Dovlecei in costum de baie *156*
Raspunsuri - Pagina 12
laura78nico spune:
Fetele undeva gresesc, dar unde?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Monica am vazut super poze cu Dragoselul.pe el de baiat sa-ti traiasca!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
danangie spune:
Ca sa nu uit....MONICA l-am vazut pe Dragos. O iubire de copil. Atat de frumos si dragalas. Si poza asta e fenomenala:http://picasaweb.google.com/Buflici26/LaTara#5485950470863480258. Are vartecus in fata ca si Mattia. Si ce frumos i se aseaza parul. Ochii, totul e frumos la scumpul tau baiat. Felicitari parinti pentru un copil asa de frumos si dulce.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
laura78nico spune:
Va spun noapte buna!
Plec la baita !
danangie spune:
LAURA uite ca am reusit eu: asta-i link-ul http://family.webshots.com/album/573051789ULXcxo si ca sa fie cu semnatura diversa uite: POZE MIHAI.
Daca vrei zi-mi ca-ti scriu un PM cum sa faci.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
monica_dicut spune:
Asa, eu pana acum am vizionat poze. Doamne ce dovlecei frumosi avem. Unul si unul.
AM vazut poze cu AMilici Crocodilibici, o scumpete mica si creata buna de facut reclama la Pampersi
SUnt total invidioasa (ca de obicei ) pe inalneala de la mare numai cu copilasi frumosi si mamici dragi. Cu o Natix dulce si finuta pe care mi-o inchipui peste ani o suava balerina.
CU doi gemeni techilosi care ma dau pe spate de fiecare data. Mor de dragul lor.
Cu Carinoasa sufletul petrecerilor ca si mami a ei.
CU bufleiasul Andrei scump si dulce foc.
Apoi am vazut pozici cu Alex de Raluk. Am ramas soc ce a crescut si ce dolofan este. Frumos nu mai incape vorba si mami a lui la fel. Mi-a placut mult familia tunsulici. Cand ma uitam la pozele tale, imi aduceam aminte de vorbele Luciei referitor la cat de mult isi dorea o intalneala/petrecere cu toatele. Am inceput si eu sa visez ca va voi cunoaste pe cat mai multe.
Am vazut-o pe draga de Ana Banana dar m-ai cam dezamagit mami. Cam putin poze cu margelata mica. Mai vreau!
Am vazut apoi poze cu Rares de monikus care e un frumos. Tar frumos copil. SI tu ar trebui mai mami sa te duci cu el sa faca reclama la PAmpersi la ceva.
Si la urma m-am scufundat in ochisorii albastrii ai Mariei de Carina. FRumos copil si frumoasa mamica!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
seara buna
first of all .. scuze ca nu am citit din urma .. sunt zombie umblator ..
am vazut numai foto superbe cu cristinica si lullaby in vacanta .. super ati petrecut .. sunteti doua slabaturi si ma enervati .. iar dovleceii s-au distrat bine impreuna .. si am mai vazut pozute cu zgatix cel frumos, am mai vazut pozute si cu alti dovlecuti frumosi, carol, paulica .. vreau s-o pup pe uve .. of ce incercate am mai fost ..
fetelor .. cand ii vad pe dovleceii vostri, anna mi se pare nitel handicapata .. pe bune, nu ma certati ... asta e sentimentul meu ... mai vine si soacra-mea si imi zice "il stii pe baietelul lu' cutareasca .. e mai mare cu 2 sapt decat anna si l-am vazut in parc cu ma-sa .. il tinea de-o mana si el se catara pe tobogan" .. nu lucrezi cu ea, zice ea, fa-o sa faca efort sa invete sa mearga .. fir-ar sa fie .. parca as fi la concurs ... sufar tare din cauza asta .. mi-e ciuda ca asta e o mototoala ... si nu stie decat sa stea in popo la 9 luni ... daca dupa ce revenim din concediu, nu face niciun progres .. ma duc la neurolog .. nu mai stau eu sa pice marul cand e copt ... poate e gresita ideea asta si anna chiar are ceva si tb intervenit rapid ...
asa .... nici nu stiu sa spun cum suntem .. eva binisor, cu kk e ok, nu a facut de 2 zile. anna a facut de vreo 3 ori azi, un pic mai legat .. a inceput sa manance un pic, vad ca inca mai ia ce ii dau - hidrasec, ercefuryl -, papa laptic ... insa are o tuse .. in seara asta, in timp ce papa i-a venit sa tuseasca si mai avea nitel si voma, am fugit cu ea la baie, dar nu a dat afara. apoi, am mai tinut-o in brate si inghitea asa in sec ... am inima cat un purece de frica .. d-aia nici nu stau mult in zona ca ma duc s-o pazesc ...
vineri plecam totusi in bulgaria, sunt lesinata de frica .. sper sa ne descurcam ...
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Buna dimineata fete dragi.
Ca deobicei va invit la de dimineata, proaspata si pentru toate gusturile.
Apoi vreau sa va zic ca am vazut poze cu protagonisti SUPERBI, SUPERBI!!! Frumosi dovlecei mai avem.
Va pup.
PS: nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac si azi in casa cu mandra de gat, ieri m-a terminat. Ceva idei?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multi ani DELIA
La multe lunitze fericite ANDREI ALEXANDRU, Alessia, Emanuel Marcu, Ilinca Anamaria, ERIC MIHAI, Alexia Teodora, ROSE MARIA, Dany
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Neata!!!
La multe lunitze aniversatilor zilei!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi....si cuminciori sa poata si mamicile sa doarma!
Alex, multumim de cafea, si la noi ploua rau, ieri am stat in casa si a fost mare chin..ne-am tot plimbat..cand pe jos, sa ne cataram pe canapea, cand in patutz sa sarim ca o minge, mai in premergator..si cand mami nu mai putea cu creierii trecem la leganat pe perna (am avut vreo 4 ture de 1 ora)... sa vedem azi ce mai facem..
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii