Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
Iris-Harieta spune:
Fetelor imi treceti si mie caruciorul roz pe prima pagina, va rog...sa echilibram situatia, sunt multi baietei pentru noiembrie:)...va citesc in fiecare zi pupici
21+
Siuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
si eu stau la Auchan ![]() Doamne ai grija si de noi 18+ ![]() |
Si eu stau la strandul Titan .S-a format cercul, am cuprins tot cartierul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ratusca83 spune:
burtici voi simtiti ca vi se intinde piele pe burta atunci cand stati in picioare??
17+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
Alexia f frumoasa burta si mareee.Bravooo!
Fetele din zona, da sa se faca cald si haideti sa ne vedem! Eventual la o terasa din parc.
sugubina
+16
allexxia_m spune:
Iris-Harieta felicitari pentru fetita!
am trecut
la tine in listuta, dar mai e mult pana sa egalam baieteii ![]()
ratusca eu imi simt burta mai intinsa dupa ce manac, ca de asta nici nu pot manca mult ca imediat simt ca parca imi plesneste burta ....
21+ 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Pentru doritoare, la Medlife se fac si ecocardiografii fetale, desi nu sunt trecute in lista de pe site. Eu mi-am facut programare pe 7 iulie, cu o zi inainte de morfologie. Maine intreb dr daca este ok ca perioada. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
Hai ca acum vrem toate ecocardiofetala!Daca facem pe aceasta, mai este nevoie de morfofetala?Cat costa? Tot in perioada 20-22 se efectueaza?
19+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaint eu fac morfo la viena la fetomed, si la dr adriana klein, pentru ca si eu sunt dusa si (usor doar) paranoica ![]() s20 ![]() |
Eu mi-am facut acolo DT.
19+

Mami de baiat

Emanuel Alexandru
si