PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Mai3 eu am zis ce am zis din urm motive:
1. medicul cand s-a uitat la amira in gat a zis ca e inflamat, dar nu e infectie
2. o zona a corpului poate fi inflamata, adik umflata si rosie fara a fi infectie, exemplu unde te-a intepat o albina se umfla zona, deci e inflamata, dar asta nu inseamna ca e infectata sau dupa o operatie de cezariana zona unde ai avut taietura poate fi inflamata fara a fi infectata
3. inflamat nu e sinonim cu infectat
inflamat (adjectiv)=Care a suferit un proces de inflamatie; umflat; congestionat, iritat
infectat (adjectiv)=Care prezinta; infectie; care este contaminat cu substante sau germeni vatamatori
sursa: http://dictionare.edu.ro/definitie/infectat ; http://dictionare.edu.ro/definitie/inflamat
Intradevar in lb romana se foloseste termenul de infectie virala si infectie bacteriana, aici daca iti zice ca e viral nu iti zice ca e si infectie, e ori una ori alta, mie mi-a zis ca e inflamat gatul, inflamatie care e o reactie a organismului la virus adik zona e umflata si rosie dar nu e infectata, de aia eu m-am exprimat cum m-am exprimat.
Legat de amigdalite pot fi mai multe forme, adevarat, dar eu nefiind medic consider o amigdalita ca ceva banal, o simpla amigdalita, ca poate avea complicatii si sa devina altceva asta e iar adevarat.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
monalac spune:
La multi ani, ANNA, ANDREI, VICTOR SI CEZAR!
si voi,mamicilor,va urez sa aveti copii sanatosi!
v am citit pe diagonala,ca n am tp de nimic.
sa vedem ce am retinut-
LCAZANGIU,felicitari pt sarcina!ma bucur ca ne ai mai scris!ce face david,s a rezolvat refluxul?
THE ANDREEA,NASTERE USOARA!sa ne scrii mai des[daca o sa mai ai tp,cu 3 minuni!]
TURTU,imi pare rau pt ceea ce s a intamplat parintilor tai.multa putere sa treaca peste asta!
SYB,imi pare rau pt album...si mie mi se pare stupid sa stearga cineva pozele din razbunare...
ANA,ce povestesti tu acolo e nimic fata de ce e la noi...sunt in pragul depresiei,de o saptamana nici n am mai invatat...cris nu ne mai asculta deloc...sunt cu nervii varza,mai ales ca sunt si la cura de slabire si am niste frustrari
va pup pe toate.
Didi81 spune:
Cu intarziere, pt ieri:
La multi ani ANNA, ANDREI, VICTOR SI CEZAR!
Si pentru azi:
La multi ani David! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI DAVID! SA AI O COPILARIE FRUMOASA SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
flo1980 spune:
David de lcazangiu 
Moni_or
O zi minunata in ciuda vremii! Muulte cadouri sa primiti! (la noi ploua....)
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani, David! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Si sa fii un fratior mai mare minunat! Lori, sa va traiasca baietelul si sa fiti fericiti!
La multi ani Moni! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere, energie, intelepciune, iubire si fericire in fiecare zi a vietii tale! Sa te bucuri de baietii absolut minunati si sa ramai, mereu, la fel de sufletista si dedicata!

Multa sanatate bolnaviorilor si numai bine tuturor!
Ma'c sa vizionez pozici!
Astazi e sarbatoare mare, pt cine e interesat!
Pupinstain!
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
la multi ani sanatosi David!
la multi ani sanatosi Moni alaturi de pitici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Mai3 eu am zis ce am zis din urm motive: 1. medicul cand s-a uitat la amira in gat a zis ca e inflamat, dar nu e infectie 2. o zona a corpului poate fi inflamata, adik umflata si rosie fara a fi infectie, exemplu unde te-a intepat o albina se umfla zona, deci e inflamata, dar asta nu inseamna ca e infectata sau dupa o operatie de cezariana zona unde ai avut taietura poate fi inflamata fara a fi infectata 3. inflamat nu e sinonim cu infectat inflamat (adjectiv)=Care a suferit un proces de inflamatie; umflat; congestionat, iritat infectat (adjectiv)=Care prezinta; infectie; care este contaminat cu substante sau germeni vatamatori sursa: http://dictionare.edu.ro/definitie/infectat ; http://dictionare.edu.ro/definitie/inflamat |
si iaca ce am zis eu:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi viral nu e egal numai inflamatie. inflamatia apare si intr-una si intr-alta. inflamatia e o reactie la infectie. |
nu vad unde am zis ca infectie = inflamatie
-----
Mami de
roza +
26 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bobitamica spune:
La multi ani,DAVID!!!! sa cresti mare si sa ai o copilari fericita!!!
La multi ani,MONI!!! iti doresc tot ce e bun pe lume,sa fii sanatosa si fericita langa cei 3 baieti ai tai!! mai mici si mai mari..

Am si eu o intrebare la voi...ciudata,evident..
Copilasii vostri au cearcane??
Mie mi s-a parut aseara ca Irina are cearcane un pic...unde ea are pielea foarte alba,mi se parea ca are asa o liniuta un pic colorata sub ochisori.
O fi fost si ea obosita,dar ma stresez un pic....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
maitreyi spune:
bobita si baby mai are rar cearcane cand se trezeste mai devreme decat ora ei, deci nu si-a facut tot somnul, dar ii trece repede.
-----
Mami de
roza +
26 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring