PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

fac si eu prezenta in sfarsit....
acu servesc cafeaua de dimineatza ! mda, asta este...

vroiam sa va spun ca Matei ieri mi-a facut de 4 ori un kk moale...nu striu ce o fi patit...buni a adus capsuni, poate fi de la ei? Treaba e ca a mai mancat capsuni.
In plus, soacra a facut sirop de soc si ia dat si la Matei, mai poate fi si ala vinovatul...
Deci nu socata care fermenteazaq, nu stiu ce reteta are ea...de face sirop...eu oricum nu-s de acord insa nah, a venit cu sticla si normal cine credeti ca este cel din casa care nu refuza nimic??? Mda...ati ghicit! Matei.A servit o cana mare, diluat cu apa plata.
Acu e bine, cred, i-am dat un plic de smecta si l-am pus la un regim usor. Azi a prestat o singura data. Doamne ajuta!

In rest... asteptam sa se mai stabilizeze vremea sa mergem o saptamana si noi la munte cu toata gasca.

Fug ca ma striga....
Va pup si va doresc o dupamasa placuta!

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

TIMI
DILARA
AMALIA

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Ce vreme in Bucuresti... e bine intr-un fel ca e racoare,dar atata ploaie....

Am terminat supa...e yami....am facut crema de legume cu crutoane....
am mancat deja o portie si imi tot vine sa merg la cratita....

Eu am o problema ...mare...cu masina...
Sambata cand sa plec de acasa in partea dreapta jos atarnau niste fire...am tras de ele si a cazut un manunci de cabluri...Am fugit la service...surpriza...un soricel a ros cablurile si m-a lasat fara far pe partea drapta,fara claxon, AC si stropitoare de apa pentru parbriz.
A reusit baiatul de la service sa imi faca farul si claxonul sa pot merge noaptea,dar Ac si stropitoarea nu pentru ca lipsesc piese...asa ca miercuri dimineata trebuie sa merg la reprezentanta....
Si peste fix o saptamana plecam la mare si nu as vrea sa nu avem AC...macar sa ii oferim conditii copilului si noua...

sunt suparata.... am atat de umblat,cine stie cat voi sta pe la service...,si cat o sa ma coste...

Macar sa reusesc sa le rezolv...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Va urez si eu LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR !!! care si-au serbat ziua sau care urmeaza sa si-o serbeze in saptamana urmatoare.
Abia ne-am intors din Antalya si maine plecam pt o saptamana la munte.Am spalat 5 masini......astept sa se usuce hainele pana maine dimineata...
Ralu a dormit in avion si la dus si la intors.
A fost superb si Ralu a fost foarte fericita pt ca am lasat-o sa faca tot ce a vrut.La pranz dormea cate 3 ore de obosita ce era
Poze pun cand ma intorc si de la ziua Ralucai.
Am citit tot din urma si am vazut si toate pozele noi
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara

LA MULTI ANI PEPENASILOR ANIVERSATI !
Am pus poze de la petrecerea Denisei , noi am facut mai devreme petrecerea ca plecam in concediu.
Am vazut pozele noi sunt superbe nu am avut timp sa comentez, scuze.
Nu am avut nici timp de citit, o sa recuperez eu.
Noi vom pleca miercuri in bulgaria la mare , sper sa fie vremea ok sa putem fac baie ca de bronz nu avem mare nevoie, nu ne place la soare prea mult.
Eu am de facut bagaje, mai am o groaza, ma descurc.
BOBITAMICA dar ce " noroc" si pe tine acum cu masina si cu atata alergatura, tinem pumnii sa rezolvi pana la concediu.
Pupici tuturor.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI: TIMI, DILARA, AMALIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

TECKY...sa va fie de bine concediul...si vacanta placuta la munte!!!

DARA... Merci pentru incurajare...deja m-am mai relaxat un pic..psihic...am fost destul de necajita...
Si noi vrem apa calda si soare cat sa facem baie....nici noi nu prea stam la plaja...
Vacanta placuta!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumesc de incurajarile de intoarcere la serviciu, acum m-am mai obisnuit cu ideea dar in ultima luna am fost data rau peste cap, cam ca o futuna

Flo tu cum esti, tu parca ieri te-ai intors la serviciu.

eu tocmai am terminat tortul pentru Irina. astazi serbam ziua numelui (Paula) si, cu ocazia asta, am facut proba pentru tortul de sambata cand ii serbam ziua impreuna cu cativa copilasi.

la multi ani Denisa si Alexandru!

la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui, pitici, mamici, tatici etc!

concedii placute sa aveti si insorite!

in rest, zilele astea retraiesc amintiri frumoase, foarte frumoase si pline de emotie

ma duc sa arunc un ochi la odisea de acum 2 ani si apoi la nani.

o zi cu mult soare sper sa avem!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

La muuuuuulti ani Dilara, Amalia si Timi!
La multi ani Denisa si Alexandru!

La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui!!!
Noi tot 2in1 suntem,dupa cum vedeti...pentru maine as avea nevoie de cateva majorete,poate poate....deja emotiile ma napadesc dar si grijile

40+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Si cateva restante...cu scuzele de riguare:
David (flo_1980), Maya (mcoca), Anthony (biribu)
DIA,LA MUUULTI ANI fericiti si plini de impliniri!!!
..si in avans
IRINUCA LA MULTI ANI!!!Sa te bucuri de familie,sa fii sanatoasa si distractie maxima!!
Asa ca sa-mi iau de o grija, poate ca maine nu voi mai avea timp sa intru.Va pupacesc dragele mele

40+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput