Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Danangie, LP=lapte praf. Noi suntem pe tzitzi inca, dar am vazut fetele pe aici ca asa ii zic lapticului la cutie
Selen, bine ai revenit, cu bune si rele o sa o scoateti voi la capat. La multi ani!
Jucarii: multa plasticaraie(zornaitori), pe care o izbim de tot ce prindem, un ciocan din ala ca pe vremuri de cauciuc, care chitaie cand il lovesti, telecomanda, un telefon mobil (stricat tot de el), cablul de la castile lui tacsu, sticle de plastic. Avem un set de cerculete din alea care se pun pe un stativ, cred ca si "prichindutza din Franta" avea la fel, dar nu va inchipuiti ca le aseaza el. Ori le suge, ori le arunca pe unde nimereste, papuci (de preferinta niste slapi de ai mei de cauciuc roz---cu astia am fost la mternitate, cred ca in momentul in care a scos capul a vazut el ceva). Vezi ce arsenal modern am?

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Cu girafa aia urata se joaca si Paul,dar nu pune cuburile in ea ,a gustat fiecare coltisor,iar cuburile le loveste unul de altul sau de girafa .Noi am primit-o cadou.Pai jucarelele cele mai bune sunt ambalajele,pungile de tot felul,telecomanda,musamaua de pe masa de la bucatarie,o rata de cauciuc pentru baie ( de asta nu s-a despartit cateva zile,nu ii dadea drumul din brate si din dinti).Gustari avem asa : reviste,ziare,servetele,bonuri de masa,in functie de locatie. Deci Sarah Maria nu e singura. Poate e si asta o faza a lor,cine stie!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Cunoastem delicatesele astea si noi, telefoanele ii plac in mod special, si, desi i-am luat unul de jucarie, tot ale mele sunt mai faine...
De-asta ceream idei, jucariile pt ei macar sunt safe, decat sa ii dau chestii improvizate si sa o caut prin gurita dupa aia; precizez ca a muscat o bucatica dintr-o lingura de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

As vrea sa precizez ca ciocanul "chitzaitor" ne-a fost "furat" / imprumutat in parc de un alt copil, deci a avut succes. Mama pustiului mi-a promis ca pana saptamana viitoare i-l scoate din gura.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CA sa nu dati cu bata avem aici POZE DE LA TARA

Si la noi cu jucariile e la fel. Am eu niste flori din Ikea care-i plac, mouse-ul, cablurile, incarcatoarele de la telefoane, sticlele de apa, oale, papuci sau orice prinde. Jucariile doar le varsa pe tote din sac apoi le abandoneaza...

Zgatia mea doarme de la 3 fara un sfert la noi in pat. De la ora 12 nu a mai mancat nimic si atunci niste budinca cu fructe de la Humana chinuita rau de tot. Nici nu stiu daca sa ii mai dau pranzul sau direct iaurtul cu banana

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Lingura era de lemn, a nu se crede ca o am pe superdintoasa acasa
I-am dat si eu chestii de lovit, dar s-a plesnit intre ochi cu ceva, ii mai place o cutie de rezerve de servetele umede, o papusa de 1000 de ani de la Aradeanca parca ii zice, o galetusa pt clesti de rufe in care ii pun diverse sa le scoata de acolo, chestii elevate nu gluma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

CA sa nu dati cu bata avem aici POZE DE LA TARA

Si la noi cu jucariile e la fel. Am eu niste flori din Ikea care-i plac, mouse-ul, cablurile, incarcatoarele de la telefoane, sticlele de apa, oale, papuci sau orice prinde. Jucariile doar le varsa pe tote din sac apoi le abandoneaza...

Zgatia mea doarme de la 3 fara un sfert la noi in pat. De la ora 12 nu a mai mancat nimic si atunci niste budinca cu fructe de la Humana chinuita rau de tot. Nici nu stiu daca sa ii mai dau pranzul sau direct iaurtul cu banana

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Ce mare s-a facut puiul tau!
Ce mancase de era mozolit asa? Sper ca nu facuse analiza tipului de sol.

Mergi la inceput

Si piscina e mortala iar in poza 73 e bestial. E adjudecat Dragoselu? Ca daca Lali nu a zis nimic...

Mergi la inceput

Unde sunt pozele cu Alex al Ralukai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Si piscina e mortala iar in poza 73 e bestial. E adjudecat Dragoselu? Ca daca Lali nu a zis nimic...

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

Poi noi credeam ca e luata . Daca Dragoselul nu e "adjudecat" eu propun duel ,ca sa nu se spuna ca ai avantajat pe cineva. Ai vazut pozicile pe care le-am facut cand ne-am intalnit?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna ziua!

Vacanta placuta Anomis! Pupam pe scumpul si curajosul Dinutu .

X_ggg sa-i fie de bine lui Rares, ii sta foarte bine cheliuta. Nu iti face griji de ceea ce spun rudele ... noi initial nici nu am recunoscut ... si apoi ce sa ma faca, faptul era deja consumat :)
Legat de LP si eu vreau sa incep sa-i dau cate putin seara, chiar azi am intrebat dr si mi-a spus sa incerc Milumil 2 ca e un pic mai dulce.

Nela te pup. Cred ca i-a placut si racoarea si galagia de la AC, imi amintesc ca-i placea foarte mult hota, deci s-ar explica. Pupa Alex pe Ana cea delicata.

Vik bine ca ati alungat grijile, pacat ca dr v-a pus pe drumuri degeaba. Si Alex se trezeste de cateva ori pe noapte si as vrea sa incerc sa-i dau si eu cate putin LP seara.

Elle multa sanatate si putere! Sper sa fie totul bine si sa petreceti cateva zile de vis in vacanta!

Danangie cate ati tras si voi. Nu fi trista ca nu plecati in concediu, bucura-te de noua casuta!

Techila pup flacaii tai si abia astept sa te aud povestind de puii tai mancaciosi!

Ioanna super pozele de la tara.

Luto am vazut pozele de la botez cu David, este atat de frumos, sa te bucuri de el! Eu nu am fost pe faza cu noul bizniz , stiu ca-l planuiai. Mult succes iti doresc!

Selen multi ani fericiti impreuna!

Uve sanatate micutei si sper sa-i treaca repede iritatia, bine ca e din nou papacioasa!

Ce vreme, frig si ploua, nici nu imi vine sa cred ca eram la plaja saptamana trecuta. Cristina noua ne-a placut foarte tare, ne-am simtit extraordinar in compania voastra si daca vreti sa reptam experianta, oricand cu placere.

Vroiam doar sa mai adaug ca Alex al meu e baiat cuminte si ca la multe dintre intalnirile cu Emma, atunci cand nu plangea, dormea. Deci Dragoselu nu are de ce sa fie ingrijorat, stie ca sunt doar prieteni de joaca.
Parca mai vroiam sa spun ceva, trimit repede ca s-a trezit Alex.

Mergi la inceput