Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
pt pissi :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=95012
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
allexxia_m spune:
danaint imi pare foarte rau 
stai linistita la pat si ai cat mai multa grija de tine caci se va rezolva 

21+ 
pissi78ro spune:
pissi daca faci tratament e f bine..oricum ai terminat 1 trimestru deci s-a terminat si organogeneza..si anywayyyyyyyyyyy nu iti dadea antibiotic daca era vreun pericol..sunt medicamente care se pot lua in sarcina..
Douradoudou - ti-am mai spus-o si ti-o repet: esti o tipa tare faina. Mie imi face tare bine cand imi raspunzi, mai ales ca esti si bine informata. Multumesc mult.
13+
sugubina spune:
misticgirl si mie imi plac emisiunile alea! super tare, mai ales aia cu Birth Stories. Asa aflam ce ne asteapta..Si ma minunez de sistemul lor medical. Imi amintesc o poveste de era una dilatata complet, nu simtea nimica, si a inceput sa isi sune familionu sa vie in camera ca acuma ea naste..Tare ca ii lasa. Eu nu as chema pe toata lumea sa vada cum nasc. Duar pe dady , da si el sa stea langa mine la cap nu sa vada acolo.
sugubina
+16
douradoudou spune:
fetelor nu au mai scris de mult timp:crisuletzul.. florinna22..cristale..heidy..

si
19+ cu
sunset_zuzi spune:
danaint imi pare tare rau
fii tare si totul va fi bine...suntem alaturi de tine
Doamne ai grija si de noi
18+ 
douradoudou spune:
pissi esti o sweet
..eu doar incerc sa va ajut sa va linistiti ..stiu ca la 1 sarcina toate ne facem multe problee si intram repede in panica..si eu eram cam asa..acum stiu putin mai multe..

si
19+ cu
ratusca83 spune:
danaint imi pare rau...ai grija de tine si o sa vezi ca va trece totul...
fetelor oare daca am cerclaj imi mai pot face cultura de col si cea de secretie??![]()
![]()
17+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 danaint imi pare rau...ai grija de tine si o sa vezi ca va trece totul... fetelor oare daca am cerclaj imi mai pot face cultura de col si cea de secretie?? 17+ si ingeras in ceruri |
nu stiu sigur dar banuiesc ca trebuie sa astepti putin pt ca totusi cerclajul este o interventie chirurgicala ..o sa-ti spuna medicu cand e cazul sunt sigura..

si
19+ cu
Vasari spune:
Neata ! :)
Doura, sigur va fi bine !
Pissi, ampicilina face parte din grupul penicilinelor si e permisa in sarcina. Uite aici lista antibioticelor permise: http://www.kellymom.com/health/meds/aap-approved-meds.html#Antibiotics si pentru cine mai intereseaza a tuturor medicamentelor in relatia cu sarcina si alaptarea. In dreapta e trecut gradul de risc. A, B, L1 si L2 sunt foarte ok.
Danaint, multa sanatate si menajeaza-te cat poti. Sunt sigura ca faci asta deja...
Ratusca
, Alexxa
!
Eu abia astept concediul, de care o fi el, medical, prenatal.
Vreau sa stau mai mult cu Maria, acum simt nevoia sa stau si mai mult cu ea.:((
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice