Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fetele salutare de la o ciorbita acra acra!

Tare m-ar interesa si pe mine cursul pt parinti de la Filantropia. E gratis? Da la final pt tatic si atestat dinala pt puericultura sa ii dea 5z de concediu ?

sugubina +15

da, asa este, se da atestatul de puericultura si 5 zile de concediu. Ma gandesc daca acest lucru este recunoscut si pt cei care lucreaza la privat. Si eu as vrea sa vin la curs, dar as fi o mamaica singura, pt ca sotul meu termina programul la serviciu la 19.

19+
Mami de baiat

si eu as vrea sa vin la fel si eu as fi o mamica singura pt ca sotul termina la 18 serviciu

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata, gravidute! Astazi dau de baut ce doriti voi, schimbam semnatura. Avem 19 saptamani!!!
Allye, bine ai venit printre noi!
Ce urat este afara azi . Si eu m-am trezit devreme, pe la 7:30, ca in fiecare zi lucratoare, pt ca il duc pe Nicholas la gradi. Acum mi-e somn din cauza vremii.
Ratusca, nu mai stiu sigur, dar parca tu spuneai ca dr tau afirma ca nu se vad contractiile la eco. Poate nu se vad la ecograful pe care il foloseste dansul, dar in mod normal se vad. La mine s-au vazut la ecograf si nu ii spusesem dr inainte nimic, tocmai pt a vedea ce spunea ea. Sau poate ca daca ti-a facut eco si nu s-a vazut, atunci nu ai contractii
Nu mai stiu, vroiam sa mai raspund cuiva, dar cred ca sunt prea somnoroasa si am uitat. Revin de indata ce imi amintesc

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Felicitari fetelor care au ajuns la jumatatea sarcinii si celor care au schimbat semnatura! Saptamani cate trebuie de acum incolo si usoare!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

NEata cikas!

Vai ce ploo, ati vazut? Noroc ca am ajuns inainte. Dau un suculet, am schimbat semnatura! Avem 16 saptamani! Uneori mi se pare ca trece asa greu timpul!..si acuma parca trece usor.

LEgat de cursul de la Filantropia-daca ziceti ca da diploma dinaia de puericultura pt dady atunci ne bagaM! ca vom avea nevoie de taticu acasa sa stea si el cu puficele cat se poate..

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allye spune:

Multumesc ca m-ati adaugat in lista!

Eu tot la medlife la dr. Albu merg inca dinainte de a ramane insarcinata si nu am de gand sa schimb.

Primele 3 luni au fost ingrozitoare pt mine cu dureri puternice de burta dar am stat linistita, am mai luat cate o saptamana de concediu medical. Acum ma simt bine atata vreme cat nu ma agit foarte tare.
Astept sa ajungem cu bine la final cu toate ca imi cam pierd rabdarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Repet:nsh dk la privat, diploma este recunoscuta

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

misticgirl eu l-am intrebat aseara pe dr Albu de la Medlife daca se pot vedea contractiile la eco si el a zis ca nu...o sa intreb in seara asta si pe dr meu...

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu am fost ieri la control, am placenta inserata anterior, atinge fundul uterin.
Imi poate spune si mie cineva ce inseamana, daca este de bine sau de rau? Parca spunea cineva pe aici ca daca ai placenta inserata anterior simtit BB mai putin, eu oricum il simt destul de bine zic eu
Si daca cumva este vreun impediment pentru nastere naturala, va rog!

Din pacate am o problema, am spus de picioare umflate si mi-a luat tensiunea, am 13 cu 8
De acum va trebui sa-mi iau tensiunea in fiecare zi, dimineata si seara si sa tin regim hiposodat
Iar daca cumva tensiunea ajunge la 14 sa o sun imediat

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mirunam felicitari pentru multele saptamani! Cum faci shaeke-ul de zmeura ca mor de pofta...?

sugubina +16

Mergi la inceput