PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BUJO _ felicitari!!! Sa stapanesti sanatoasa carnetul, fara incidente!

BOBITA _ am uitat sa te felicit si pe tine pentru ex de franceza! Super tare, ce mai!

Ce imi place ca va vad asa de incantate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza bostana!

Dia
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita alaturi
de soferitza in devenire si sot.
Speram sa ai o zi minunata si plina de bucurii.

Ce faceti in concedii? La plimbari?
Noi pe acasa Flo e la munca asa ca ne facem si noi de treaba pe aici, mai am o biblioteca mare de aranjat si apoi sa caut niste minunatii pt cand vine Flo sa termine plinta s-o pot vopsi. Slowly but surely ia contur camera, pana de ziua lu Ami vreau sa le bag toate la loc in biblioteca sa bag si biroul si tot in camera o sa mai ramana tv-ul si canapeaua, abia astept sa fie gata.
In rest la noi au zis astia ca e mega cald azi si maine, asa ca stam cu piscina at the ready, le-am luat la fete www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/45-3650581A73UC622245M.jpg" target="_blank">modelul asta si acuma asteptam o dupa amiaza mega calda sa ne balacim. So fingers crossed today is the day.
La noi au inceput si sales asa ca mi-am luat si eu ceva pt mine astia si www.clarks.co.uk/find/onsale-is-onsale/gender-is-women/producttype-is-accessory/product-is-20340364" target="_blank">asta.
Noi va uram wknd placut si revin mai incolo merg sa mai trabaluiesc ce mai pot prin curte.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Dia!!

Mada, sa stapaniti sanatoase achizitiile si have fun la balaceala!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bujo, felicitari pt carnet!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIA Sa ai parte de noroc, fericire si iubire!

BUJO, felicitari pt. carnet, sa ai parte de condus lin si fara evenimente neplacute!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Noi acum ascultam... colinde! Stau cu Ilinca in brate sa scriu niste e-mail-uri si ea a vrut sa asculte un cd, si l-a ales...
Asa ca, "La multi ani,multi ani cu bine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi ms.
Ioana belea gagica. Si Ari canta acu vreo doua sapt jingle bells, ori sti ele ceva si noi nu.
Ta na na na am terminat de asamblat mobila.
Aici aveti poze cum arata acuma in camera, well is toate pozele cum arata casa prima oara si cum am renovat-o si acuma renovarea partea 2, alea negre o sa vina pe perete deasupra caloriferului vor fi pt cd-uri si dvd-uri. Iar deasupra la bibliotecile mai mici in spatiul ala pe perete o sa vina tv-ul si receiverul de la sky.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Incerc sa va ajung din urma,dar din pacate sunt tare prinsa,plus ca ieri am ajuns cu Timi la urgenta ca facea febra mare...mi-au zis ca e tare urat gatutul,cu puroi si era asa de tare inflamat,ca abia inghitea.Azi noapte abia respira saraca.Iar a facut un puseu de febra,i-am dat sirop,pe care l-a vomat.Si am fost si singura cu ea.Am fost la un pas de disperare.Ieri nu i-am cumparat supozitoare,ca eram sigura ca am in casa

Colac peste pupaza,luni incep si eu serviciul...
Am o vecina cu o fetita de un an,ea s-a oferit s-o ingrijeasca pe Timea luna asta ce o am descoperita,dar cred ca o sa-i fie extrem de greu...
Asa de ciudat ma simt,incat nici nu mai stiu ce sa scriu

Va pup cu drag,va doresc tot binele din lume!
Doresc tuturor pepenasilor un sincer la multi ani,dumnezeu sa va calauzesca fiecare pas,sa fiti fericiti,si mai ales sanatosi!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In noaptea asta plecam si noi in vacanta, speram sa avem parte macar de-o zi de plaja ca dupa cum se preconizeaza vremea, toata saptamana viitoare o sa fie tot asa, ploaie, frig, furtuna, perfect pt plajaoare chiar asa ghinion sa avem? Eu tot mai sper...
Va pup, urez de pe acum LA MULTI ANI tuturor pepenasilor sarbatoriti saptamana viitoare, ne vedem si auzim duminica.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,DIA!!!!
sa fii sanatoasa si fericita langa famila ta!!!

MADA...super achizitiile....sa le stapaniti sanatoase si distractie placuta la balaceala...

ANKA...sa stii ca m-am bucurat atat de tare;am simt-o ca pe o realizare personala...

KIMMY...imi pare rau sa aud asa de Timi...

ANNA...Drum bun si distractie placuta!! poate aveti noroc de vreme...si noi plecam pe 5...sa vedem cum va fi...

Eu acum am venit de la service...am niste mici probleme cu masina ...
Vezi,ai masina..ai si probleme....si daca eu conduc...nu are cine altcineva sa mearga in service....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput