PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La muuuuuulti ani Dilara, Amalia si Timi! Sa fiti sanatoase si sa aveti o copilarie plina de soare si fericire! Mamicilor, sa va traiasca floricelele!

Sanatate bolnaviorilor, succes in toate, pumnii stransi pt inceputurile de job si numai bine tuturor!

Pupinstain si o saptamana la superlativ!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani!

David, Maya, Tony, Dilara, Amalia, Timeea

Va uram sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o copilarie minunata alaturi de cei dragi.

Bobitamica nici eu nu credeam in faza cu netul si etc da eu mi-am facut niste prietene pe viata aici si plus tot pe net mi-am cunosct si sotul, deci se poate si cu happy ending. Cu somnul si Ami era asa dar acu creca si de la dinti e asa agitata. Ms.
Kimmy multa sanatate si bafta cu serviciul.
Anna concediu placut tinem pumnii sa fie totusi vreme buna. Noi in ro mergeam in concediu la sf lui aug mereu si f rar am prins vreme naspa.
Caprioara sa va fi de bine concediul, asteptam poze.
Dia multa sanatate si spor la treburi.
Gabriela bafta cu serviciul.
Bujo spor si tie la treburi.
Noi suntem ok, eu ma chinui cu alergia ca ma termina, sa vina toamna odata, nu am fost in nici un an asa rau ca acuma , cel mai nasol e cu nasul si ochii, acu mi-am luat de la farmacie ceva spray de nas cu steroizi care cica e mai eficient sa pot respira ca am avut vreo doua nopti de nu am dormit deloc din cauza nasului.
In rest e f f cald asa ca noi ne-am petrecut timpul mai mult afara . Fetele is mega incantate de ea, s-au balacit pana nu mai puteau deja era recisor si ele nu vroiau sa iasa din piscina.
Sapt asta sper si eu sa bage cursul in sistem sa ma pot inscrie sa scap de una dintre griji iar vineri are Ari la scoala sports day, o sa fie numai concursuri cu www.theydon.org.uk/Images/May-Fayre-Sack-Race-01.jpg" target="_blank">asa ceva si www.townofclaytonnc.org/cms/work/lpayne/client_resources/residents/recreation/egg%20&%20spoon%20race.jpg" target="_blank">asa ceva plus inca vreo cateva de genul asta mai distractive. Ari o sa fie in echipa rosie trebuie sa-i gasesc un tricou simplu rosu si niste pantaloni scurti si adidasi. Ca aia care ii avea nu-i mai vin deja.
Na cam asta de la noi. Va uram o sapt cat mai usoara si frumoasa si va pupam , revenim mai incolo.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am inceput si eu serviciul...cu 2 zile libere
M-am bucurat ca macar mai stau cu Timi pana se face mai bine,dar va trebui sa lucrez in weekend ceea ce e cam nasol

Mulumim din inima pentru urari!
Timi de ieri dimineata nu a mai facut febra,a inceput sa pape cate putin,ieri a fost distractie mare la noi,au venit in vizita sora mea,bunica si taticul si Timi a fost foarte fericita toata ziua .A primit o gramada de cadouri si mie nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani de cand s-a nascut .2 ani minunati,2 ani de vis,2 ani de surprize si de impliniri

Va pup,ma duc la giugiuleala,sa profitam ca e vreme buna si ca mai am 2 zile de rasfat doar cu ea!
Va doresc o zi cel putin la fel de frumoasa ca a noastra!!!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TIMI
DILARA
AMALIA

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Moama ce calduri nebune si azi. E 9 si te sufoci afara deja.
Multumim de comentarii: Flo, Syb, Didi, Truli, Gabriela.
Am pus si poze noi cu balaceala si inca vreo cateva de zilele trecute.
Moni . Eu sper sa mai scrii despre voi.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI: TIMI, DILARA, AMALIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,Amalia,Dilara,Timi!!!
S cresteti mari si sanatoase!!!

MADA...asta zic si eu happy end...
nu am stiut ca tu si Flo v-ati cunoscut pe net...

Mi-e pofta e supa crema de legume...cred ca ma duc la piata sa cumpar mai multe legume...
sper sa nu am facut pofta cuiva...

Deja incep fetele munca......ce aiurea mi se pare...
Cand ma gandesc ca mai am si eu atat de putin...imi vine sa intru in fara plata

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Bobitamica da pe net ne-am cunoscut eu eram tot aici in Uk dar in Devon el era in Londra si am vb cam vreun an pe internet si pe urma eu m-am mutat in Londra si apoi eventually, impreuna. Asa ca pt noi Londra, greater london, ca acolo ne tot plimbam in fiecare seara, inseamna f mult. Oricum eu iubesc Londra.
Si eu am zis ca am sa fac o supa zilele astea, mi-a zis vecina ca iese tare buna cu pulpa de curcan am zis sa incerc.
Kimmy na bun si asa sa incepi cu doua zile libere. Nasol cu wknd-urile si eu lucram wknd-urile in ro si tare aiurea mai era mai ales vara cand era cald si frumos si toti erau la aer, la gratare si etc.
Eu acuma va scriu din gradina de la aer curat ca matza mica i-am pus cutia cu nisip si jumatatea cealalta am umplut-o cu apa si acu se distreaza la soare cu jucariile.
Profitam si noi cat tine vremea frumoasa. Dupa amiaza cat dorm ele pun iar apa in piscina mare sa se mai balaceasca, speram sa fie asa si duminica de ziua ei ca le-am zis deja la invitati ca avem pool party daca tine vremea cu noi.

_
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Multi Ani, tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua in ultima sapt si celor de azi!!!
Eu mai rar...cand am timp liber prefer sa mai fac una alta sau sa ma odihnesc...

Noi suntem bine, Mihaita creste mare, a recuperat , in sfarsit si el, si la inaltime si la greutate..Adriana , Nicholas cum mai e ??? Mihaita si Nick era cei mai slabuti si cei mai micuti dintre pepenasi din cate tin eu minte. Vorbeste toata ziua , m-a zapacit ca vrea mereu sa ii explic tot ce vede pe-afara si prin carticele. Mateias e putin mai linistit, se culca la 10.00 la 4.00 - 5.00 se trezetse, deci e ceva mai bine, dar e un galagios si jumatate; noroc ca Mihaita doarme tun si nu il aude...Din pacate, partea cu olita la noi nu functioneaza...Cred ca de o luna ne straduim si nimic...AM zis sa ii dau o pauza de 2-3 sapt , dupa care sa incerc...Despre mine..hmmm...e greu, recunosc, dar sunt fericita ...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

sunt in urma cu uratul asa ca:

David (lcazangiu), David (rontzy),Alvin,David (flo),Maya,Anthony,Dilara, Amalia,Timeea

si mamicilor de pepenasii

Moni si Dia

noi bine,miercuri plecam si noi la mare (mergem in Venus), mergem si la Delfinariu sa vedem delfinii si leii de mare sper sa ii placa Dariei

Mergi la inceput