trebui sa-l asamblez, sa-l pun pe pozitie... plus de asta nu am cumparat inca nimic, bagajel nema.. e jale.. sunt la pamant cu pregatirile.. Trebuie sa incep sa usor usor sa le pregatesc. Cred ca intru in depresie... Trebe sa merg 250 km ca sa nasc la o clinica privata, ca aici la noi in oras e jale.. Trebuie sa cumperi tot ce e necesar pt operatie.. de la ac, ata, betadina, vata...pana la cearceaf!!! e strigator la cer. Asa ca ma urc in masina daca incepe travaliul si fug la Constanta... Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
eu m-am pus pe facut cumparaturi ca m-au speriat delfinasii grabiti.mai am si eu multe dar mi-am facut listuta in ce magazine le gasesc si numai sa ma duc sa le cumpar si gata.
poate poti face ca si Ktalina sa te duci cu o saptamana inainte daca ai unde sta sa nu fii pe drum in timpul travaliului ca fiind si la al 2-lea bebe poti naste mai repede.
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Dragaica spune:
Maiiii.......doarme si omu cateva ore si voi schimbati deja capitolul.
Sheri are 115cm burtoiul.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
giorgia23 spune:
Aici sunt fetelor..va citesc dar am o stare de nu va pot descrie...as toata ziua,nu am chef sa vb cu nimeni si nici sa vad pe nimeni..de dim ma uit la un serial...si eu de aseara am ceva dureri ciudate plus scaun moale..cred ca se apropie momentul
HAI TANTI ...nastere usoara,bebe sanatos,cuminte si papacios
GEO 38+ cu Antonia Maria
AMR 11zile
poze
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Maiiii.......doarme si omu cateva ore si voi schimbati deja capitolul. Sheri are 115cm burtoiul. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Pai frumos iti sade? Ca esti mai mica cu 4 sapt, doar 4 cm dif?
In ce pozitie stau printii?
Ale mele stau una drepte, una in picioare, cealalta cu capul in jos, poate de aceea nu a crescut asa mult burta. Ofricum mie imi spusese de la eco ca nu voi avea burta mare ca-s mica.... dar voinica!
Puiut, din exp iti recomand pompa leectrica, nu cred ca conteaza mult firma, e o chestie simpla pana la urma, ideea e ca economisesti mai mult timp decat cu cea manuala.
Batista bebeb e musai, nu se compara cu nimic din pompite cat de jmekere ar fi, electrice, cu muzica, cu mirosuri, etc. Eu si acum o mai folosesc la Ale. Da search pe google si gasesti si cu 25 ron, o comanzi prin posta.
De zgomot nu se sperie bbii, poti aspira pe langa ei ca nu-i bai, poti da tv tare, nici nu clipesc. Pompita nu scoate nici 25% din cat scoate batista. Mi-am pus-o si mie in nas, nu se simpte nimic, nu stiu cum lor le poate scoate ceva ca mi nu mi-a scos nici un muculoi, doar am simtit putin aer pe la nari!
Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -2s
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Pai frumos iti sade? Ca esti mai mica cu 4 sapt, doar 4 cm dif? In ce pozitie stau printii? Ale mele stau una drepte, una in picioare, cealalta cu capul in jos, poate de aceea nu a crescut asa mult burta. Ofricum mie imi spusese de la eco ca nu voi avea burta mare ca-s mica.... dar voinica! Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -2s |
Si tie ti se pare ca eu sunt mare, am 1.70 inaltime iar la kg. am fost mereu in jur de 50-52kg.
La ultima ecografie acum 3 saptamani erau amandoi cu capu in jos si picioarele in coastele mele, am sa vad maine cum mai sunt, eu simt totusi ca s-au sucit. Vai am asa emotii pentru maine, mi-e teama pentru Felix ca era mai micut, sper sa fi recuperat.
Va dau maine raportul.
Dragaica spune:
Aelita cum fac un fes cu mot pentru bebei.
btz_ovi spune:
Crispo ehaehe,daca mai vorbesc mult acusi ma iau durerile facerii.Afara ploua,e racoare,chiar i-am zis sotului ca e o vreme numai buna de nascut:nu tu cald in sala de nasteri nici in saloane,nu voi transpira asa mult
Lasa ca daca se intampla marele eveniment al fam.Mihai te anunt eu caci nr tau e la mine in tel
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
Tanti tinem pumnii pt tine maine,sa ai parte de o nastere usoara si o refacere cat mai usoara.Iar bebelinul sa fie si el sanatos si papacios!!!!!
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen