Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, felicitari!!! Ma bucur ca esti bine. Daca colul este inchis nu poti sa te comporti cat de cat normal? Maine mergi iar la eco?

Cu contractiile te-am intrecut, eu am avut 3 dar nu am luat nimic ca au fost la distanta foarte mare intre ele. Eu la Dragos Albu am fost dupa ce mi s-a dat verdictul de stat la pat, pentru ca dr meu nu era in Bucuresti si ma luasera contractiile, simteam bebele jos...ce mai m-am bucurat ca am ajuns cu bine la Medlife. Mi s-a parut ok. E foarte atent, mi-a masurat colul ecografic, mi-a recoltat secretie (da vina pe mostrii din secretie pentru contractii), s-a uitat pe tot dosarul de analize... am o singura ccritica, si asa e impropriu spus, mni-a dat o caruta de medicamente!!! Cum ti s-a parut la eco? Ti-a povestit ce vede si ce face ?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Eu contractii nu pot sa zic ca am. Cele Braxton-Hicks doc le-a descris ca fiind intarirea burtii, dar eu la prima sarcina n-am avut, burta era bolovan oricum ca daca bebelina mai crestea putin dadeam pe dinafara.
Cele de travaliu mi le amintesc dar clar nu am asa ceva.
Oricum o mare parte din factorii determinanti nu se aplica la mine, greu sa te deshidratezi la 10grade celsius si cu ploaia asta constanta. De oboseala nu se pune problema ca mi-am crescut rezistenta prin sport.
Mie in schimb mi se prefigureaza alta problema, placenta este langa col si vor sa ma monitorizeze. Sper sa nu ajunga sa acopere colul ca nu mai pot naste natural. Bebe ca si la prima sarcina este cu o saptamana mai mare si asta iar un punct in favoarea lui doc.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara! Abia acum am reusit sa intru putin pe net, suntem in pregatiri de concediu, maine ne asteapta Creta. Si a trebuit sa mai pun si una-alta la punct prin casa, pt ca la o zi dupa ce ne intoarcem vin si socreii in vizita

Printre picaturi am reusit sa ajung la eco si apoi la dr. pt interpretare si control. Vestile sunt bune, bebe e mai mare cu 3 zile, are 270 g si e.... ... baietel! Suntem foarte fericiti, si eu, si Martin si familiile noastre. La amandoi ne-au dat lacrimile de emotie. In rest, toate masuratorile sunt bune, colul e inchis 3,6. Secretia nu e chiar ok, si la intoarcerea vin vacanta voi incepe un tratament cu ovule preparate in farmacie dupa o reteta data de dr.

Doctora mi-a dat liber sa merg la mare, sa stau la soare intre orele permise si fara sa expun burtica. Si sa nu intru in apa dc e f rece. Ceea ce aveam si de gand sa fac

Evaaa, te-am vazut ca intrebai de mine Ce faci, mi-aduci o nora? Ai dat tu linkul la 2 teste referitoare la sexul lui bebe, sa ne amuzam. La mine a iesit baiat la amandoua. Tie ce-ti iesise?

Pupici la gravidute si voi incerca sa va mai citesc si in vacanta, ca iau laptopul cu mine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 18+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Joy, concediu placut! Sa te distrezi si sa te odihnesti bine!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

13+

Eu vreau sa fac astfel de cursuri. La Filantropia se fac gratuit. Inca mai am niste treburi de rezolvat, sunt mai tot timpul obosita, dar odata ce mai ma eliberez, as vrea sa incep cursurile, ca poate apoi nu mai pot nici sa ma misc de la sarcina. Am fost la stomatolog la detartraj si ma doare putin stomacelul de la acele solutii, dezinfectante puse in gura. Nu am facut anestezie, i-am spus ca-s gravida. Acum plec spre endorinolog

19+
Mami de baiat

beatrice pai tu ai inghitit solutie antiseptica? nu are de ce sa te doara stomacul pt ca aia e doar sa te speli in gura ..eu nu am auzit de anestezie la detartraj deci normal ca nu ti-a facut..eu am facut 2 detartraje pana cum si never anestezie..si dupa m-am spalat cu apa din aia de gura antiseptica si atat..bafta la endoctrinolog

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu
[/quote]

Mi-a zis ca toate femeile in sarcina ar trebui sa-si faca detartraj pt ca gingiile se inflameaza, incep sa doara, asa numita gingivita gravidorum. Da, se face anestezie la detartraj, mi-a zis ca sunt persoane care sar de pe scaun la detartraj de durere si ca in acest caz se face un mic anestezic. N-a fost tocmai placut, era o senzatie de aer rece care-ti strabate dintii, maselele.Acum detartrajul nu se face doar cu acel carligel.Nu vorbesc de apa de clatit, vorbeam de o solutie dezinfectanta, nu am retinut numele, pe baza de zinc care ustura al naibii. La endocrinolog a fost bine, cu exceptia faptului ca i-am dat tel sotului si i-am zis, ori iau taxiul, ori pleci acum de la serviciu si vii si ma iei ca ma luase starea de lesin. Si ieri nici nu a fost cald, dupa cum se pare ca nici azi.Cel mai bine imi este cand stau jos, la aer si beau apa.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fetele salutare de la o ciorbita acra acra!

