Dovlecei in costum de baie *156*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Sunt singura pe aici?
tocmai azi cand am si eu timp...

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Incerc sa mai scriu si eu doua vorbe, Emma doarme si Andrei este in parc cu sotul, asa ca am putin timp si pentru mine.
Am revenit si noi din Bulgaria, ce sa va spun, a fost extraordinar de frumos, dupa cum stiti am fost cu Lullaby@familia si ne-am simtit minunat impreuna (adica eu sigur m-am simtit bine cu ei, sper ca si reciproca e valabila ). Am mancat ca un porcusor, in special dulciuri si coktailuri, am pus un kil jumatate intr-o saptamana. Am avut si o tentativa de mers la discoteca, seara la terase cu bauturica in fata, ziua la piscina, ce mai, asa viata sa tot duci!
Am si cateva poze (a trebuit sa le selectez la greu, ca in multe apaream eu in costum de baie in toata splendoarea burtii mele mari plina cu prajituri, si pe alea nu le-am pus):
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/Bulgaria2010#
Ellenuta, imi pare extraordinar de rau ca ati trecut prin asa ceva. Dar eu zic sa nu renuntati la concediu, daca doamne fereste se simt rau fetele va puteti intoarce, ca nu e mult de mers. Dar eu tin pumnii sa fie totul perfect. Am trecut si eu prin ceva super nasol acum doua zile, am cumparat niste branza de la tarani din piata care era stricata si am vomitat si eu si Andrei vreo 3 ore incontinuu, cu dureri mari de stomac si greata. In viata mea nu mi-a fost asa de rau, din fericire a trecut fara alte urmari. Acum nici nu mai stiu ce sa fac, daca sa mai cumpar branza de la tarani sau nu. Oare ar trebui sa aiba ceva certificat de calitate?
Vroiam sa iti mai spun ca in Bulgaria eu i-am dat Emmei sa manance din mancarea alora, ca aveau si carne si legume pentru regim, doar fierte, fara sare. Si fructe si iaurt tot de la ei. Am avut mixerul vertical la mine si preparam acolo, la restaurant, rapid, mancarica de bebe.
Carinablanca, am vazut pozele cu fetita ta cea frumoasa cu ochii minunati de albastri! E adorabila. Mi-au placut sandalutele ei, si cat de fericita era la nisip. Eu am dus-o pe Emma doar odata pe plaja cu nisip. S-a lipit tot nisipul ala de crema ei de corp, a ajuns si in ochi, nas, gura, etc, asa ca am renuntat la plaja, am fost doar la piscina.
Am vazut si pozele minunate ale Fragutzei, ce super ca v-ati intalnit asa de multe la mare! Super gasca, si de mamici si de bebici!
Raluk, si pe Alex l-am admirat in poze! A crescut si e din ce in ce mai frumos. Nu am mai reusit sa citesc pe blogul tau, ce ai mai facut cu problemele tale de sanatate? Cum mai sunt analizele? Mai alaptezi? (scuze daca ai mai spus, dar nu am reusit sa citesc tot din urma)
Monikus, te pup! M-am ingrozit de cat de dobitoc a fost medicul acela psihiatru. Cred ca el ar trebui sa consulte un coleg, ca normal sigur nu e! O sa mai vin cu fetele pe la tine.
Luci, felicitari pentru demararea afacerii! Am aruncat si eu un ochi pe siteul tau, e fain tare. Eu nu le am cu comandatul de pe net dar poate ma lipesc totusi de alte fete si cumpar si eu ceva de la tine.
Lali, imi pare bine ca te vad mai optimista! Asa sa ramai mereu!
Monica, este super tare Atomixul tau, auzi la el cate stie sa faca! Poze ai mai pus? Vezi ca Emma s-a cam dat la Alex al lui Lullaby, nu s-a putut abtine, l-a zgariat si pe fata de i-a dat sangele, cum il vedea se repezea la el si il facea sa planga, pare sa-l cam placa, dar eu i-am zis sa-si bage mintile in cap, ca ea e fata serioasa, nu e frumos sa umble asa, cu mai multi, si mai mici decat ea.
Ioana, am vazut si pozele tale de la tara, ce incantat era Carol de animalute, super!
Vik, imi pare rau ca v-au speriat medicii, dar bine ca nu are nimic Isabela!
Mamideandrei, felicitari pentru ridicatul in picioruse! Si Emma s-a ridicat in premiera la mare, s-a agatat de sezlong si de-atunci nu mai am liniste cu ea, nu mai vrea decat in picioare, am pus-o vreo 3-4 luni de-acum inainte!
Alex, sper sa ne mai vedem prin parc. (sau la Techila, daca ne mai invita ) Si felicitari pentru progresele Zeinei!
Iulia, o pup pe Luta! Lasa, ca nu are nimic daca se mai loveste din cand in cand!
Suede, felicitari pentru primul an de casnici! Ti-ai cumparat rochia?
Le pup pe toate fetele pe care nu le-am mentionat in mesajul meu!

Sunt cam in urma cu cititul, nu cred ca mai recuperez.
Scuzati greselile de ortografie, am scris repede si nu mai am timp sa verific.



Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

poze

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura78nico, eu mai sunt pe aici, dar nu pentru mult timp, ca trebuie sa intoarca baietii de afara! Chiar asa, pe unde or umbla la ora asta?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, eu nu reusesc sa vad pozele tale. Nu stiu daca are linkul ceva sau mi s-a blocat mie porcaria asta de laptop, ca merge greu de tot.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am incarcat poze pe webshots, dar nu am stiu sa fac link sa vedeti si voi!
Scuze...
Va urez noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna si de la noi!

Fetelor, eu dorm pe tastatura, dar am intrat rapid sa imbratisez toate fetele care au bebelacii bolnaviori.

elle mi se sfasie sufletul cand citesc prin ce treceti Ma rog sa treceti cu bine peste toate si poate gasiti solutia magica. Vorba Cristinei, nici macar nu este departe la Bulgari si in caz de ceva...puneti catrafusele in masina si va intoarceti. Dar eu sper sa fie totul in regula pana atunci si sa aveti parte de un concediu de vis.

vik hai ma, chiar asa cu dr vostru?? Mai, asa ma enerveaza astia alarmistii de nu mai pot. A mea...imi da tot ce-i cer eu si daca mi se pare ca ceva ar fi aiurea imi da trimiteri la specialisti doar ca sa ma linistesc. DAR primul instinct este sa am incredere in ea ca n-a dat gres niciodata pana acum, nici cu Andra si nici cu Radu. La noi n-a fost cazul pana acum. Doar sotul cu alergiile lui...dar asta nu-i nimic grav.
Voiam sa-ti zic si cu suptul... Pai esti o fericita la 3 ore. Eu nu mai stiu ce mama zmeului sa-i fac. Aproape toata noaptea ma suzeteaza si culmea, nici nu-i place sa doarma cu mine Asa ca toata noaptea fac drumuri: ii dau sa suga, cand zic ca-i gata...il pun ca pe ou in patut, cand sa ma bag in pat, hop scandalul, parca-l taie cineva, asa dintr-o data, din somn...si iar il iau si iar ma suzeteaza, adorm 5-10 min, zic ca este gata si o iau de la capat La 6 dimineata este fresh!!! Peste zi doarme 3 reprize de cate 5-10 minute Doarme concentrat!!!! Nimic nu-l consoleaza...doar sa-l tin in brate, imi vine sa o iau la padure, ma duc la wc cu el in brate, cat ma sterg il pun jos si ma stie tot blocul si tot asa... Tot dau vina pe dinti ca sta sa mai pocneasca inca unul. Dar daca e asa nasol la incisivi mi-e groaza sa ma gandesc cum o sa fie la canini
Voiam de fapt sa-ti zic sa nu te ongrijorezi cu laptele, cred ca ai suficient dar probabil ca are o perioada cand simte nevoia sa stea mai mult timp agatata de tine. Asa se linisteste... Poate ii mai iese vreun dintoc ceva...
Te pup si iti doresc nervi tari!!!

In alta ordine de idei...mi-a luat-o soacra-mea pe Andra. De sambata. E casa goala fara ea. Dar ma suna zilnic Adica-mi da bip fix cand eu il adorm pe giolgau...si stiu ca plange daca nu o sun inapoi Asa ca am o viata superpalpitanta
Sotul are niste "proiecte" de facut si numai bine ca ma lasa sa ma manifest artistic cam singura la capitolul copii.
Cam asta e atmosfera la noi.


Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna seara,

La multe lunitze sarbatoritilor de ieri si de azi.
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi puiutilor dragi.


Elle bine ati revenit acasa. Dupa mine sunt ok si stiksuri cu branza, orice numai sa fie acolo pansament pentru stomacel si amandoua strang la stomac. Si noi plecam in Co in bulgaria duminica si intentionez sa cumpar numai borcanele pentru pranz si gustarea de seara. Nu vreau sa ma risc cu mancare lor pentru Dinu (toata admiratia pentru Cristina si Emma care nu a patit nimic). Eu cred ca asta ar putea fi o solutie pentru voi acum, vezi ca Alex stie multe despre mancarea de regim de bebe din borcanele (Alexu).
Multa sanatate si abia astept sa vad de la tine vesti bune.

Uve mami drag, da' voi ati tras ceva cu virusii astia de stomacel. mamica incercata si dovlecica scumpa.

Vic sunt ceva de speriat doctorii astia carora li se pare cate ceva. Prietene mea a trebuit sa plateasca 3 mil la un dr. ortoped ca sa afle ca fetita e ok pentru ca dr-ului de familie i s-a parut ca nu merge bine si a trimis-o la recuperare, unde asistenta i-a spus ca fetita are un picior mai mic decat celalalt. A fost crancen pentru mamica sa auda asa, deja se gandea ca nu va purta tocuri ca trebe papuci medicinali...... Brr, numai de doctori din astia sa nu dai.

Liliana mi-era dor sa te citesc. Asa de fain scrii ca indiferent ce spui eu tot ranjita citesc posturle tale

Noi suntem decalotati de tot de duminca, a plans mititelu' da pentru ca noi nu am reusit acasa sambata (nu asta era intentia, dar se pare ca am tras un pic mai mult decat trebuia si incepuse sa planga la pipi), duminca am fost la Medlife si ne-a ajutat dna doctora.

va pup si va doresc o noapte linistita.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara si de la noi,

ELLENUTA stii cat de rau imi pare ca treceti prin asta?!! Si noi am avut enterocolite in februarie. Tot asa cu spitalizare si perfuzii. Tare rau imi pare. Nu doresc acest lucru nici macar celui mai mare dusman. Alessio a fost cel mai naspa. Timp de o sapt el nu a mancat mai nimic. Eu ii dadeam sucuri. Sigur ca nici pe alea nue ca le bea. Important acum in aceasta faza este sa bea lichide decat sa manance. Da, trebuie sa si manance dar acum sunt mai importante lichidele. Eu din pacate ajunsesem sa-l hranesc pe Alessio cu seringa. Ii faceam supe si-i dadeam sa bea cu seringa. La fel si apa. Ceai nu vroia sub nici o forma. Pe urma, am incercat sa caut sa-i dau din mancaruriel lui preferate. Aici este "prosciutto cotto" care este ca un fel de sunca presata la noi. Numai ca feliata extrem de subtire. Si ii dadeam bucatele mici, de fapt i le puneam in farfurie si eu imi vedeam de ale mele in bucatarie dar urmarindu-l pe furis. Si el atunci a si inceput sa manance singur. Vazand farfuria in fata i s-a parut asa de interesant ca putea sa manace singur si asa slava Domnului incepuse sa bage ceva in stomac. Deci faza e sa il hidratezi. Lichide de orice fel. Eu sper ca aia ti-au dat sa-i dai saruri minerale. Ca ei ci diareea si vomitatul pierd foarteeeeee mmulte saruri minerale si de aici pleaca moleseala si starea de rahat. Eu ii dadeam un plic de saruri minerale in 250 ml de apa. Deci ma chinuiam sa-i dau cu seringa astia 250 ml. Si sa incepi sa-i dai sa manace deocamdata cam ce vrea el. Tipul biscuiti simmpli, sticksuri. Ca mancare eu ti-am zis incepusem cu sunca presata. Pe urma, ii dadeam paste. Fierte si pus pe deasupra doar putin unt si putin parmezan.Sau ca sa manance ca lui nu-i plac asa simpli mereu...puneam o tenta de sos de rosii. Asa cat sa coloreze. Rabdare. Si nu te stresa ca nu mananca. E si normal. Important ca sa bea lichide. Si sa mai stii ca aceasta boala, din pacate este contagioasa inca 2 saptamani dupa ce copilul pare ca s-a insanatosit. Iti spun asta ca ar fi bine sa nu intre in contact cu alti copii care ar putea sa ia boala. Noi am stat ca salbaticii o luna de zile....dar mai bine asa decat sa se immbolnaveasca si alti copii.Cu iti spuneam prin ce-am trecut nu doresc absolut nimanui. Nu stiu ce sa-ti mai scriu...imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Putere si sa dea Domnul ca fetele sa reactioneze repede la boala. Sanatate multa.

LILIAC ce-mi place cum scrii. Asa pateam si eu cu Alessio.Orisiunde mmergeam cu el. Faceam mancare cu el " de gat ". Mergeam la baie cu el. Faceam dus "cu el". Orisice. Trece. Acum...il vrea doar pe tatsu. As da orice sa mai fie agatat "de gatul " meu.

CRISTINA sa va fie de bine vacanta.

Eu nu am mai intrat de mult pe aici, deci nu prea sunt la curent cu ce s-a mai intamplat. Dupa ce scriu mesajul am sa mam uit la poze ca am un asa chef sa vad alti dovleceiii.

Sa va spun de Mattia. Un copil pe care eu il numesc "paine si minunea lui D-zeu". Este exact cum eram eu cand eram mica. Scuzati jocul de cuvinte. Adica, se linisteste de multe ori daca il las singur in patut sa se joace. Nu e plangacios. E tot numai zambet si e foarte prietenos cu lumea. A facut 8 luni. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Naspa e ca il legan la nani. Nu prea gasesc un sistem. Deoarece Alessio, nu are rabdare ca sa-l adorm. Si deci sunt obligata sa-l legan ca sa adoarma repede sa ma pot duce la Ale. Mai noi e ca Alessio intra in dormitor in timp ce eu il adorm.Si mi-l trezeste exact cand Mattia da sa adoarma.Deci, ce solutie as putea gasi?? Aceasta dificultate o amm bineinteles cand suntem singuri. In rest, zice silabele: ma-ma; ta-ta; ba-ba; ca-ca; ga-ga. Mai nou asociaza ba-ga. Mattia e cotrar cum era Alessio. E vanjos tare. Daca eu noaptea vreau sa-l intorc pe partea dreapta in 2 secunde el se pune din nou pe partea stanga.De ma si sperie ca nu inteleg ce se intampla. Ii place mult sa se joace cu Alessio. Mmai ales "de-a prinselea". Saracu' spatele lui mamii! Ca am vreo 10 zile ca sufar de lommbalgie. Am si facut injectii dar nu-mi mai trece! Nu stiu ce sa mai fac. altceva....ii venise febra acum sambata seara.Si ajunsese la 39°C. chiar nu intelegeam ce are. Nasul nu-i curgea. Urechea nu-l durea. Nu tusea. Deci febra fara nici un alt simptom.Pediatra nici ea nu a putu depista ce are. Au ramas 2 posibilitati: una- infectie urinara...drept urmare maine mergem sa facem urinocultura; a doua- apare vreo boala a copilariei. Dar nu stiu ce cred.Ca febra a disparut de ieri la pranz.Slava Domnului. Deci nu stiu.Pediatra a zis ca dintii nu-s.Deci......nu stiu ce s-a intammplat. Vom vedea cu infectia urinara. Ptiu...ce m-am intins.....




S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA am vazut pozele. Foarte frumoase!! EMMA e o splendoare si iti seama tare mult. In special ochii. Forma ochilor. Superbi. Si ALEX a lui LULLABY un adevarat printisor. Ptiu sa nu va deochi copilasi.



S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput