Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
pissi78ro spune:
Ce am citit despre acest streptococ - Streptococcus agalactiae se gaseste la orice persoana in mod normal in stomac, colon sau rect. Tine de normalitate. Se intampla uneori ca el migreaza in vagin sau faringe. Desigur, pe fondul sensibiltatii crescute in timpul sarcinii, 2/3 din femeile care il "capata" prin migrare, o fac in timpul sarcinii.
Am mai citit niste statistici in care e descris ca aproape 45% din femei sunt infectate cu acest streptococ. In mod normal nu are nici un simptom si nici un efect negativ. Singura problema si singura situatie cand trebuie tratat este in sarcina. De aceea, toate femeile insarcinate ar trebui sa se testeze pentru aceste streptococ.
Cam asta am aflat si am vrut sa impartasesc cu voi
13+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 danaint imi pare rau...ai grija de tine si o sa vezi ca va trece totul... fetelor oare daca am cerclaj imi mai pot face cultura de col si cea de secretie?? 17+ si ingeras in ceruri |
Pai secretia nu se ia din vagin? Ar trebui sa mearga.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Evaaa, te-am vazut ca intrebai de mine Ce faci, mi-aduci o nora? Ai dat tu linkul la 2 teste referitoare la sexul lui bebe, sa ne amuzam. La mine a iesit baiat la amandoua. Tie ce-ti iesise? Pupici la gravidute si voi incerca sa va mai citesc si in vacanta, ca iau laptopul cu mine. |

Joy, eram sigura sigura. Nu am citit in stele, n-am eu treaba cu calcule si ghicitori, efectiv un feeling, de-aia ti-am si zis astept sa vii sa zici ca e baiat. Dar ce sigura eram!!!!! Hahahaha, FELICITARI!!!

La testele acelea mi-a iesit fata, la ambele. Asta ziceam si eu, hai sa vedem...Nu o sa iti zic ce feeling am legat de bebele din burtica mea dar oricum mai e f putin si aflam si noi...
V-ati hotarat ce nume ii puneti?
Felicitari tuturor care au venit cu rezultate de la eco!

Legat de tabelele acelea cu valorile placentei, tin minte ca eu aveam in saptamana 32 grad 2 de maturare a placentei si ii zic imagistului, oooo cam batrana placenta mea, de ce nu are tot gradul 1 ca pana acum (eu ma uitasem in tabel) si el: "Huh, batrana? De unde scoateti asta? E exact cum trebuie sa fie la 32 saptamani! Doamna dv stiti ca trebuie sa mai si nasteti, nu?
LOL
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
MSymo spune:
Va salut si eu din pat, sunt in concediu medical.
Felicitari tuturor carucioarelor albastre, vad ca sunt in superioritate numerica, si nu numai!
Ce bine e acasa, am servit mcul dejun cu tati, am baut cafeluta si acum...putin pe net!
O zi usoara celor care sunt la munca.
Symo
21+
Diana
allexxia_m spune:
Pentru fetele care au spus ca li se umfla picioarele luati-va si tensiunea.
Eu am fost ieri la control si mi-au gasit tensiunea 13 cu 8
uitati aici un link pentru riscurile de tensiune mare in sarcina:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1221
21+ 
douradoudou spune:
se ia din vagin secretia dar pe acolo e si cervixul ..banuiesc ca totusi nu e ok prea curand dupa cerclaj ca sa nu atinga colul ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
florina_n spune:
buna, viitoare mamici
dat fiind ca voi ati trecut deja de 'varsta mea' de 15 sapt, vroiam sa va intreb daca ati avut pb cu burta excesiv de umflata.la kg nu se vede(am la fel cat aveam at cand am ramas insarcinata), dar burta mea arata ca un balon...ca un mare balon :)) bineanteles, burta mare e insotita si de usoare dureri
ratusca83 spune:
asa ma gandeam si eu ca nu prea e voie din col..o sa intreb dr meu diseara.....dr dragos albu de la medlife mi a dat aseara sa dac secretia si culturile, dar n-am sa le fac pana nu intreb dr meu...eu am facut pana in cerclaj secretia si mi-a iesit candida..e normal sa o fac pt ca iau progesteron care influenteaza..

.....si eu tot in pat...m-am plictisit tareeeeeee..cred ca ma voi apuca de citit![]()
![]()
....bebe meu misca prin burtica..numai fluturasi simt![]()
17+ si ingeras in ceruri
danaint spune:
Fetelor, voi toate ati facut analiza de secretie si papanicolau?
Eu nu am facut inca
pana in 14 saptamani nu mi-au facut pt ca sangeram, si trebuia martea viitoare, cand am progr la doctorita mea... Da acum cu sangerarea asta, nu mai stiu ce sa cred... Cat de grav e daca nu o am facuta?
s20