Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

NelaM, sa stii ca si fiica-mea are preferinte pentru bonuri si etichete, multe au ajuns in stomacel Si apropos de Mc, m-a distrat ca dr mi-a scris pe un caietel alimentele permise pe varste si nu le-a omis pe-alde astea de fast food
Techila, pup baietii tai cuminti, cine stie ce gusturi au smecherii, eu cand am vazut in spital ca vin sa imi aduca in biberon supa de morcov cu orez am zis ca Sarah nu mananca asa ceva si surpriza...a ras 200ml; la fel inainte faceam 10 feluri de legume blenduite si le incercam pe rand si in diverse combinatii; mananca fasole de aia pastai si alte chestii care noua nu ne plac
Ati castigat ceva la concurs?
Si legat de kg, am aflat si eu in spital ca am 53 jumate si tot nu cred, am ca si inainte de sarcina, doar ca repartitia lor e aiurea, adica kg de la tzitzi s-au mutat pe abdomen aka burtoi!
X_gg, tare haios e cu cheliuta, ati pozat si procesul tehnologic ca sa stie rudele pe cine sa dea vina, a?
Cristina, ce frumos in concediu, noi nu speram anul asta pe motiv de multe evenimente "mondene", o sa fim nasi, nunti muuuuuulte
S-a trezit mitzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi,

ALEX multumim de cafea, chiar daca eu am sa iau doar o gurita mica mica. Am vazut pozele cu Alessia, ptiu sa nu fie de deochi si seamana cu tati mult. Sa-ti traiasca. Un nume foarte frumos Zeina. Nu am mai auzit. De la ce provine?

TECHILA imi pare rau ca ai bataie de cap cu mancatul la jr. Sper sa fie ceva trecator. Eu aveam probleme cu Mattia cand il tineam la masa in scaunel. Ei dar de cand am inceput sa-l pun pe pat pe o perna....ii dai foarte bine asa. Reusesc sa-l fac sa manance. Sper sa gasesti vreo metoda. Cam ce le faci sa manance? Apropo tot vroiam sa-ti spun imi place tare mult poezia de la semnatura. Cate kg au A. si S.? Si eu cred ca Mattia e slabut tare dar el e foarte inalt. Are 76 cm. si doar 8,400 kg.

IULIA da, se inteleg bine, dar mai bine dpdv a lui Mattia, ca dpdv a lui Alessio are multe momente ca-l respinge si e inca gelos pe el.Chiar daca ma implic mult sa-i fac sa se joace impreuna si in casa si afara....tot continua sa mai aiba momente de gelozie.Am vazut pozele cu Stefania, cu flacutele numai bune de papat. Imi plac ochii foarte mult.Atat de albastri si expresivi. Iar tu foarte slabaaaaaa. Eu nu ii dau grisine lui Mattia, pasta ii dau dar il frulez putin. Biscuiti ii dau de aia ptr copii ca se topesc rapid.Revin cu ce ii mai dau sa manance.

VIK asa sa faci, daca ai vreo indoiala sa cauti un alt pediatru. Scuza-ma nu reusesc sa citesc din urma. Ce ti-a spus medicul de te-a speriat asa? Scuzeee. Cu doi puiuti asa mici si de varsta apropiata da e greu, dar e superb de frumos. E foarte frumos. Atat ptr ei cat si ptr noi parintii.

X_GGG zici ca e slabut? eu ce sa mai zic de-al meu? Ca are 8,400 kg. ar el e si inalt tare are 76 cm cum ziceam si mai sus....Rares ce inaltime are? Am vazut pozele.Cat de frumos e Rares. Rade pana si cu ochii. Frumos tare!

Revin, ii dau sa manance dovlecelului.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Anomis, baietelul curajos si concediu placut!
Danangie, sper sa nu fie nimic serios si sa treaca repede, nici nu stiu care varianta e mai urata! Si la multe lunite pentru luni!
Vik, bine ca ati scapat de grija asta cu inimioara!
Alex, felicitari si sa stii ca pentru mine nu esti un nimeni, stii la ce ma refer si scuza-ma!

Mergi la inceput

Mamideandrei, felicitari mancaciosului!
Se pune daca se ridica si Sarah, dar ea sta in genunchi ridicata, de pe burta cred ca incearca sa se ridice in picioare asa ca de-a busilea nu mai stie ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Multumim de complimente, zau ca incep sa il vad si eu mai frumos pe teroristul meu.
Danangie, Rares are 9,250 kg si 74 de cm, masurat acu vreo 2 saptamani. Zic ca nu e suficient pentru ca in ultimele 3 luni a luat f putin in greutate, el are mult pentru ca a pus la inceput mai bine. In conditiile in care el e mereu constipat, mi se pare putin sa ia 200 de gr in greutate de pe la 6-7 luni. Om vedea, azi a mancat iar ciorba ca spartul, cred ca ii mai bag o tura daca tot ii place asa de mult, ca iaurtul de la 9 a fost cah.
Si acu, am si eu o intrebare: daca, teoretic, as vrea sa ii bag LP la masa de seara, cu ce sa incep? As vrea ceva mai dulce la gust, sa il accepte, ca doar lapticul lui mami e dulce-dulce (de la cat de sanatos mananca --de fapt, eu sunt tot din grupul mamicilor Milka ), si de asemenea un LP care sa nu constipe si mai tare

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai fetelor...e o vreme mai ceva ca la Londra ,ploua de m-am saturat ( cum e Luto in UK?).Momentan suntem blocati la mantinela .
Nela stai linistita draga mea,ca si eu tot din categoria Milka fac parte,cu tot Wii-ul meu .Adevarul ca fiecare san cred ca are 1 kg ...tot imi doream eu,lasa ca am acum,de nu pot duce...
Cu tzitzi vin si eu la facultate,asa ca ne vedem acolo ,nici domnul meu nu vrea momentan alt lapte,marele meu noroc e ca papa fructe,legume,carnita,ou, biscuiti,ficat bine. pe Ana banana sa pape si ea si sa aiba efect medicamentele.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da Suede,e o vreme d-aia de numarat bani sau de facut copii .Cum bani n-am sa numar,copii nu am cum sa fac e sora-mea la mine ,am venit cu voi pe canapeaua virtuala .
Danangie bine ai revenit pe la noi si pe tine si pe picii tai. si pe restul fetelor,am citit ce ati scris,dar imi e atat de ciuda ca toarna cu galeata afara,ca nu ma pot concentra.
Cateva poze cu Paul,de luna asta,daca va era dor de noi .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Da Suede,e o vreme d-aia de numarat bani sau de facut copii .Cum bani n-am sa numar,copii nu am cum sa fac e sora-mea la mine ,am venit cu voi pe canapeaua virtuala .
Danangie bine ai revenit pe la noi si pe tine si pe picii tai. si pe restul fetelor,am citit ce ati scris,dar imi e atat de ciuda ca toarna cu galeata afara,ca nu ma pot concentra.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pentru tine si Paul

Mergi la inceput

Citat:

Ce bine e de voi acolo la mare...ma rog, nu zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Vai ce scump e!!!

Citat:

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput