PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iaca a aparut si secsoasa de Nevi a mea! Am vazut pozele si mi-au ramas ochii la voi! Ce inalt e Tony si cat de mult seamana intre ei si amandoi cu tine, cat de dulce este Anna, cat de tanara si luminoasa esti tu, cat de frumosi si calmi si relaxati sunteti cu totii! Sa ramaneti asa, mereu iar tu, domnita sufletului meu, sa treci mai des pe aici!

Vazut si printesele mele duuuulci, elegante si smechere (desi asta e la a doua mana, ca eu le vad prima) uk-iste, niste...nu niste, cele mai frumoase din lume si dragi; vazut Denisa, o brunetica asa dulce si ochioasa, cu un tort taaaare apetisant si 2 parinti topiti de iubire; vazut Daviduchele tunsulici minunat si cu un zambet de te topesti, cu tortuletul lui duuulce si cu porumbul din piata! Frumosi copii mai avem! Si cand te gandesti ca erau niste galuscute...

Acum chiar ma tirez da' nu puteam sa nu salut personal Nevestimea Sa!...mea, pardon!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Unu Noua Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Va multumesc de raspunsurile la intrebarile mele! Intr-adevar am facut cum zicea Ana si Sun, azi ne-am jucat chiar frumos cu ea. Am povestit despre cum ne plac noua lucrurile pe masura ce aparea o problema. Cand a vrut s-o ridice de jos, i-am spus sa o lase ca eu nu ma supar, cu jucariile, la fel, i-am povestit cum facem noi de obicei, ca le lasam la nisip si noi ne plimbam prin jur, si asa mai departe. A inteles, nu a mai repetat, s-a relaxat ca sa zic asa si noi la fel si chiar ne-am distrat. Pana la urma Miruna a si lasat-o s-o pupe si s-o ia in brate!
Adevarul e ca azi dimineata eram si cu capsa pusa, ca ieri cand i-am luat la Miruna papucii, a stat cu noi in magazin si se tot minuna cat poate sa urle Miruna si cum e de rea...Dupa ce ca pe mine ma treceau transpiratiile pe acolo, mai era si ea codita...Si am mai inteles ceva...ea facea chestiile astea cu noi pt. ca a vazut la mamicile celorlalte fetite cu care se joaca si a crezut ca asa facem si noi. Se pare ca ne-am lamurit reciproc, sa speram ca ne vom juca frumos de acum inainte!

Maine e ultima zi de cresa, ca in luna iulie e inchisa. La Miruna ii place la nebunie acolo, dimineata trage ghiozdanul la usa sa plecam mai repede, bate singura la usa si intra singura, fara sa se mai uite inapoi, mananca bine, doarme bine, se joaca, nu mai plange deloc, cand o iau e tot o veselie, le cunoaste pe doamne si mi le pomeneste toata ziua (asta imi si spune ca se poarta frumos cu ei si ca ii ingrijesc cum trebuie), cand se trezeste priml cuvant e "piii" = copiii. Doamne ajuta, ca de la urlat isteric non stop am ajuns sa ne placa! Sper sa se reacomodeze usor in augst, cand va merge si putin mai devreme, de pe la 6.30, in loc de 8 (programul la noi incepe la 7.00 si eu si sotul lcram in acelasi loc).

Scuze de mesajul extra-long! Noapte buna si linistita!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput