Neatza fetelor! la toata lumea...eu bantui de la 6 ca mamarutza nu mai doarme...are un alt coltisor iesit (eheeeeiii...am muncit noaptea asta nu gluma...ea...ca eu am stat sa o leagan).
La multi ani Monikus!
La multi ani dovlecei de 25 speciali pentru gemenii mei preferati: Stefan (asta e de la Isabela) si Andrei!
Crisbebe spor la invatat si bafta!
Elle, Monikus concediu placut!
Va doresc o zi perfecta! Si Alex...eu vreau cafea si de la tine ca a mea nu a rezolvat nimic...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Buna dimineata!
Ma bag la capitol si revin dincolo.
Pup.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Buna dimineata si de la mine.Va invit la o ceasca de .Asa, ca sa ajunga la toata lumea.
DELIA ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta. Ce frumos!!Gratar!Ce inseamna "brie"?
CRISS spor la invatat.Dar tu cand mai dormi??? Iei niste vitamine ceva? Tin pumnii ptr examen.Ce studiezi?
Fetelor, asa as vrea si eu sa am puterea sa mai studiez... .Nu stiu de unde mai aveti putere sa mai studiati...Atat ce va admir! Eu admir pe toate, dar e bestial sa mai reusesti sa ai capul la invatat.