Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

doura merci pentru raspuns
sper sa se rezolve si cu a ta sa poti naste natural

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dar tu ai intrat in concediu? De ai timp sa te uiti atat la tv.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Eu ma uit pe Zone Reality, dar nu va recomand daca sunteti sensibile. Este o emisiune, pe terminate acum "Saving babies". Urmeaza "Birth Stories", care imi place si ma emotioneaza mereu. Am profitat de zilele de concediu si m-am uitat zilnic .Sunt tot felul de emisiuni care ma atrag pe Reality, Discovery, Travel and living etc. In timp ce ma uit la TV, mai citesc si ce scrieti.Si eu am luat micul dejun in 3 reprize: fulgi de porumb cu lapte, apoi cafea si dupa vreo ora o omleta mica cu mult marar si parmezan . Acum beau apa, ma fortez sa beau cat mai multa, pt ca de obicei nu consum lichide si nu e bine deloc. Legat de placenta, daca este inserata anterior, se simte bebe mai tarziu sau miscarile sunt percepute mai slab. Eu o am anterioara, ca si la prima sarcina.

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

'neata, fetelor!!! Ce urat este afara!!!

Eu am fost ieri la dr. cu rezultatele de la secretie si mi-a spus ca nu e atat de grav pe cum pare. Mi-a zis ca ar fi fost mai grav daca acest streptococ ar fi fost beta-hemolitic (nu stiu ce inseamna), al meu nu este. Oricum mi-a dat tratament cu Ampicilina pt 7 zile si Tantum Rosa. Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. Imi fac procese de constiinta ca iau antibiotic, dar ea mi-a spus ca nu e riscant. Nu stiu ce sa mai zic.

Ioana- felicitari pentru rezultatul bun si pentru baietel

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, nu malformatiile de cord nu se vad toate la morfologie ci numai o parte foarte mica. Ecocardiografia fetala depisteaza mult mai multe.

offf Doamne...pai si cum facem ...eu priveam aceasta morfologie pana acum ca pe "Dumnezeu pe pamant" dar se pare ca lucrurile nu stau deloc asa

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!!

Azi si eu la birou, ieri am fost (din nou ) consemnata in pat, asta dupa ce luni seara am sangerat un pic Am ajuns la urgente, facut eco, nu s-a depistat nicio cauza clara pentru sangerare Col lung (3.9) si inchis, placenta e fundica, bebe e in grafic si bine (nu a stat efectiv sa il masoare pe acolo complet, dar se misca, ii batea inima ok).

Nu stiu ce sa mai cred cu sangerarea asta. Speram ca am scapat, dupa 10 saptamani la inceput de sangerare (da macar atunci aveam hematom care explica), din a 14-a nu am mai avut nimic. Luni nu am facut efort, sex, nimic care sa explice Eram la mall, mancam cu sotul, m-am dus la toaleta si am gasit rosu pe chilot am iesit plangand din toaleta Acum am o stare de deprimare de zile mari Ce-i drept a fost un singur episod si ff mic, nu s-a mai repetat nici luni, nici ieri. Off!

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Si eu stiu ca nu toate malformatiile se depisteaza din pacate la morfo-fetale. Dar totusi sa gandim pozitiv, inainte nu se depista nimic inainte de nastere.
Danaint, cand am trecut eu prin spital vinerea trecuta mai era o fata la fel in 20 si ceva de sapt, cu o sangerare la care nu gasisera cauza. I-au facut niste injectii din astea anti contractii si au trimis-o acasa dupa cateva ore. Iti tinem pumnii sa fie totul ok!

17+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fetele salutare de la o ciorbita acra acra!

Tare m-ar interesa si pe mine cursul pt parinti de la Filantropia. E gratis? Da la final pt tatic si atestat dinala pt puericultura sa ii dea 5z de concediu ?

sugubina +15

fetelor, eu stiu un centru unde fac cursui de puericultura si sambata si dureaza 4 ore. o prietena s-a dus si au fost super incantati, mai ales sotul care poveste mereu de ce a invatat acolo. acum pe site apare ca facand cursuri in cursul sapt, dar sigur fac si sambata . http://www.motherhood.ro/
prietena aceasta a mea imi recomanda sa fac cursurile prin luna 6-7, sa nu uit pana nasc

da, asa este, se da atestatul de puericultura si 5 zile de concediu. Ma gandesc daca acest lucru este recunoscut si pt cei care lucreaza la privat. Si eu as vrea sa vin la curs, dar as fi o mamaica singura, pt ca sotul meu termina programul la serviciu la 19.

19+
Mami de baiat

si eu as vrea sa vin la fel si eu as fi o mamica singura pt ca sotul termina la 18 serviciu

19+

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

danait daca nu s-a vazut nimic la echo poate nu e nimic..bine ca nu a durat mult si nu s-a repetat..ai grija de tine si vezi cat stai pe la birou..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mie mi-au zis ca nu am contractii. Nici nu simt nimic de genul asta (da asta e relativ, poate nu le identific eu), dar cica nici la ecografie nu s-au vazut...

Cand am ajuns si am zis ce am, mi-a zis dra de garda: sigur ai facut sex! Macar daca e asta, stiam o treaba. Da sincer nu am mai facut de cand am aflat ca sutn gravi Pana in 14s am avut interdictie de la doctor, apoi ne-a fost la amandoi frica Si dupa episodu asta... zau daca mai am vreun chef sa incerc urmatoarele 4 luni juma

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

'neata, fetelor!!! Ce urat este afara!!!

Eu am fost ieri la dr. cu rezultatele de la secretie si mi-a spus ca nu e atat de grav pe cum pare. Mi-a zis ca ar fi fost mai grav daca acest streptococ ar fi fost beta-hemolitic (nu stiu ce inseamna), al meu nu este. Oricum mi-a dat tratament cu Ampicilina pt 7 zile si Tantum Rosa. Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. Imi fac procese de constiinta ca iau antibiotic, dar ea mi-a spus ca nu e riscant. Nu stiu ce sa mai zic.

Ioana- felicitari pentru rezultatul bun si pentru baietel

13+

pissi daca faci tratament e f bine..oricum ai terminat 1 trimestru deci s-a terminat si organogeneza..si anywayyyyyyyyyyy nu iti dadea antibiotic daca era vreun pericol..sunt medicamente care se pot lua in sarcina..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput