PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta29 spune:

LA MULTI ANI ANDREI DE DIANAMI
LA MULTI ANI VICTOR DE ROXANA
LA MULTI ANI ANNA DE SYBILLE
LA MULTI ANI CEZAR DE RALIRALI
LA MULTI ANI DE ICAZANGIU
SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOSI SI VOINICI, SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

LA MULTI ANI MONI_OR SA FII FERICITA SI IUBITA DE CELE DOUA COMORI ALE TALE!
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
7+
dana81 spune:
LA MUUULTI ANI DAVID!!!!!
3 doctori mi-au spus ca SUMETROLIMUL nu este antibiotic!!!
Eu cu mutarea asta care se va intampla definitiv azi nu voi mai avea net, ca am uitat si de aspectul asta si va mai dura pana il instalez...asa ca am sa va anunt prin sms daca se intampla ceva
39+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
bobitamica spune:
MAITREYI...merci!
DANA...nastere usoara!!!
Am plecat afara!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
MissJJ spune:
Buna fetele!
David
La Multi Ani!
sa cresti mare si sanatos
si sa ai o zi minunata.
Moni
La Multi Ani!
sa fii cat mai fericita alaturi
de baietii tai frumosi,
sa fiti sanatosi si sa ai o zi minunata
Bobitamica si ale mele mai au cearcane cand nu se odihnesc, pp ca daca trece de la sine nu e nimic ingrijorator.

Dana spor la mutat si nastere usoara daca se intampla intre timp pana iti pui netul.
Mai3 tu ai zis "inflamatia e o reactie la infectie", eu prin asta inteleg ca daca e inflamat imnplicit e infectat si eu asta am zis ca poate fi inflamat fara a fi infectat, ca eu ca parinte daca medicul imi zice ca e infectie inteleg ca se face puroi si etc si trebuie antibiotic pt infectie. Aici in uk cand a fost rosu in gat viral mi-a zis nu e infectie, ca in limbajul medical exista infectie virala si infectie bacteriana eu nu am contrazis, da ca parinte si ca pacient eu asta inteleg prin infectie, puroi + antibiotic.
Eu pricep nelamurirea cu rosu in gat, ca normal si la una si la alta gatul e tot rosu si inflamatat, da asta nu inseamna ca trebuie neaparat antibiotic ca daca e viral antibioticul nu are nici un efect si daca e bacterian neparat trebuie antibiotic ca sa nu apara complicatii si sa fie si mai rau.
Si daca merg cu baby la medic in ro si aici daca imi zice numai rosu in gat eu nu m-as multumi cu asa "diagnostic", ca as vrea sa stiu exact daca e infectie si trebe antibiotice sau daca e numai inflamat de la un virus si va trece de la sine.
Merg sa mai vad poze ca am reusit sa mai comentez cateva albume.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 LA MUUULTI ANI DAVID!!!!! 3 doctori mi-au spus ca SUMETROLIMUL nu este antibiotic!!! Eu cu mutarea asta care se va intampla definitiv azi nu voi mai avea net, ca am uitat si de aspectul asta si va mai dura pana il instalez...asa ca am sa va anunt prin sms daca se intampla ceva ![]() 39+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
daca ar fi citit corect prospectul si ar fi vazut modul lui de actiune medicii respectivi ar fi vazut ca este antibiotic.
asteptam vesti

-----
Mami de
roza +
26 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_a spune:
David 
La multi ani
Moni!!
sanatate si numai bucurii alaturi de familie!!![/b]
blog-ul meu 
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
ana_a spune:
monalac, oh, imi inchipui cat de greu poate fi!
Eu pot sa zic ca am ajuns la liman...suntem mai bine, am trecut hopul, cum am zis...la noi toate se succed in valuri.
Este foarte important ca Stefan sa aiba copii de aceasi varsta cu care sa se joace, momente in care nici nu stiu ca este in casa.
Din pacate cu Matei nu poate comunica, nu e vina lor...insa, am observat ca au momente de drag, momente de joaca, ieri am fost placut surprinsa sa-i gasesc rasfoind impreuna o carte, iar Stefi spunandu-i la Matei animalutele din ea.
Ei... cu rabdare si intelegere trecem peste toate.
Secretul este in ai intelege pe fiecare in parte, a nu-l judeca pe cel maricel si mai ales ai lasa in ritmul lor, sa se iubeasca si sa se urasca in aceasi zi
. Greu...
Eu recunosc ca am momente in care iau cate o pauza si ies afara nervoasa sa ma calmez dupa care trag aer in piept si imi zic " ei...asta e, nu-i nimic, o luam de la capat" si momente in care ma trezesc strigand la ei... Stefi se pune pe plans si imi zice "tu nu esti mama mea adevarata! areti ca o mama vitrega" nah... si cate si mai cate... dupa care luam fiecare time out si ne trece...
blog-ul meu 
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
violeta29 spune:
DANA, bafta cu mutarea, asteptam sa pregatim majoretele!Pupici la moldoveanca mica
SYBILLE, poate sunt prea naiva eu, dar nu pot crede ca o mamica ar fi capabila de o asemenea rautate gratuita ,poate totusi cineva o fi facut o greseala, cum de altfel s-a mai intamplat. Oricum pozele alea, in special cea cu Anna la sanul tau mi-au ramas intiparite in minte,extraordinar de rumoase si emotionante!
YAEL, e o dulceata de fetita Eev
!
ANABABY, insanatosire grabnica Ioanei
Concediu placut!
BOBITAMICA, eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca ai un copi atat de linistit. Noi suntem la extrema cealalta,resursele de energie ale alexandrei sunt absolut inepuizabile, si uneori mi-as dori sa fie si ea macar o ora linistita.
MADA, insanatosire grabnica printeselor! Totala faza cu gaina, am ras de m-am prapadit!
TURTURICA, imi pare nespus de rau de ceea ce s-a intamplat parintilor tai.Se le dea dumnezeu putere sa treaca peste asta!
FLO, sa va fie de bine dezmoteala,!Si lasa ca sunt si fetite care nu suporta clamitele
ARIADNA ,
Asa scurt? De voi nu ne povestesti nimic?
THE_ANDREEA , felicitari pentru dezpamperseala, si o nastere cat mai usoara ! Esti o mamica tare curajoasa .
ANA_A felicitari pentru inscrierea la cresa.si bafta cu telefoanele!Cat despre certurile dintre Matei si Stefan nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar stau cu urechile ciulite ca o sa-mi vina si mie randul intr-o zi sa trec prin asta.
LADYMINA, felicitari pentru dezpamperseala si pentru victoriile lui Bogdan!
NATI, Pupici la mancaciosul de caramele
SUN, of si voi cu chinul la tuns? Noi am reusit cu chiu cu vai sa o ciopartim ieri,vai de capul ei ce-a iesit ,dar a trebuit sa o imobilizam ,plangea si se zbatea , mi se rupea sufletul de mila ei, dar nu aveam alta solutie.Clamele nu le suporta sub nici o forma, parul deja incepuse sa-i vina in ochi asa ca...Bine ca mi-ai amintit de pirumb fiert, sa iau si eu astazi ca si alexandra e fan.Chiar vazusem zilele astea prin piata.
KAMELYA, concediu placut sa aveti!
ANKALAURA, felicitari pentru vestile bune !
Ca tot era vorba de kilograme, la categoria grea mai este cineva? Ca Alexandra are 16 kg la ultima strigare. Sincera sa fiu mie nu mi se pare ca arata a copil gras, ba chiar aveam impresia ca a mai slabit .O fi ea mai osoasa?
Si vroiam sa mai intreb ceva si tot uit mereu.Alexandrei ii miroase foarte urat guritza dimineatza cand se trezeste.E drept ca in ultima vreme nu-i prea mai place sa se spele pe dinti, mai degraba mananca pasta,oare asta sa fie motivul , sau e posibil sa fie altceva?
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
7+
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI MONI! SA-TI DEA DOMNUL SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
bobitamica spune:
MADA...merci...asa e trec de la sine..cred ca atunci cand e obosita apar...
VIOLETA...asa imi spune toata lumea sa zic merci...stii cum e,noi nciodata nu suntem multumiti....![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008