Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
sugubina spune:
este recunoscuta, am avut un coleg anul trecut care obtinuse asa ceva si i-au dat concediu in plus 5zile. Tre sa existe vreo lege pe undeva unde sa scrie negru pe alb..Poate sunt angajatori mai chitrosi si non child friendly care sa incerce sa ne ameteasca. SA nu cedam dragi mamici! Avem tot dreptul sa beneficiem de taticu acasa!
sugubina
+16
ratusca83 spune:
mie mi-a zis ca am placenta posterioara...
uite ce am gasit de placenta anterioara http://www.spinningbabies.com/baby-positions/anterior-placenta
17+ si ingeras in ceruri
Allye spune:
LEGEA nr. 210/31.12.1999 Legea concediului paternal
ART. 4
(1) In cazul in care tatal copilului nou-nascut a obtinut atestatul de absolvire a cursului de puericultura, durata concediului paternal, acordat in conditiile art. 2, se majoreaza cu 10 zile lucratoare.
(2) Tatal poate beneficia de prevederea cuprinsa la alin. (1) numai o singura data.
Am avut coleg care a beneficiat de aceste zile de concediu la ambii copii. Trebuie sa duci atestat semnat de dr de familie ca ai absolvit un asemenea curs (chiar dc nu a calcat pe acolo )![]()
sugubina spune:
fetele, v-a adormit ploaia?![]()
cum era cu placenta? daca e pe peretele posterior se simte mai repede bebe cand misca? parca asa imi amintesc ca zisese doura..Acu vad ca scrie pe eco grad maturare I.Eva ne scrisese ca asta e ok sa fie asa doar dupa 28S. Iar eu am 16! Poate pentru ca sunt gemeni intr-o singura placenta?
sugubina
+16
sugubina spune:
ratusco si eu ma plictisinizez..Nu ne baga nimeni in siama! ce manci azi?
sugubina
+16
ratusca83 spune:
dimineata am papat lapte cu cereale, niste branzica si un ousor....la pranz am orez cu legume si pui...diseara nu stiu inca.....sa vad ce face socrela![]()
![]()
...
17+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina este recunoscuta, am avut un coleg anul trecut care obtinuse asa ceva si i-au dat concediu in plus 5zile. Tre sa existe vreo lege pe undeva unde sa scrie negru pe alb..Poate sunt angajatori mai chitrosi si non child friendly care sa incerce sa ne ameteasca. SA nu cedam dragi mamici! Avem tot dreptul sa beneficiem de taticu acasa! sugubina +16 |
exista legea 210/1999 care spune negru pe alb de treaba asta cu 5 zile de concediu.....
mai devreme legea asta am postat-o pe forum dar mi-a fost moderat si nu poate fi accesata....dar da cautare pe google si cred ca o gasesti
19+
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Neata!!! Azi va invit la un shake de zmeura, sarbatorim cele 20 de saptamani implinite ... am ajuns la jumataaaate!!!Sa ne ajute DD pe toate sa avem bebei sanatosi si numai vesti bune de raportat. |
Neata Burtici,
Si eu sunt trezita de la 7 dimineata, dar aseara m-am culcat la 22.30, am avut o durere de cap...

MIRUNA Felicitari pentru prima jumatate trecuta cu bine, sa dea DD ca si cea de-a doua jumatate sa decurga fara probleme, cu un bebel sanatos tun, energic si voios numai bun de partener de joaca pt Emanuel!

Si celorlalte [b]burtici care au trecut de prima jumatate, le urez acelasi lucru, sa fie fara probleme
si cu bebei sanatosi si frumosi!

Am vazut ca unele din voi au fost ft active, m-ati imbiat si pe mine sa ma duc sa iau micul dejun...nu am reusit pana la ora asta sa pun nimic in gura, am varsat deja de 2 ori

...ce-i drept a trecut aproape o saptamana de cand nu am mai facut asta...Imi fac curaj sa bag ceva in gura, si revin sa va citesc!
Pup cu drag pe toate!

Madalina
17+

...dar mai am unele treburi
... am ajuns la jumataaaate!!!