PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI DENISA SI ALEXANDRU! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI O COPILARIE MINUNATA!

Dana uite niste pt tine de incurajare, poate poate da semne printesa ca vrea sa-si cunoasca noua familie!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetele, vroiam sa va intreb: ai vostii copii stau la probat incaltaminte? Ca Miruna urla de mama focului, de-abia o incalt, si dupa ce ii cumpar nici nu vrea sa-i ia in picioare o perioada...Am fost sambata si ieri la cumparaturi de sandale, respectiv adidasi si a fost groaznic...azi am pacalit-o sa ia adidasii in picioare, da' sandalele inca nu vrea...noroc ca mai are o pereche...

Aaa, si mai am o problema delicata...este o fetita in parc, mai mare, acuma trece in clasa a 5-a care tot vrea sa se joace cu Miruna. Ei ii plac copii mai mici, are mai multi cu care se joca si care o plac. Problema mea e ca MIruna nu prea o place cam se maraie si plange cand fetita vrea sa se joace cu ea sau o ia in brate, din cauza asta si eu is...cum sa zic...nelinistita cand e ea in jur, paote ma simte si Miruna si de-aia nu o place, nu stiu. Ea e foarte draguta si saritoare, dar prea bagareata cumva, de exemplu se tine dupa noi oriunde mergem, inclusiv la cumparaturi sta codita dupa noi, vine cu mine pana in scara blocului cand mergem acasa, daca iesim cu masinuta o cara dupa noi peste tot (ca Miruna e plimbareata) desi ii spun sa o lase unde am pus-o, se tot agita cand cade Miruna sau cand se pune in fund pe jos (eu o las sa stea pe jos, iar cand cade nu ma panichez si nu sar repede sa o ridic, decat cand e grava cazatura). Stiu ca e foarte bine intentionata, si ca e doar un copil, unul chiar dulce, da' suntem incompatibile, ca sa zic asa, si eu si Miruna nu ne simtim in largul nostru cand e langa noi...NU vreau deloc sa o supar sau sa ma port urat cu ea, si nu stiu totusi cum sa o indepartez de noi. Oricum, cand sunt ceilalti copii cu care se mai joaca, se ocupa de ei (sunt 2 fetite de varsta Mirunicii) si noi scapam, dar sunt zile cand e numai dupa noi, si atunci Miruna e de nerecunoscut...maraita, rautacioasa, plangacioasa. O fi si vina mea ca ma simte pe mine ca nu-mi convine, deci cum sa procedez?
Sper sa nu ma judecati, nu sunt nici monstru, nici rea, eu chiar ma joc cu toti copii in parc, povestesc si vorbesc foarte frumos cu ea ca si cu ceilalti, dar cred ca nu suntem compatibile...nu stiu ce sa zic, de ce am retineri fata de ea...Daca aveti ceva sfaturi...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani Denisa si Alexandru!

La multi ani Irina-Paula!!!

Sa cresteti mari si sanatosi!!!

DIA...Irina sta la probat..chiar ii place..
Cu fetita din parc,nu stiu ce sa zic....e destul de complicat...nu stiu cum sa ii spui,nici sa n-o ranesti pe ea ,probabil nu merita..o fi ea asa lipicioasa...nici cu parintii ei nu prea poti,o sa spuna ca esti ciudata...nu stiu ce sa zic.
Nu aveti cum sa evitati zona in care vine si fetita?? sau parcul...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dia, si Matei face fix ca Miruna la incaltaminte! Nu accepta papucii noi sub nici o forma. Trebuie sa-i tin o vreme printre ceilalti, sa-i gaseasca el singur si sa-i vrea in picioare Asa a fost si Stefan, asa este si acum, orice papuc nou este motiv de refuz..indiferent daca ii place sau nu...

Cu fetita din parc.... cam stiu cum este situatia. Eu personal as vorbi sincer cu ea. Daca zici ca este in clasa a 5-a inseamna ca este o mica adolescenta si poti vorbi cu ea destul de usor. Ii spui ca vrei sa cresti un copil independent si sigur pe el motiv pentru care nu sari la fiecare cazatura a Mirunei, preferi sa o lasi sa-si faca singura de treaba, sa-si care masinuta, sa se plimbe. Poti sa-i spui direct ca nu accepti sa o ridice in brate, in primul rand isi strica ea coloana si apoi copila are nevoie de spatiu...iar daca plange inseamna ca nu-i face placere si tu ii respecti acest lucru.Daca tu simti ca Miruna nu o place atunci sigur gasesti cuvinte potrivite sa-i spui fetei acest lucru, fara jena. Fata nu intelege, probabil se gandeste ca toti copii plang si se impotrivesc dar asta nu este un impediment in a face ceea ce vrei cu ei... Vorbeste cu ea direct, fi ferma dar nu rautacioasa si apoi o lasi pe ea sa hotarasca daca accepta conditiile voastre sau isi cauta alte prietene de parc. Simplu. Nu cred ca ai putea fi considerata monstru sau rautacioasa. Daca nu te poti face inteleasa atunci ... schimbi parcul

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Denisa

Alexandru

La multi ani de Sf Petru si Pavel

ce vreme urata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ce fac fetele???
nu-i nimeni azi pe aici?

la Bistrita a iesit soarele, este foarte cald dar presimt ca spre seara va ploua.