Tare m-ar interesa si pe mine cursul pt parinti de la Filantropia. E gratis? Da la final pt tatic si atestat dinala pt puericultura sa ii dea 5z de concediu ?

sugubina +15

da, asa este, se da atestatul de puericultura si 5 zile de concediu. Ma gandesc daca acest lucru este recunoscut si pt cei care lucreaza la privat. Si eu as vrea sa vin la curs, dar as fi o mamaica singura, pt ca sotul meu termina programul la serviciu la 19.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Ratusca mi-a facut numai un consult.Pteventiv mi-a pus o perfuzie cu no spa si scobutil cred desi a zis ca nu am burtica tare.Echo nu a putut,a zis ca nu poate sa vada mai nimic cu cele din spital.
Colul este inchis.
Off alte emotii pt maine cand merg la cabinet la ora 19 pt echo.
Mi-e frica de toaleta pt ca s-au intetit durerile dupa urinare.Vreo infectie urinara nu am pt ca mi-am facut urocultura.Ma tot gandesc la un posibil hematom sau un fibrom pe care il am pe peretele anterior al uterului,spre exterior.Sper sa ma lamuresc maine.
Doamne ajuta!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Si eu am usturimi si pap-ul, secretia vaginala au iesit perfecte. Dr ginecolog mi-a spus ca toate femeile gravide dezvolta o micoza, doar ca pe unele le deranjeaza si pe altele, nu.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Important fetelor!M-a vazut doctorul ca ma mangaiam pe burtica si mi-a zis sa nu mai fac asa ca stimulez contractiile!
Cred ca MSymo zicea acelasi lucru zilele trecute.
Ratusca daca o vezi maine pe una stresata foc la cabinetul doctorului eu sunt aia.Sunt scunda,pistruiata si cu gropite in obraji si posed un sot un pic mai inalt ca mine si exasperat de nevasta.Am parul prins in coada,e lung.Numele-Liana.
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Posed un sotz exasperat de nevasta

Dupa cum vedeti, sunt prima pe ziua de azi care scrie, ca asa este cand nu mai ai somn si te plimbi ca barzaunele prin casa.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neataaaa!!!!

nici eu nu am somn in dimineata asta asa ca m-am bagat la vorba...nu m-am dat jos din pat, dar am vazut ca este tare urat afaraaa...

letzy...o sa ma uit dupa tine poate ne vedem si stam de vorba...daca vezi una cu burtica, satena care intra si merge direct la cabinet inseamna ca sunt eu...eu mereu cand ajung intru sa zic ca am ajuns si domnul dr ma baga in fata ...pt ca vin de la targoviste.....eu abia astept sa merg..de fapt merg saptamanal pt ca am o fobie cu colul asta si pana nu-mi spune el ca sunt ok nu ma linistesc...
este un dr minunat!! tie cum ti se pare??

mirunam chiar daca colul meu este inchis acum tot nu am voie sa fac nicinun fel de efort sau sa stau mult in picioare pt ca se poate scurta sau mai rau sa se desfaca firul....cu cat stau mai cuminte este mai bine...despre Dragos Albu ce sa zic..eu merg la el pt eco si pt ca aveam de gand sa nasc la Medlife dar.....acum m-am razgandit..conditiile din maternitate de la ploiesti mie mi s-au parut bune, dr meu este tot aici si mai bine fac ceva pt bebe cu banii care i-as da la privat...plus ca...daca nasc prematur nu ma primesc acolo..asa ca...
si mie imi explica la fiecare eco care mi-o face...si mi-a si zis sa fac secretia si culturi de col chiar daca le-am facut la inceputul sarcinii si sapt trecuta si i-am zis ca ni-a iesit candida tot a zis sa le repet la medlife...eu am sa vb azi cu dr meu sii el va decide ce sa fac...eu merg in paralel pt ca se oate intampla ca dr meu sa nu fie si atunci am rezerva si 2 pareri nu strica....

pupiciii si va astep la vorba si la o cana de ceai de tei cu lamaie

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ratusca83,
Chiar vroiam sa te intreb daca la Albu ai fost la eco la Medlife. Este si medicul meu si mi se pare ok si mie, sa stii. Ai fost de cateva ori la el si tu. Nu stii inca ce ai la purtator? ca nu vad nimic la semnatura.

Liana

15+

Mergi la inceput