Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
ratusca83 spune:
eu am facut..si pap si secretie si cele pt clamydia, microplasma, ureaplasma, streptococ B...la pap mi-a iesit gr II, restul negative..dar asta la inceputul sarcinii....
17+ si ingeras in ceruri
MSymo spune:
Sugubina, stau in pat...col micsorat. Eu ma dau de ceasul mortii ca mai e mult panal a 36-37 sapt cel putin, cand ar fi ok sa nasc si aceasta bebelusa face dans sportiv zilnic. Ma apuca si rasul cand o simt asa de vioaie, tare draguta e!
Stii ca suntem vecine? Eu stau la Potcoava.
Symo
21+
Diana
ral_eli spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ral_eli
17+ |
fetelor, eu stiu un centru unde fac cursui de puericultura si sambata si dureaza 4 ore. o prietena s-a dus si au fost super incantati, mai ales sotul care poveste mereu de ce a invatat acolo. acum pe site apare ca facand cursuri in cursul sapt, dar sigur fac si sambata . http://www.motherhood.ro/
prietena aceasta a mea imi recomanda sa fac cursurile prin luna 6-7, sa nu uit pana nasc
17+
sugubina spune:
Si eu am facut pap, dar fix inainte sa raman insarcinata..Si asa pt ca le aveam deja facute am scapat si nu mi le-a mai dat. Si TORCH la fel. Cele de urina le facui si is ok.
Cred ca acum imi va mai lua culturi de col nu? in trim II se mai face analiza asta, nu?
sugubina
+16
sugubina spune:
MSymo hei vecina! cat de tare! Esti aproape de parc-ce frumooos. E o zona tare buna, cu copii multi, verdeata, fara tigani.. la mine la bloc is o gramada de copii seara cand iesim cu catelu la plimbare, o adevarata gradinita!
sugubina
+16
mirunam spune:
Pentru doritoare, la Medlife se fac si ecocardiografii fetale, desi nu sunt trecute in lista de pe site. Eu mi-am facut programare pe 7 iulie, cu o zi inainte de morfologie. Maine intreb dr daca este ok ca perioada.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
Siuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina fetele, v-a adormit ploaia? cum era cu placenta? daca e pe peretele posterior se simte mai repede bebe cand misca? parca asa imi amintesc ca zisese doura..Acu vad ca scrie pe eco grad maturare I.Eva ne scrisese ca asta e ok sa fie asa doar dupa 28S. Iar eu am 16! Poate pentru ca sunt gemeni intr-o singura placenta? sugubina +16 |
eu am grad 2

Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

19+