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI fetelor frumoase Timi, Dilara si Amalia!
Si Denisa, LA MULTI ANI si tie pui mic!

Irinuca, Andreea, voi cand mai veniti pe la noi? Mikicris, nici pe tine parca nu te-am mai vazut in ultima vreme.
Sa va traiasca printesele!!

DIA - eu te inteleg, si noi am avut o chestie de-asta. fetita nu era chiar asa de mare, avea doar 8 ani. Er ii intorcea spatele, dar Eliza ar fi vrut sa se joace cu ea, si respectiva nu o baga in seama pe Eliza, tot umbla dupa Erika, si deci m-am ales cu doua fete frustrate... Una ca e prea bagata in seama, ailalta ca nu e bagata in seama deloc.
La un moment dat am inceput pur si simplu sa o ocolim, si pana la urma pustoaica se intorcea la amicele ei. Iar pe Eliza o avertizam de dinainte, cand o vedeam pe 'a mica aparand, ii spuneam "vezi ca nu ne oprim, deocamdata ne plimbam da?"

Si cand zici ca tie nu ti se intampla, Er a inceput sa impinga copiii mici Cred ca s-a speriat ea cine stie cand, sau o fi efectul buselilor luate anterior de la alti copii, si acum cand e mai stapana pe ea, s-a apucat sa ii respinga si de la distanta ii cearta pe toti, ii impinge - dar faza e ca ii impinge ca si cum s-ar apara ea, nu ca si cum i-ar cafti pe aia, dar na, parintii alora nu au de unde sa stie... Zic ca se apara pentru ca daca da de vreunul care se tine tare, vine si se ascunde repede intre picioarele mele....
Si tipa nene, are un tignal.....
Sa nu stea pe scara cu ea, sau pe tobogan, daca vede pe vreunul ca urca la tobogan ea fuge pe alta scara, sa nu cumva sa se intalneasca (are mai multe scari de acces toboganul), daca vede ca vine altul, nu se mai da pe tobogan, ci se intoarce si maraie sa o iau de acolo....
Evident ca nu ma baga in seama cand ii fac educatie teoretica...

Edit ca sa spun ca la noi e pe dos cu incaltarile, ca se probeaza si nu mai vrea sa le dea jos din picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Printre gatit, si intru si eu sa va salut!

Multumim pentru urari!

Dilara, Amalia, Timeea, Denisa, Alexandru

O copilarie minunata! Mamici, sa va bucurati de ei!

Gabriela acomodare usoara si tie!
Am inceput da, m-am adaptat repede, am indatoriri usoare (lucrez la sterilizarea unei policlinici) iar zilele astea am fost ocupata ca mi-am facut curat dupa doamna care a stat in locul meu

La al doilea e mai simplu, acum nu mai imi fac griji asa multe, momentan sunt sanatosi, mananca bine, sa vedem cand or fi bolnaviori....
Imi aduc aminte ca dupa primul CIC tot sunam sa vad cum e, ce face... acum sunt mai linistita.

Felicitari Bujo!

Mi se cam inchid ochii se simte oboseala ... oboseala datorata traficului .......

Astept pozici cu pepenasii la aniversare ! Va !

O sa pun si eu cateva poze...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

La multi ani Denisa si Alexandru!
Sa fiti sanatosi si frumosi iar fericirea sa va fie o stare de fapt, mereu!

Onomastica frumoasa tuturor celor ce poarta numele Sf Petru si Pavel!

Danutaaaaa....n-am mai apucat ieri dupa'amiaza sa intru sa le zic fetelor ca am vb la tel. Ma bucur ca ai intrat tu! Uite, stiu ca daca nu vine pana maine, atunci o "ajutati", asa ca scot o ciufulita agitata pt Riana: Nastere usoara si o minune la fel de reusita ca si Claruta!

Ana cum mai e Matei? Eu zic ca de la siropul de soc este, eu si daca ma uit la frunzele de soc cred ca merg la buda:). Ce frumos ca mergeti la munte, voi faceti mereu poze faine la peisaje!

Dia nu esti monstru, no way!! Se intampla si la noi asa dar la copilasi de-o seama cu ea. Noua ne plac cei mari, nu toti, evident dar...in mare parte, e pasionata de copiii mai mari. Eu i-as spune fetitei, cum te-a sfatuit si Ana, ca iti place s-o lasi pe Miruna sa se ridice singura si sa se desfasoara neingradita si neluata in brate si ca apreciezi prietenia ei, dar, uneori, preferati sa alergati/tavaliti/plimbati voi, ca mama si fiica. Nu stiu, cumva suav, ca sa nu se simta jignita, ea e plina de intentii nobile dar, probabil, nu realizeaza ca nu e compatibila chiar cu toata lumea! Si ea, ca si voi, e la un inceput de drum...ea intra in adolescenta mica, voi in copilaria mica si tot asa. Eu stiu c-o sa gasesti tu cuvintele potrivite, astfel incat toata lumea sa fie multumita!

La incaltat T nu numai ca sta dar e musai sa fuga la oglinda sa se admire. Este teroare cu oglinda...orice, orice, orice isi pune pe ea, merge repede sa vada cum ii sta. Chiar astazi isi pusese niste sandale noi, care ii sunt un pic doar lejere (ea e la 23 jumate si ele sunt 24) si s-a postat in fata oglinzii si vorbea cu ele, cu sandalele: noioc taieee, tadale! (noroc tare, sandale) Apoi, s-a asezat in fund si le mangaia: tadale bunee, tadale mai-mai, tadale nunite! (sandale bune, frumoase, iubite).:)) Asa face cu orice lucru, vorbeste cu gandacii in parc, cu frunzele, cateii, de fapt cu orice si oricine!

Noi bine, cred ca are vreun puseu de crestere:) ceva, nu stiu dar ieri m-a speriat cu mancatul. Prima data m-a facut sa rad cu masa de pranz. Ii arat eu ce avem si ea imi zice: nununu, veau cane cu selina! M-a pufnit rasul, era prima data cand zice telina (inlocuieste deseori tz cu s) si, ma indoiesc ca si stia ce-i aia. Cand faceam eu mancare, stand pe langa mine, ii povesteam ce ingrediente folosesc si nah, a retinut ea telina. Asa, cu mancatul...doamne, a mancat de toate, de-mi era sincer frica sa nu-i fie rau...din cauza combinatiilor si nu, neaparat, a cantitatii. Ziua ei de ieri a aratat cam asa: lapte, cereale cu lapte si o lingurita de stafide, o felie de pepene rosu, una de pepene galben, un castron de supa de linte cu usturoi verde si crutoane, un castron cu ghiveci de legume si 1 aripioara de pui, 8 chiftelute de peste, o rosie cu 3 felii de mozzarella, un iaurt cu ovaz integral, 2 porumbi medii fierti si 2 pumni de cirese. Plus laptele de culcare, plus cam 1 l de apa si 2 cani mari, una cu limonada, alta cu lapte batut.....Si totusi, n-a durut-o burta, nu a facut kk diferit...dar m-a ingrozit cum le-a combinat si cum le-a bagat la ghiozdanel! M-am ingrasat numai privind-o!:))

Asa, altfel, bine-sanatosi, mi s-a amanat inceputul scolii pt luni, deci sunt happy ca mai lenevesc cu fii'mea putin!

Flo, Gabriela si tuturor "scolaritelor", sa aveti clipe usoare si sa ajungeti repede la puiuti!

Pupinstain si o seara frumoasa!

EDIT: Daca v-o amintiti pe colega noastra de odisee, Louana me, cea care avea mari probleme cu tensiunea...sunt bine si ea si fetita ei minunata si luptatoare! Vroiam sa stiti si voi!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna dragelor,
intru sa va salut si sa va multumesc pt urarile de ziua juniorului nostru

Urez si eu la rindul meu acelasi cald LA MULTI ANI!! tuturor pepenasilor nostrii dragi, nu am cum sa o fac zilnic dar ma gindesc la ei si mi-s dragi toti
din pacate nu am timp sa intru prea des, acuma vara mai ales e mereu ceva de facut pe afara.

despre Tony, as putea povesti o saptamina daca nu ma opreste careva
e scump si frumos si dragastos si extraordinar si cra-cra-craaaa...
si ce il deosebeste oarecum de alti copii, mai ales de sora-sa, e un copil cu simtul umorului extrem de dezvoltat, care ne surprinde mereu cu diverse glumitze. ieri cind plingea anna din nus ce motiv (isi gaseste ea mereu ) a disparut citeva minute si a reaparut linga ea pictat pe toata fata cu carioca, in efortul evident de a o face sa rida. chestii de astea
Ei doi sunt o echipa, se inteleg din priviri, comunica si au micile lor secrete. ii gasesc uneori negociind ce sa vada pe dvd, sau care cu ce jucarie sa se joace. eu personal sunt tare fericita de cum se inteleg (a nu se intelege ca nu avem si certuri si urlete zilnice, alea sunt sarea si piperul in fond).
fetele cu doi mici, hang in there, vorba americanului, caci merita cu virf si indesat. toata oboseala si nesomnul se uita repede, dar ei se vor avea unii pe altii si vor fi f apropiati mereu.

v-am pus si niste poze sa nu ne uitati de tot
pupici

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput