Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Luto, multumim, asa ne gandeam si noi!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Laura78 te-am simtit ca ai plecat la culcare necajita, incearca sa mai pui odata linkul.
Selecteaza de la "mod format" interactiv si apoi, cu un rand mai jos ai un buton cu Introdu hyperlink.

daca nu-ti iese da un copy paste la link in mesaj si gata.
Inca asteptam si va pupam

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lucia multumesc mult.
Voi ce mai faceti?Daviduta ce mai papa, ce lucruri noi mai face?Ca ai scris pentru toata lumea dar de voi nimic
Am si acum langa mine un Davidut mic are o luna.Este al vecinei mele si m-a rugat sa stau cu el pana isi baga ea actele de prenatal.Daca asti sti cate emotii ma napadesc si amintiri.Parca a fost de demult rau.
Ass sunt si mosica lui.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Hihi, te pup Lucia! Ce tare ai fost la faza cu napolitanele!
Io po sa mi-o imaginez cu felia de paine unsa cu untura si zahar? (sa faca Raluka cu inima si sa imi trimita mesaje din alea cu ASA NUUUU).
Davidelu' ce mai zice, ce mai face, cum o mai duce?

BTW, te pup si pe tine Raluka. Ce face Alexutu'? Mai sunteti raciti?
Va imbratisez, multa sanatate dragilor.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu de David nu stiu ce sa spun, mi se pare in continuare perfect si adorabil si probabil ca asa va fi toata viata.

A inceput sa faca oarecum figurele, tipa daca nu-i convine, daca-i iau ceva din mana, percepe altfel lucrurile....nu mai e asa prostanac sa fac ce vreau cu el
Este extrem de energic si zglobiu, curios ca o maimuta si razacios.
Vrea sa mearga dus de noi .....si daca obosim si vrem sa-l asezam in fund plange rau de tot....
Mananca foarte bine, la acest captol nu am probleme, atata doar ca nu vrea sa ia absolut nimic in manuta ce-i de mancare, de dus la gura nici nu se pune pb.
Dar n-are nimic, merge mama si-l hraneste si la facultate, ce nu face ea pt iubirea ei

Pupa Luci toti dovleceii.

Mergi la inceput

Lucia, ce frumos vorbesti tu acolo de Davidelu...
Mai, parca ai zice de Ana, pe cuvantul meu!
Ma regasesc in totalitate in ceea ce zici (mai putin in partea cu mancatul , dar nu-i nimic, mere mama cu tzitzi si la faculta daca trebe, trebe!).

Ana ia mancarea in mana, insa se stramba de la textura de parca ar manca-o si alta nu. Nu inteleg de ce.
In schimb, e atrasa de orice altceva sa manance...
Azi, pana a ajunge la doctor, am luat micul dejun la Mac. Ana a servit si ea micul dejun: a mancat o bucatica din bonul de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele, si inca o data multumim pentru toate urarile de bine!
In primul rand vreau sa o pup pe Elle si sa ii doresc insatatosire grabnica fetitelor!
Si noi tinem regim, cam vreo 3 saptamani dureaza toata povestea, cu lapte fara lactoza si alte alea. Fiica-mii i s-a dat in spital Aptamil fara lactoza care e mai dulce decat Milupa HN25 si imi mananca in jur de 240ml la masa. Ieri am fost la controlul lunar si are 8900g, adica a luat 100g luna asta totusi, desi cam 5 zile nu a mancat nimic si probabil a scazut destul. Norocul meu e ca Sarah e destul de mancacioasa si acum recupereaza serios. Ii mai dau Debridat seara la culcare, fiindca e foarte agitata cu multe treziri si uneori dureaza si o ora sa o adorm la loc. Avem o alta problema, a facut eritem fesier spune dr, desi mie mi-e teama sa nu fie candidoza din cauza antibioticelor. Am revenit la Pampers sensitive la care renuntasem de cand se fabrica in Polonia si ii dau 3 zile cu Triderm, daca nu trece, merg la o prietena dermatolog sa vedem ce putem face; are mancarimi in zona si e posibil de asta sa nu doarma
Incerc sa citesc din urma cat doarme matza.
La multe lunite Lisei, Doamne, ce repede trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dar n-are nimic, merge mama si-l hraneste si la facultate, ce nu face ea pt iubirea ei

Pupa Luci toti dovleceii.

Ce mamica de mamica, nu vii si pe la noi? Ca m-am saturat de soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupa fata!

mai, la multi ani, [oau] 11 luni!?!?? fraaate... maine, poimaine pleaca la facultate. sa dea Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi sa ne putem creste copiii. La multi ani Lisa!!!

fetelor, va mutlumesc pentru comentariile la fotografii, si de aici si de pe picassa. sunteti adorabile, ca de obicei.

io unde vad poze din bulgaria?????? vreau si eeeeeeeeuuu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Si am uitat sa va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Anei. Sunteti tare dragute.

Anomis, dear, te pup si distractie placuta in vacanta!
Abia astept pozici.

Iulika, ce face SuperBrucu, mai supermami?

Mai, si am vazut pozici cu puii de Iulia papusa si Xggg...
Ce scumpiceiiiii...

Mergi la inceput