Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
sugubina spune:
o bun, consistent asea! Eu doar pepene acas si la servici cand am ajuns cateva ciresi. Am la mine ciorba proaspata facuta ieri de Pufi Pufescu (de vacuta cu bors) si niste pepene rosu poftele de dulce de pranz. Orcum la 15.30 plec si rezist pana atunci.
sugubina
+16
mirunam spune:
Sunset, da as vrea sa fac. Este cea mai sigura metoda de depistare a malformatiilor cardiace inclusiv a temutei transpozitii de vase mari. Din pacate nu am gasit nimic in Bucuresti, doar in Timisoara. Daca citesti povestea nasterii lui Darius, la Nasterea unei stele, intelegi despre ce vorbesc. Este o poveste cu happy end insa nu toate sunt asa iar diagnosticul intrauterin ajuta enorm.
Sugubina
si voua la fel. Sa ajungeti cu bine la termen si sa ai bebelute sanatoase si cuminti. Shake-ul il fac cu iaurt, zmeura, lapte si sirop de agave ca indulcitor, dar poti pune orice altceva.
Ratusca eu sunt bine, ma simt perfect normala. Maine avem marele verdict. Sincer nu cred ca vor fi probleme.
Alexxia si eu am anterioara. In afara faptului ca se simt miscarile mai tarziu nu sunt probleme. Eu le simt insa mai mult pe lateral, nu pe centru. Nu stiu insa daca este de la placenta sau de la pozitia bebelui.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
rala spune:
Neata fete, in sfarsit pot sa anunt si eu ca o simt pe Maia. Deci la 18 sapt si 4 zile, prima sarcina, placenta inserata anterior. Mi s-a parut mie ca simt ceva de ieri de la pranz, dar am zis ca poate mi s-a parut, in schimb aseara, dupa 2 guri de bere rece cu baietii la povesti a inceput iar bocaneala. Probabil ca ii place berea
. Cel mai haios a fost azi dimineata, cand la 5 a sunat alarma lui tac-su sa se trezeasca, el o ignora iar ea dansa. Cred ca avem de-a face cu o workoholica.
Oricum... haios sentiment, a meritat asteptarea.
18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rala Neata fete, in sfarsit pot sa anunt si eu ca o simt pe Maia. Deci la 18 sapt si 4 zile, prima sarcina, placenta inserata anterior. Mi s-a parut mie ca simt ceva de ieri de la pranz, dar am zis ca poate mi s-a parut, in schimb aseara, dupa 2 guri de bere rece cu baietii la povesti a inceput iar bocaneala. Probabil ca ii place berea Oricum... haios sentiment, a meritat asteptarea. 18+ cu viitoarea scorpioanca Maia"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Felicitari Rala Deci scorpioana Maia s-a decis sa te salute!

Madalina
17+
mirunam spune:
Madalina
, si voua la fel. Sa ajungeti cu bine la final si sa ai bebe sanatos, fericit si iubit. Of, dar vad ca nu mai scapi de intalnirile cu wc, reusesti totusi sa papi ceva? Ai luat in greutate?
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
ioanast spune:
Fetelor, sunt foarte fericita. Mi-a venit rezultatul la amniocenteza care este foarte bun si o sa avem...un baietel! Va rog sa imi adaugati si mie carucior bleu ca nu stiu cum sa fac. Va pup!
17+ mami de Irina (10.02.2007)
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina vmadelain pai tu saracutza mai versi la 17s? vai! Multa sanatate! sugubina +16 |
SugubinaEu am crezut ca s-a oprit etapa la 16 jumatate...aveam aproape o saptamana de cand nu am mai varsat...dar vad ca azi imi da iar batai de cap...luni cand ma duc la control la dr ii cer indicatii ce sa fac...sau sa-mi explice de la ce ar putea fi...dar poate totusi a fost ceva de la mancarea de aseara si nu i-a placut lui bebe

...eu SPER sa nu inceapa iar...Pup

Madalina
17+
balanta_tm spune:
mirunam, te rog, spune-mi daca stii, la ce medic/clinica din Timisoara se poate face ecocardiografie fetala in Timisoara. Multumesc.
16+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
sunset_zuzi spune:
miruna sa inteleg ca malformatiile la inima nu se vad la morfologie? 
Doamne ai grija si de noi
18+