Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, si eu locuiesc langa parcul IOR.Eu stau in blocul de langa scoala 86, cand ies din bloc, intru in parc pe unde a fost terasa "LA TRAMVAI". Frumoasa zona aceasta! Poate ne intalnim intr-o zi cu soare sa palavragim. Eu probabil ca voi fi cu Nicholas.
ma duc cu Nicholas la medicul de familie sa imi iau rezultatele analizelor de sange si urinei.

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_n

ma ingrijora si din pdv al burtii ca se intinde f tare(vergeturi si alte d'astea). plus ca,daca acum e atat burta, pana la 9 luni cat se mai face? :))

15+

Eu am burta pe care o am si acum din sapt 13 (ma poti vedea in poze in galerie). Si de atunci nu s-a mai marit. Dra mea a zis ca fiecare organism are comportamentul sau, la unele creste mai repede, la altele mai greu burtica

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

da mistic-puate ne vedem. Io ma bag daca e..

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Fetelor, si eu locuiesc langa parcul IOR.Eu stau in blocul de langa scoala 86, cand ies din bloc, intru in parc pe unde a fost terasa "LA TRAMVAI". Frumoasa zona aceasta! Poate ne intalnim intr-o zi cu soare sa palavragim. Eu probabil ca voi fi cu Nicholas.
ma duc cu Nicholas la medicul de familie sa imi iau rezultatele analizelor de sange si urinei.

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Aia e scoala la care am facut eu 1-4 generala Si eu, cand stateam la parinti, tot pe acolo stateam

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Danaint, nu mi-a recomandat nimeni insa malformatii cardiace pot aparea oricum, desigur factorii scrisi de tine sunt favorizanti. Acea transpozitie de vase mari nici nu se stie clar de unde provine si totusi e din ce in ce mai freceventa in ultimii ani. Dr o sa zica ca m-am ticnit probabil, dar eu vreau sa o fac oricum, pentru siguranta mea, sa stiu ce sa fac in caz de probleme. A nu se intelege ca as renunta la copil.

Florina eu simteam ca explodez pana acum 2 saptamani. Aveam pielea lucioasa rau. Dupa 18 saptamani am inceput sa ma desumflu si sotul zice chiar ca am slabit. In realitate am tot 6kg in plus doar ca nu mai sunt asa balonata. O sa treaca si la tin probabil. Eu deja ma ingrijoram gandindu-ma cum o sa arat oare in luna a 9-a

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Stii ca suntem vecine? Eu stau la Potcoava.

Symo 21+ Diana

si eu stau la Auchan

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ratusca

Am pus poze pe picasa cu burtica mea de 21 saptamani
in poze pare mare mare
ca in realitate nu se vede asa mare, cel putin nu se vede din hainele pe care le port ca nici nu port stramte

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

alexxia ai burtica mareeee si frumoasa

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Pai fetele din zona, sa ne vedem cand o fi mai frumos afara!
Am pus si eu o poza cu burtica, pe picassa, sa vedeti ca sunt dotata
Este din weekend de la party, la mare.

Symo 21+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ratusca

Am pus poze pe picasa cu burtica mea de 21 saptamani
in poze pare mare mare
ca in realitate nu se vede asa mare, cel putin nu se vede din hainele pe care le port ca nici nu port stramte

21+

ce burtica mare ai si ce frumoasa este ....arati super bine

MSymo eu nu vad pozele cu burtica ta

19+

Mergi la inceput