Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SELEN incerc si eu sa tin pasul cu voi ptr a fi "la zi" cu noutatile.Sper sa si reusesc. Nici noi anul acesta nu pupam concediu. Cumparatul casei,etc....ne-au dat finantele peste cap.Dar lasa ca recuperam noi la anul. La cat mai multi ani impreuna, fericiti.

X_GGG si noi , adica MOI, l-am tuns pe Alessio chelbos.Tatsu era la munca. Cand a venit s-a oprit in pragul usi. Era atat de socat dupa cum arata Alessio ca se blocase si nu-i ieseau cuvintele..Ii zicea "ca-i crud". D-ne cat am mai ras!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si uite asa imi mai aduc aminte
Suede, multumim, La multi ani fericiti si voua

Monica, e super ce ai povestit tu de Dragoselu, face fff multe lucruri pt varsta lui, ce-mi place sa te vad asa vesela si fara pitici!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Selen, la multi ani fericiti impreuna.

Danangie, ma bucur sa te "vad" baietii frumosi

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

UVE 53 kg????? Vreau si eu!!!!!!

X_GGG ce inseamna LP?Si Mattia ia foarte putin...cateodata lua abia, abia 60 gr.Cand ii ziceam pediatrei ma cicalea ca ce vreau sa ajunga taur? Important e ca se incadreaza in "c
scara de crestere". Ce sa mai zic? Si oricum nu au cum sa mai ia ca la inceput 150-200 gr pe sapt ca asta ar insemna la 1 an chiar ca sa fie cat un vitel.

LALI multumim de reprimire. Am vazut pozele cu PAUL.Ptiuu ce de par are. Iti seama foarte bine. Erati la mare in Constanta. Mai dar ce naspa e apa la noi.... Ce fain ca poti merge la mare cand vrei, na daca o ai la o aruncatura de bat.Ii place in apa lui Paul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

.

A inceput sa faca oarecum figurele, tipa daca nu-i convine, daca-i iau ceva din mana, percepe altfel lucrurile....nu mai e asa prostanac sa fac ce vreau cu el
Pupa Luci toti dovleceii.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Eheei de-acum sa vezi ce frumos e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Suede si Selen, aniversari fericite si sa ajungeti sa sarbatoriti si nunta de aur! Si daca mai sunt dupa asta si pe alea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Selen, la multi ani fericiti impreuna.

Danangie, ma bucur sa te "vad" baietii frumosi

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Multumim. De asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da Danangie ,ii place la nebunie lui Paul in apa,nu ar mai fi iesit de acolo.Sa il vezi in cada,la baie cum face!! Vecinii de sub noi chiar mi-au spus intr-o zi,ca "daca nu ii place baia in cada mare,de ce il chinui ? " ,ei nestiind ca de fapt urla asa cand il scoatem din cada,cu buricele degetelor incretite,si bu baia fleasca. Au inceput sa rada cand le-am spus de ce plange de fapt,si mi-au spus ca au facut bine ca si-au pus tavan din nu stiu ce material,si nu se vede daca curge apa .
Seleeen ,la multi si frumosi ani impreuna,tie si la sotz,sa fiti fericiti,sa va iubiti si sa va intelegeti ca nimeni altii!Ebru ce face?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Stiu ca urmeaza sa pun o intrebare nu prea serioasa, dar voi ce jucarii mai dati bb-lor? Ca a mea se pare ca are preferinte spre linguri de lemn, niste linguri masuri luate de la Ikea etc, adica toate jucariile pt ea sunt cah, cu sunete, lumini, nu conteaza, mai costa si o carca de bani, ca-s facute de firme serioase...ziceam sa ii iau si carti din alea din material textil cu pagini fosnitoare, ca sa nu mai manance orice revista care ii iese in drum. Am mai vazut o girafa de la Fisher Price in care pui niste cuburi, dar mi-e teama ca si pe aia o sa o arunce cat colo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cu girafa aia urata se joaca si Paul,dar nu pune cuburile in ea ,a gustat fiecare coltisor,iar cuburile le loveste unul de altul sau de girafa .Noi am primit-o cadou.Pai jucarelele cele mai bune sunt ambalajele,pungile de tot felul,telecomanda,musamaua de pe masa de la bucatarie,o rata de cauciuc pentru baie ( de asta nu s-a despartit cateva zile,nu ii dadea drumul din brate si din dinti).Gustari avem asa : reviste,ziare,servetele,bonuri de masa,in functie de locatie. Deci Sarah Maria nu e singura. Poate e si asta o faza a lor,cine stie!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput