PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Avem zi cu multi sarbatoriti dragi:
Andrei pepenas de Dianami
Victor Andrei pepenas de Roxana01
Anna Alicia pepenasa de Sibylle
Cezar George pepenas de ralirali
sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi! La multi ani! si celorlalti pepenasi din zilele trecute carora nu am apucat sa le urez!

Anka abia ce am terminat de admirat pozele de la safari! Iti dai seama ca sunt verde!!! super....

trimit ca s-a trezit mara...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FLO...am scris pe gmail.

MADA..merci de informare..Chiar ca e inram intr- oarecare ceata cu toate nebuniile astea...stiam asa vag ca ar trebui sa fie o diferenta.
Doamne,bietii copilasi...

ANNA...sanatate va doresc!!! sa ii treaca repde fir-ar sa fie de rosu in gat....Chiar nu ma gandeam ca poate sa fie atat de rau. Mai ales ca nu intelegeam nici faza ca poate sa fie transmisibil...
M-am mai lamurit.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FLO...am pus pe picasa in albumul Irinei o poza cu tortul de la botezul ei...
A fost grozav!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Turtu e ingrozitor ce au patit parintii tai. Multe putere sa treaca peste acest necaz! ca sigur nu e usor...

AnnaBaby multa sanatate Ioanei si refacere cat mai rapida si completa sa puteti pleca linistiti in concediu!
La noi, Mara chiar saptamana trecuta a avut asa zisul "rosu in gat". Evident ca am ners la dr si am ajuns acasa cu sacosa de medicamente, printre care si antibiotic. Dr era convinsa ca a vazut puncte de puroi pe amigdale si de aceea ne-a dat. Insa in acelasi timp m-a trimis si am facut urgent exudat, sa se vada exact daca e viral sau bacterian. Am avut rezultat negativ bacterian si NU i-am dat antibiotic!!! doar ceva nurofen pt durere ca era tare necajita la mancat ca o durea tare gatutul... Acuma ce sa zic, inteleg ca la voi nu v-a dat de facut nici o analiza...
In general, eu nu sunt pentru dat atat de multe medicamente. Multumesc lui D-zeu ca m-a facut biolog si cam stiu cum functioneaza organismul asta al nostru, cam ce e o bacterie, un virus etc. si nu ma arunc asa la dat retetele....
Sa vedeti reactie la dr, ma intreaba cand a luat Mara ultimna data antibiotic, si eu ii zic ca niciodata, la care ea scoate un "ooo" de parca i-asi fi zis ca a batut record la 1000 km garduri! , asta ca si idee ca astia mici la noi nu prea scapa fara tona de pastile bagate in ei!
eh..multe de zis, eu nu vreau sa dezvolt ca ma trezesc cu rosii in cap (vorba de pe aici), si inca multeee!
Sanatate sa fie!!, si mamicile e important sa fie linistite cu deciziile luate!
Pupici si la restul pepenasilor bolnaviori!

Asteptam musafiri si scriu printre treburi!

mai3, nu pui poze de la petrecerea cea mare de la gradina? chiar, unde ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multi ani, ANNA, ANDREI, VICTOR SI CEZAR!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

PEPENASI!

Eevi in actiune

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

La multi ani, ANNA, ANDREI, VICTOR SI CEZAR! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
mada viral sau bacterian = infectie.
viral nu e egal numai inflamatie. inflamatia apare si intr-una si intr-alta. inflamatia e o reactie la infectie.
amigdalitele nu sunt formele cele mai usoare de infectie pt ca asa cum spui mai sus exista amigdalitele pultacee care sunt date de streptococ si astea nu is tocmai usurele. moldamin ai facut pt ca ai avut streptococ si ca sa nu ajunga la articulatii si inima, una din complicatiile anginei streptococice. am vazut ca le cam confuzionezi si am zis ca te ajut sa le asezi in ordine

ana iti dai seama prin exudat faringian si daca nu creste nic tragi concluzia ca e viral. sumetrolinul e antibiotic. de obicei se merge pe ideea ca daca 3 zile are febra si continua sa se simta bolnavior se trece pe antibiotic chiar daca la baza a fost viral pt ca se considera ca se poate suprainfecta bacterian si atunci eviti suprainfectarea.

anaco am facut la gradina olimp din bucium. f frumos, f bine, f multumiti voi pune si poze

-----

Mami de roza + 26 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anaco si cine mai vrea sa vada si party-ul, am pus si pozicile solicitate am incercat sa le pun pe cele din care se intelege locatia...cele profi inca nu mi-au parvenit

-----

Mami de roza + 26 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

mai3...deci la Olimp, chiar imi venea sa te intreb daca nu cumva acolo:), noi tot acolo ne-am oprit ca locatie, noi ne mai gandim inca, dar asta e cel mai probabil...mai mai, cum nimeresc pepenasele noastre prin aceleasi locuri!
Mara chiar de ziua ei de 12 aug va merge cu gradinita in excursie la zimbri in Neamt...

Eevi, esti tare dragalasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI ANDREI de DianaMI!
LA MULTI ANI ANNA de Syb!

Sa fiti sanatosi si sa cresteti ca in povesti!

Aici, daca n-are copilu' 3 zile febra, doctorul te trimite acasa.
Dupa 3 zile de febra (da' febra, nu vrajeala), iti face analize.
Analizele merg repede, si in functie de asta iti da tratament, antibiotic daca e nevoie, dar de mai multe ori NU e nevoie decat nevoie...

Mergi la inceput