Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

mirunam la cine faci morfologia??

17+ si ingeras in ceruri

La Herghelegiu

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Siuta si ce ti-a zis dr despre asta cu placenta? Sa ma ingrijor?

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Pentru doritoare, la Medlife se fac si ecocardiografii fetale, desi nu sunt trecute in lista de pe site. Eu mi-am facut programare pe 7 iulie, cu o zi inainte de morfologie. Maine intreb dr daca este ok ca perioada.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Intrebare de om care aude termenul asta prima data : ecocardiografia asta se face daca ai cazuri in familie, sau daca iti vede ceva in neregula la o eco normala? Sau e bine de facut oricum?

In tot cazul, imi intreb si eu doctorita marti :)

s20

Mergi la inceput

Am cautat un pic pe google, si am gasit asa:

"Vei fi trimisa la aceasta analiza, daca:

- Te-ai nascut cu un defect al inimii sau ai deja un copil cu defect cardiac.

- Esti diabetic riscurile sunt mai mari sa ai un copil cu defect cardiac.

- Esti pe o anume medicamentatie, spre exemplu, pentru epilepsie.

- Osul occipital are transluciditate crescuta sau lichid sub pielea de la ceafa (11-14 saptamani) iar amniocenteza sau alte teste au aratat un numar normal de cromozomi. Defectul cardiac este o posibila cauza a transluciditatii osului occipital.

- Ultrasunetele de la 20 de saptamani vor detecta o eventuala problema."

Fetelor care faceti asta, ati primit o recomandare dat fiind un motiv anume. Sau doar pentru linistea voastra o faceti? Sunt confuza, acum ca dau peste analiza asta de care nu auzisem inca

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_n

buna, viitoare mamici
dat fiind ca voi ati trecut deja de 'varsta mea' de 15 sapt, vroiam sa va intreb daca ati avut pb cu burta excesiv de umflata.la kg nu se vede(am la fel cat aveam at cand am ramas insarcinata), dar burta mea arata ca un balon...ca un mare balon :)) bineanteles, burta mare e insotita si de usoare dureri

Si eu am avut aceeasi problema pana acum 2 zile, doar ca incepea sa se umfle dupa ora 4 si pana seara eram ca o graviduta in 6 luni. Dimineata eram din nou normala .Doctorul mi-a spus ca e normal ..De 2 zile vad ca nu se mai intampla. Sper sa ramana asa.

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Dar tu ai intrat in concediu? De ai timp sa te uiti atat la tv.
19+

ALEXA, am scris sapt trecuta, dar probabil nu ai apucat sa vezi postul meu. Mi-a dat dr medical de miercurea trecuta pana la 1 iulie din cauza contractiilor. Mi-a spus sa stau in pat sau macar cumintica, acasa si sa iau 3 no-spa pe zi. Asa ca de miercurea trecuta (azi am o saptamana...wow) stau in medical. Mai am saptamana aceasta toata, apoi luni, pe 28 ma duc la serviciu pt ca intra colega mea in concediu. Sper sa fiu OK si sa aflu numai vesti bune la morfologica de pe 1 iulie.

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Siuta si ce ti-a zis dr despre asta cu placenta? Sa ma ingrijor?

sugubina +16

Doctorul nu a parut ingrijorat, mi-a spus ca totul e ok. Eu m-am ingrijorat cand am vazut ca acest grad de maturitate ar trebui sa fie pe la saptamana 30...
La prima sarcina, la 16 saptamani am avut grad 1 si am nascut la 41 saptamani , deci nu e cazul sa te ingrijorezi

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

nu-mi gasesc nicio pozitie.....m doare si spatele de atata stat...ma rasucesc in pat ca titirezul...

eu fac morfo la iosup...si chitescu..ca am zis sa fiu sigura ca e bine bebe...sunt dusa tare....pupiceiiiii

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

eu fac morfo la viena la fetomed, si la dr adriana klein, pentru ca si eu sunt dusa si (usor doar) paranoica

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_n spune:

ma ingrijora si din pdv al burtii ca se intinde f tare(vergeturi si alte d'astea). plus ca,daca acum e atat burta, pana la 9 luni cat se mai face? :))

15+

Mergi la inceput