Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neataa
drum bun fetelor cate pleaca in vacanta ....noi deocamdata nu servim poate una mica prin august la munte

miruna limonadaaaa

fetele care merg la cursul de la Filantropia...stiti cumva de la ce ora incepe si cat tine...asta ca sa stiu daca imi iau sotul cu mine

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

aseara el a zis ca ar fi fetita dar nu este sigur pt ca se tot foia pe acolo si tinea piciorusele stranse si nu a vrut deloc sa le desfaca,,, vedem data viitoare sigur..
tu o sa nasti cu el??sau faci decat eco?

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ratushca,
Da eu o sa nasc cu el. Nici nu am mers la un alt medic. Eu mergeam inca dinainte de a ramane insarcinata la el, am si facut in februarie histeroscopie cu el. Nu m-as arunca sa dau atatia bani pe nastere dar m-a speriat ce se intampla in spitatele de stat, sunt cu trauma ramasa si de la prima nastere si am apucat sa merg la el si nu am mai putut sa mai renunt, nu stiu de ce. Poate pt. ca e f promt. Eu daca ii dau sms in maxim 10 minute imi raspunde ceea ce pentru mine este mare lucru.

Tu ce ai de gand sa faci? Am vazut ca mai mergi undeva la spital, la un alt medic - ai si facut cerclaj parca in spital, nu?

Liana

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!!! Azi va invit la un shake de zmeura, sarbatorim cele 20 de saptamani implinite ... am ajuns la jumataaaate!!!

Sa ne ajute DD pe toate sa avem bebei sanatosi si numai vesti bune de raportat.

Fetelor voi va plangeti ca va plimbati prin casa de la 7, eu de la 5 nu mai am somn. M-am tot chinuit sa adorm si la 8 cand am atipit m-a trezit Emanuel.

Ratusca, daca la Ploiesti ai conditii bune cei 7000 Ron ii poti folosi pentru multe alte lucruri. Pana la urma este nasterea si mai sunt 2 zile de stat in spital cu bebe. EU gasesc un mare punct in plus pentru spitalul de stat, care ma trage tot spre Municipal: in caz de vreo problema cu mine sau cu bebele in spitalul de stat au medici de toate specialitatile, non stop, in timp ce la privat nu sunt pregatiti de urgente.

Si acum intrebarea zilei: ati auzit de vreun loc unde se face ecocardiografie fetala in Bucuresti? Ati face asa ceva?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

eu am facut cerclaj la maternitate la ploiesti cu dr Topolog, care este si medicul meu...mie mi se pare un om super care isi da interesul..maternitatea mi s-a parut ok si ea..curatenie, asistentele f dragute si chiar nu le-am dat nimic cat am stat acolo iar la terapie intensiva este la fel ca la medlife..chiar am ramas surprinsa... maternitatea din ploiesti este mult mai ok decat giulestiul sau universitarul si spun asta in cunostinta de cauza...
stiu ca raspunde repede la mesaje dr albu pt ca l-am intrebat si eu de 2 ori ceva. eu am scris mai sus de ce nu mai vreau sa nasc la medlife si am ales spitalul de stat...

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

mirunam nu ma costa doar 7000 ron... o prietena de a mea a nascut anul trecut si a dat 9800 de ron pt ca i-au bagat absolut tot pe factura...inclusiv analgezicele..eu raman la stat...din acelasi motiv care l-ai spus si tu..in caz de probleme tot acolo ajungem...
tu cum te mai simti azi? pupicei

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna eu nu am auzit vrei tu sa faci?

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Allye bine ai venit!
Sarcina usoara, la termen si BB sanatos!
Te-am trecut in listuta

20+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce ploua!

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput