PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Stiam ca am uitat ceva..

IOANA...super tare Ilinca!!
Irina are acum o carte cu povesti despre balerine.Are si cd...iar isi pune cere toata ziua cd-ul cu balerine... si dansam amandoua

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Iaca ne-am intors si noi aseara din vacanta la mare (Albena). Am avut noroc ca nu ne-a plouat rau decat joi si vineri, cand s-a si racit destul de rau vremea. Iar vineri oricum la 12 trebuia eliberata camera. Din cauza vremii am decis sa plecam dupa masa de dimineata. In rest, slava Domnului ca am mers pe plaja in fiecare zi, chiar daca a mai plouat cate un pic. Apa marii a fost ok si soarele ba era, ba nu era, dar am reusit sa ne si bronzam. Poate ca a fost mai bine ca nu a fost soare foarte puternic tot timpul, ci mai cu perdea, asa cat sa nu ne ardem .

Nu am citit nika din urma, dar am intrat sa urez sarbatoritii din zilele cat am fost plecata, si pe cei de maine, cand nu am timp sa intru sa-i urez. Deci:

La multi ani cu sanatate si bucurii nenumarate pentru

zilele trecute:

Thea (SunSmile), gallyb, Rayan (AlinaMaria), Alexandra (maitreyi),
Flavius (the_andreea), Denis (kla78), Maria (Anaxena),
Andrei (ali), Andrei (Dianami), Victor (Roxana01), Anna (Sibylle),
Cezar (ralirali), David (lcazangiu), moni_or, David (rontzy),
Alvin (Ada_s), dia_filipas

si pentru maine:

David (flo_1980), Maya (mcoca), Anthony (biribu)

Am fugit la copii, ca sunt singura cu ei.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetelor!

Va multumesc din sufet pt. urari!

Anna concediu placut si vreme frumoasa!

Iza acomodare usoara la servici tie, si la Timeea cu vecina! Sa va fie bine la amandoua!

Bujo felicitari pt. carnet! Sa fii o soferita model, fara amenzi puncte sau alte evenimente!

Eu is racita cobza, Miruna iar a recidivat, da' nu ceva serios, doar muuuulti muci... Io cred ca nu e de la cresa, mai repede e de la schibarile astea de vreme, ba cald, ba vant, ba ploaie...oricum oribila vreme...

Ma duc sa fac o baita si la patut, ca maine am mult de lucru. Va si va urez noapte buna!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,DIA!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani Dia!, scuze pt intarziere
David (flo_1980)
Maya (mcoca)
Anthony (biribu)
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa le aduceti multe bucurii parintilor vostri.
Bujo felicitari pentru carnet.
Multa sanatate pepenasilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DAVID
MAYA
ANTHONY
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,

Cu scuze pt intarziere:

La multi ani, Bestiuta draga! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de soferita superba si de toti cei dragi! Sa ramai la fel cum te stiu eu, o minune de fata! Te pup tare!

La multi ani Maya, David si Tony! Sa aveti o copilarie de vis, presarata cu tot ce e mai bun! Mamici scumpe, sa va traiasca puiutii minunati!

Ce draguta trebuie sa fi fost Ilinca...o sti fata ceva, cu vremea asta!

Cuscri, felicitari inca o data si astept berica!

Capri bun venit, ma bucur ca v-ati simtit bine! Mi-e dor de tine si de copii, cand ai vreme, poate ne pui poze si ne mai povestesti despre voi!

Concediu placut fetelor calatoare si vreme superba!

Noi ieri am tras o fuga la Brasov, muream de dorul finutului nostru! Flaviuselul este mare, frumos, ochios, smecher, inteligent. Ii merge mintea imediat, ii arati ce are de facut si se prinde instant, se joaca deja ca un copilas mare si are o viteza de-a busilea, de-ar putea concura cu succes la orice intrecere. E un scump pretios si noi suntem topiti dupa el! Si Theei i-a placut de el, i-a furat sosetele, i-a furat o suzeta, jucariile, l-a pupat si mangaiat si de-atunci zice mereu beee-beeee mai-mai! Cami si Cristi, asa pe sufletul nostru, am mancat, am ras, ne-am simtit ca in familie. Pacat ca a fost totul scurt, date fiind concertele omului de seara dar e important ca ne-am vazut.

O sa pun si poze, candva, ca-s restanta si cu ziua Theei.

Va pup pe toate, va doresc petreceri frumoase si o duminica reusita!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani cu sanatate!!! Sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii!
David (flo_1980)
Maya (mcoca)
Anthony (biribu)

kimmy multa sanatate micutei!Sper ca acum deja sunteti mai bine!
Cu serviciul, vezi partea buna a lucrurilor! Te mai deconectezi si tu putin de la scutece!
Eu imi doresc sa ma intorc la munca, insa, din pacate deocamdata nu am gasit nimic...si cum criza asta a speriat pe toata lumea...cine stie cand voi avea unde sa ma angajez...

Va doresc o duminica placuta! cu soare in primul rand!
Eu nu mai suport vremea asta ploioasa...putrezim de atata ploaie Azi vad ca s-au aratat si pete de cer albastru....pare o zi placuta, deocamdata.

sa auzim de bine!

bucatica mea!
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI DAVID! SA AI O COPILARIE MINUNATA SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!

LA MULTI ANI MAYA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI IUBIRE!!

LA MULTI ANI ANTHONY!! SA FII SANATOS, VESEL SI LA FEL DE GHIDUS CA PANA ACUM! SA AI O COPILARIE MINUNATA!

Mergi la inceput

Fetelor, din suflet va multumesc inca o data pt. urari! Mi-ati inseninat weekendul, ca si asa era prea mohorat afara!

Mergi la inceput