Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Din categoria balamucul ma cheama ...am putut sa comentez putin la Moni dar bineinteles ca 73 nu m-a lasat.
Poza 73 este cea mai tare din cate are Dragoselu, e SUPERBAAAAAAAAAA
Va imbratisez si cred ca e minunata o asa iesire.
Eu sunt din categoria lu' Selenica (pe care o pup dulce) balesc si eu la alte poze si sper zi de zi ....ca greutatile financiare si datoriile se vor duce undeva, sa se ascunda intr-o pestera iar eu sa fiu libera la mare
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
DEci fii-miu inca doarme. De la 3 fara un sfert . O avea ceva?? E si nemancat de 6 ore!!!
Laura, si voi serbati? Atunci la multi ani fericiti inainte si voua si o nunta ca-n povesti .
VAzut si eu pe Raresel beculet Triple XXX . SI mie mia sarit tot familionu in cap cand am vrut sa-l tund ca nu-mi placea freza lui, mi se parea de cocalar . Dar am renuntat intre timp si si-a mai revenit si ea . E un dulce Rares un zambaret bun de papat. Intrebare, suportul de baie de unde l-ai achizitionat?
Uve, Dragosel e luat de Emma Cristinei.
Lull, no problem, avem incredere ca Alex are grija de Emma . Cum mai sunteti cu DA? MArea nu l-a ajutat? De voi doua nu mai spun nimic ca ma apuca plansul
Ma duca sa scotocesc pe mail sa vad si io poze cu Anna Banana si Alex de Raluk de care mi-e tare tare dor. Si am restante la Paulica fara frica. FAc io planuri d'astea da parca vad ca se trezeste si urla de foame... puii mei de unde baga ca spartu acum uita sa mai ceara
By the way, Luci, bafta multa cu thirteen , me, i'm interested, sa vorbesc cu fetele ca as vrea si eu niste organixuri . Si as mai vrea si poze cu DAvidelu se poate? CA mi-e dor de bulanele lui.
Si de Manga mi-e dor si de buzatul frumos
Iar duamna hepilica de ce nu ne mai onoreaza cu prezenta? A suparat-o cineva cumva ???
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Hello
Va pup ,sper ca sunteti bine si voi si dovleceii din dotare
Eu sunt fara net(),va scriu de la o vecina...ne plictisim in casa,asteptam sa treaca ploile si sa putem face o plimbare de macar juma' de ora fara sa fim tot cu ochii dupa nori
N-am apucat sa citesc nimic din urma,va multumesc pt urarile de luni (stiu ca v-ati gandit la noi),pup toti dovleceii sarbatoriti zilele astea
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut DEci fii-miu inca doarme. De la 3 fara un sfert . O avea ceva?? E si nemancat de 6 ore!!! Laura, si voi serbati? Atunci la multi ani fericiti inainte si voua si o nunta ca-n povesti . VAzut si eu pe Raresel beculet Triple XXX . SI mie mia sarit tot familionu in cap cand am vrut sa-l tund ca nu-mi placea freza lui, mi se parea de cocalar . Dar am renuntat intre timp si si-a mai revenit si ea . E un dulce Rares un zambaret bun de papat. Intrebare, suportul de baie de unde l-ai achizitionat? Uve, Dragosel e luat de Emma Cristinei. Lull, no problem, avem incredere ca Alex are grija de Emma . Cum mai sunteti cu DA? MArea nu l-a ajutat? De voi doua nu mai spun nimic ca ma apuca plansul Ma duca sa scotocesc pe mail sa vad si io poze cu Anna Banana si Alex de Raluk de care mi-e tare tare dor. Si am restante la Paulica fara frica. FAc io planuri d'astea da parca vad ca se trezeste si urla de foame... puii mei de unde baga ca spartu acum uita sa mai ceara By the way, Luci, bafta multa cu thirteen , me, i'm interested, sa vorbesc cu fetele ca as vrea si eu niste organixuri . Si as mai vrea si poze cu DAvidelu se poate? CA mi-e dor de bulanele lui. Si de Manga mi-e dor si de buzatul frumos Iar duamna hepilica de ce nu ne mai onoreaza cu prezenta? A suparat-o cineva cumva ??? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Monica, eu suportul l-am luat second hand ca sa zic, de aici de pe DC, de la Bazar umanitar, dar il gasesti pe net, uite www.amazon.co.uk/ABC-37005720-Swivel-Bath-Seat/dp/B000OLYJUW" target="_blank"> aici . Vezi ca voiau fetele sa faca comanda comuna la Luto. Desi l-am folosit o singura data, iti spun sincer ca nu cred ca "ii vine" lui Atomix. Rares abia intra in el, de scos e si mai greu, iar Rares e categoria pana pe langa Buflici al tau. Multumim pentru aprecieri.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Si ca sa incheiem ziua in forta :
autodiversificare cu .... iaurt
Rares e neluat, aviz amatoarelor!!!!
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Ma bag la dushat mozoliciul. O noapte linistita va doresc!
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
laura78nico spune:
Buna fetele
Am mai incercat inca o data pozele sper ca am reusit daca nu incercati voi pe webshots.
[URL=http://family.webshots.com/album/573051789ULXcxo][/url]
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Selen la multi ani impreuna
si totodata la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Am si eu o intrebare voi ce fel de iaurturi le dati?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
poze
Poate am reusit