Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrice75 spune:
Mi s-a facut o foame!!!Cred ca ma duc sa-mi prepar o salata cu rosii, castraveti, ardei gras, patrunjel, na sa va mai fac si eu pofta pe forum, ca si voi imi faceti destul!![]()
19+

Mami de baiat
mirunam spune:
Beatrice, nu stiu cand trebuie facuta, oricum pe mine ma intereseaza ca informatie, deci pot sa o fac oricand, nu as face avort in niciun caz. Ecocardiografia fetala nu elimina insa morfologia. Ecocardiografia vizeaza doar inimioara puiutului.
Alexxia, Msymo, felicitari pentru burtici!!! Cred ca acum sunt mai mica ca voi, de unde eram uriasa odiseei
De fapt nu stiu daca sunt mai mica dar sunt singur tuguiata, parca am o piramida in fata ![]()
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Alexxia, Msymo, felicitari pentru burtici!!! Cred ca acum sunt mai mica ca voi, de unde eram uriasa odiseei MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
vrem sa vedem si noi piramida
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
sashenka_h spune:
hello burticute
sunt tot timpul pe aici dar nu am mai scris ptr ca m-am simtit foarte rau si sunt paranoia.
ma doare capul ff tare si nu stiu ce sa iau + ca nu il simt inca pe bebe 

. credeti-ma ca sunt ffff ingrijorata. doctorul meu este in concediu si incerc sa-mi fac programare la medlife la dr albu dar bineanteles ca nu le merg calculatoarele 
ca sa pot face programarea. vad ca voi aveti o parere buna despre dr Albu Dragos, poate ma lamureste si pe mine ![]()
Mami Andreea
17sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
dam de baut am schimbat semnatura
(de sambata ce-i drept)
Mami Andreea
18sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h dam de baut am schimbat semnatura (de sambata ce-i drept)Mami Andreea 18sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
felicitariii

Doamne ai grija si de noi
18+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h dam de baut am schimbat semnatura (de sambata ce-i drept)Mami Andreea 18sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Chiar m-am speriat, ai lipsit muuult. Nu cumva ai placenta anterioara? Dr meu mi-s spus ca pana la 20 de sapt trebuie sa incep sa-l simt. L-am simtit la 18 cand am fost constransa sa stau in pat. Cum tu esti activa probabil ca nu il simti din cauza asta, atat timp cat la eco era bine nu ai de ce sa iti faci griji. Vezi ca la Albu gasesti locuri fara probleme. Eu am fost la el de urgenta si nu era nimeni.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +