Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANOMIS va doresc vacanta placuta.

Ce bine ca reusiti sa mergeti in vacanta!Noi din pacate anul asta nu avem posibilitatea. Cumpararea casei ne-a camd at peste cap finantele si deci.....strangem din dinti.Dar recuperam noi la anul.

Va doresc noapte buna.Sper sa reusesc sa intru si eu mai des. Numai ca seara cad asa de franta ca nu mai vad altceva decat patul!

Sa nu uit tousi sa urez la cat mai multe lunite ptr Maia, Alexandru Aurelian, Ioan Amos, Melissa Maria sarbatoriti de azi! Sa fiti sanatosi copii si sa cresteti mari si frumosi.

Totodata la cat mai multe lunite ptr LISA MARIA , (ptiuuu deja 11 luni!!!), CALIN, CODRIN DANIEL sarbatoritii de maine, ca nu stiu daca reusesc sa intru. si voua copilasi va doresc tot ce poate fi mai frumos pe lumea asta si sa fiti sanatosi precum brazii!!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la calda si numai buna de servit.

Va doresc o zi minunata!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite LISA MARIA, CALIN, Codrin Daniel

Cristina minunate pozele.

Anomis concediu placut mamis.

Danangie prin ce ati mai trecut si voi, asta e, asa cresc mari, si cu bune si cu rele.

Liliac ce dixtractie pe capul tau.

Laura nici eu nu pot sa vad pozele.

Vic am asa niste nervi pe dr astia alarmisti, de nici nu poti sa iti inchipui. Bine ca nu are nimic printesa si mai bine schimba-l.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
m-am trezit devreme ca am visat urat si am timp sa va scriu doua vorbe...asa..sorbind din cafeaua de la alex...
stiu tot ce se intampla, v-am zis ca va citesc, dar nu apuc sa scriu...
elle si uve, va pup mult de tot pe voi si pe puiuti. tare greu trebuie sa fi fost, sper ca a trecut si sa nu mai revina. elle, bafta multa multa sa aveti un concediu asa cum il vrei tu
vik, sa stii ca tare m-am bucurat ca isabela este ok, nici nu avea cum sa fie altfel. e perfecta. sa stii ca ma uit des la pozele de pe uebsots cu ea, i-am aratat lui stefan pretioasa, i-am aratat si lui tati care e the one.
madam hepilica, io fac comanda la luto azi sau cel tarziu maine o trimit, daca vrei ne combinam
am vazut pozele fetelor de la bulgarica, foarte frumoase si revoltator de gazele....asta stiam deja, puii minunati. normal ca abia astept sa reluam taraielile prin iarba...cand vreti voi, eu sunt la dispozitita voastra. si o sa vizitam si pe madama hepilica sa ne taraim si in iarba ei

in alta ordine de idei sa va mai zic si despre noi: foaaarte nemencaciosi, la ultimul control am vazut iar ca au luat fff putin in greutate. am doua slabaturi de le numar coastele. de cateva zile nu mi-au mancat nimic nimic la mesele de solide, desi le fac cate 3-4 feluri, doar doar or vrea ceva...ei bine nu, si de ieri le-am scos mesele de solide si le dau lapte...de 4 ori pe zi. azi merg la medica de familie sa ii vada ca e f draguta si poate ma invata ceva noi. la coprocultura totul e ok, dar o sa le repet pt ca giardia iese greu la analize.

mai am ceva de zis? nu-mi adun acum gandurile ca e devreme...mai intai sa ma trezesc ca lumea de la cafeaua asta...
pup mult mult toate fetele si toti puiutii anexati

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si urez si eu LA MUUULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
vai, puiutza Lisa face 11 luni...mai e un pic si face anul...infiorator cun trece timpul...un brat de flori mamicii, ca merita
poate mai intra si adela sa ne mai zica ce face calin...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna dimineata si de la noi
La multe lunite?ani sarbatoritilor de astazi.Sanatatedin belsug!
Alex multumesc de cafea buna ca d4e obicei.
Vik nu am poze asa recente sunt cam de o luna si ultimele poze, totusi voi posta cateva.A promis mosica ca astazi vine la pozat si voi pune si poze proaspete.
Cristina am vazut pozele sunt foarte frumoase si cum se joaca Ema cu Alex
Laura nici la mine nu a mers sa vizionez pozele, mai incearca nu te necaji.Nu ne poti tine cu ochii in soare acum ca stim ca ai poze noi
Danangie ma bucur ca se inteleg bine pui tai si ca se joaca impreuna.Dar imi pare rau de probleme.Sper sa se tina cat mai departe.
Techila tare rau imi pare ca tot aveti probleme cu mancatul.Ti minte ce ma mai vaitam si eu ca nu vrea sub nici o forma nimic nimicut?Ei acum s-a schimbat placa.Mananca orice mancare sa fie.Cate o cesca si de cafea dar aia mai mare nu cea nica.Ii place si carnica de pui vita curcan rata gasca.Da am incercat-o cu toate.Fara porc si oaie/miel.
Deci o sa schimbe si la tine.O sa vezi.Hai fi tare.
Cat despre analizele pt geardia am facut si eu in felul urmator:
Am dus proba trei zile la rand.La o singura proba luam cu o scobitoare foarte putin din foarte multe locuri si din toate scaunele pe o zi.Nu trebuie strans mult cam cat o boaba de mazare.Cica altfel nu iese.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Alex..merci de cafea tare bine prinde! Afara e o vreme de iti vine sa iti tai venele cu traforajul (asta e expresia sefului meu...cica alta metoda mai chinuita de a te sinucide nu exista...)

Va multumesc tare mult de sfaturi si incurajari...acum asta fac..caut medic de familie cu competente in pediatrie.

Cristina si lullaby...vai da' ce invidie m-a palit aseara! Mai fetelor dar aratati fantastic!!!! Vorba Techilutei GAZELE! Frumoase pozele dar si protagonistii. Si Cristina Emma e copia ta...e tare frumusica si dulce!

Danangie cred ca e tare greu cu doi puiuti....curaj mami!

Tachilaaaaaa...ne era dor de tine si de Stefan...bine ca mai intri sa ne spui doua vorbe. Nasoala faza cu mancatul...mai nou si fiimea e pretentioasa la mancare...adica nu mai papa orice amestec de legume...dar nu imi fac probleme ca e ok cu greutatea. gemenilor!

La multi ani sarbatortilor de azi!!! Lisa face 11 luni...vai dar ce repede trece timpul.

Liliac esti mortala...ma remomteaza posturile tale...mi te si imaginez cu Raducu dupa tine non stop. Acum si eu pun vina pe dinti...ca de aia ma doreste fiimea asa des...sper sa fie asta.

Anomis concediu placut! Elle concediu placut!

Mai citesc si revin!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2851383560104955882tRBNtM
sunt cam de 2 luni pozele

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!
Stiu, stiu, v-a fost dor de noi!!!
De citit v-am tot citit, dar nu mai apucam sa scriu...
Am vazut totusi ca Ellenuta are probleme de sanatate cu fetele. Mami, iti doresc sa ai forta interioara necesara sa treci cu bine peste aceasta cumpana.
Noi suntem bine, mari si frumosi si de aseara...cheliosi... Ne-am luat inima in dinti si aseara am dat jos puful de bebelus...Sper sa avem ce taia la motz
Avem 9,250 kg, cam mititel, nu a prea luat in greutate pe motiv ca nici mancare nu mai vrea, tot sanul e de baza si ciorbitza de orice acrita cu bors
Bushilim timid si leganat, facem pasi alergati cand suntem tinuti de manutze, palavragim in bebeluseaca all day long... Si cum azi ploua, suntem consemnati la domiciliu, deci sper sa fiu mai activa. Poze cu chelia incepand de aici . Asteptam reactiile voastre, familia tare s-a mai indignat.
SI avem tot 2 dinti, nu-s crescuti prea tare, dar se vad cand rade
Va pup. Sunt in zona daca aveti intrebari pentru MOI.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

X_gg tot un scump este Rareselul si cu cheliuta.Un frumos drag
Si acum am eu o intrebare.Vad ca toate ii cam dati biscuitei grisine paste.Eu nu prea i-am dat decat pufuleti de teama sa nu se innece.Nu va e teama?Ce grisine biscuitei le dati?Pastele le zobiti?Ce fel de paste le dati?Mancarea cum o mai faceti?Mai consistenta si data fara paine(asa ii dau eu) sau mai cu zeama si puneti painica?Dati-mi si mie idei de supite ca eu ii dau doar supa din toate legumele cu carnita sau galbenus.
Avocado cum il preparati?Cum trebuie sa fie la culoare ca eu am luat unul era cam verde si era tare si innecacios si era rau la gust
Dar mango cum il faceti?Hai ca din o intrebare s-au facut o suta

poze luta

Mergi la inceput