Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Madalina , si voua la fel. Sa ajungeti cu bine la final si sa ai bebe sanatos, fericit si iubit. Of, dar vad ca nu mai scapi de intalnirile cu wc, reusesti totusi sa papi ceva? Ai luat in greutate?MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
Miruna Spuneam mai jos ca am crezut ca am scapat...dar nu stiu ce-i cu azi...

De luat in greutate, am luat 3 kg si sambata fac 18 saptamani. 1kg si ceva l-am luat in saptamana asta in care nu am mai varsat...a fost ca la dieta,stii cand nu mananci o perioada decat putin si apoi revii la mancat normal imediat se pune...nu stiu sa evaluez...Eu sper sa fie decat o faza trecatoare...Pup

Madalina
17+
misticgirl spune:
Eu ma uit pe Zone Reality, dar nu va recomand daca sunteti sensibile. Este o emisiune, pe terminate acum "Saving babies". Urmeaza "Birth Stories", care imi place si ma emotioneaza mereu. Am profitat de zilele de concediu si m-am uitat zilnic
.Sunt tot felul de emisiuni care ma atrag pe Reality, Discovery, Travel and living etc. In timp ce ma uit la TV, mai citesc si ce scrieti.Si eu am luat micul dejun in 3 reprize: fulgi de porumb cu lapte, apoi cafea si dupa vreo ora o omleta mica cu mult marar si parmezan
. Acum beau apa, ma fortez sa beau cat mai multa, pt ca de obicei nu consum lichide si nu e bine deloc. Legat de placenta, daca este inserata anterior, se simte bebe mai tarziu sau miscarile sunt percepute mai slab. Eu o am anterioara, ca si la prima sarcina.
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
sunt de abia la pagina 6 ..mai am de recuperat..eu va ziceam sa nu va mangaiati pe burta pt ca provocati contractii ..beatrice nu stiu ce carlig la detartraj si la mine mi-a facut cu o chestie cu aer si apa parca nu mai stiu dar a durat f f putin si nu am simtit absolut nimic..si eu a dintii sensibili..da ai dreptate ca trebuie sa avem grija de dinti si pe perioada sarcinii..bine ca nu am probleme..
..girls mai citesc si revin
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
allexxia_m spune:
ratusca merci pentru link 
dar eu cu tot cu placenta asta anterioara am simtit BB de la 17 saptamani si ceva zile, deci ....
nu stiu ce sa zic dar acum cel putin o simt bine de tot, de nu pot sa dorm cateodata ![]()
21+ 
rala spune:
Felicitai Ioana pt rezultatul la amnio
imi imaginez prin ce stres ai trecut.
Intreba cineva daca la morfofetala se vad sau nu malformatiile. Eu stiu ca se vad, dar am aproape de mine un caz in care nu s-au vazut, s-a vazut ca ceva nu e in regula, iar rezultatul dupa nastere a fost ca era ceva fff grav. Ma rog.. eu scapat cu bine.
Multumesc pt felicitari vmadelain
, da, s-a decis sa isi faca simtita prezenta dupa ce toata noaptea mi-a trimis niste vise incredibile. Voi visati tampenii? La mine e a doua oara cand visez ca imi cade copilul din pat. Aseara le-am intrecut pe toate: mi-a cazut din motocicleta cu atas (nu, nu detinem asa ceva) fix intr-o intersectie. Si am reusit sa opresc abia dupa 3 alte intersectii... 
18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
misticgirl spune:
Ioanast , felicitari pt rezultatul bun si pt aflarea sexului bb.
[b]vmadelain [b], iti urez multa sanatate si zile fara varsaturi de acum incolo. Incearca sa mananci si sa bei doar ce simti tu ca nu iti provoaca greata. Sunt fete care au stari de greata si varsaturi toata sarcina, altele deloc.Cred ca depinde de modul in care organismul tau percepe sarcina.
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
mirunam spune:
Balanta_tm, aceasta este clinica: http://www.romedic.ro/centrul-medical-dr-muresan.
Sunset, nu malformatiile de cord nu se vad toate la morfologie ci numai o parte foarte mica. Ecocardiografia fetala depisteaza mult mai multe.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
douradoudou spune:
placenta anterioara sau posterioara -ok amandoua ..placenta praevia - nu e ok pt ca nu se poate naste natural plus ca sunt posibile sangerari din cauza ca placenta apasa pe col...la mine ultima data era f apropae de col o mica parte dar a zis doc. ca e f f posibil sa urce ..o sa vad luni la echo ..sper sa fie mai sus pt ca vreau sa nasc normal ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
allexxia_m spune:
ioanast felicitari pentru vestile bune si pentru
!
ti-am trecut caruciorul in listuta 
daca vrei sa-l pui la semnatura adaugi [ baietel ] dupa "17+ mami de Irina (10.02.2007)" dar fara spatiile alea intre paranteze
Felicitari tuturor fetelor cu vesti bune!
21+ 
ratusca83 spune:
mirunam te astept maine cu vesti buneeeeeee
...pe mine ma dor muschii si oasele de atata stat in pat
17+ si ingeras in ceruri