La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 10
anaela spune:
Neataaaaaa,
vad ca aveti activitate azi nu gluma.
Laura multumim, asa face mandrul asta tot timpul, care se pune la masa e prezent si el sa vada ce se mananca si daca ii place sa pape si el bineinteles.
Alic bafta in continuare cu scoala de soferi, asteptam sa ne dai de baut cand iti iei permisul si dupa cum spuneai si tu cam la asta m-am gandit si eu ca ii mai calmeaza gingiile daca sta cu limbuta afara.
Oana pai mai bine vorbesti cu mama ta sa vina decat sa platesti atatia bani, eu am o prietena care a venit in tara din California tocmai pt ca gradinita era foarte scumpa acolo si a inscris-o aici iar sotul ei s-a intors inapoi.
Cris foarte bine faci sa nu tunzi fata, am patit-o si eu odata asa prin clasa a doua m-a dus mama la coafor sa ma tunda si eu i-am spus aleia sa ma tunda ca pe mama si ea m-a tuns scurt baieteste, nu vrei sa stii cat am plans pt asta.O sa se mai linisteasca Dana pt ca am vb cu ea acum de dimineata si a ramas ca vine la noi iar lui Bubu i-a trecut varicela mai are o singura cojita in cap dar aia nu e problema.Bafta la vaccin lui Miru, pupam fata sa nu o doara si sa treaca fara febra.
Otilia multumim, e plin de nazbatii toata ziulica Darius, deci nu e singurul ce sta cu limbuta afara. inseamna ca nu e o problema.
A ajuns Bubulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gata ies.
Pupam pe toata lumea, am uitat sa va spun ca noi am scapat azi de vaccin din cauza mucisorilor, il facem miercuri.
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite
cris_82 spune:
am revenit si cu partea a doua..
am facut vaccinul si nu a marait decvat atunci cand a intepat-o,in rest suntem ok
otilia pentru pateurile ci ciuperci am folosit :1 buc foaie foetaj pe care am lasat-o la descongelat si apoi o parte am uns-o cu un ou bine batut.Separat am curatat si taiat marunt 1/2 kg ciuperci,100 g cascaval taiat cubulete mici de tot,sare,si piper dupa gust,si 2 oua pe care le-am amestecat bine cu putin ulei de masline.Am taiat aluatul in patratele,le-am indoit un pic marginile si am pus compozitia de ciuperci acolo.Pe deasupra am pus putin ou batut ca sa nu-m i fuga compozitia si am dar tava la cuptor 20 min la foc potrivit si gata
alynta nu-ti toca nervii cu soacra si trimitemi-o la c-ta ca am gradina mare si o mana de ajutor nu strica
anaela tinem pumnii pentru miercuri sa nu dora vaccinul
hai ca sunt si eu la zi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
luckyblue spune:
Hoi, fetele!
In primul rand multumim pentru urarile de ziua Sarei. Uram si noi "La multi ani!" tuturor albinutelor care au implinit/implinesc primul an.
Multa sanatate la mititeii bolnaviori. Oricum, din ce-am citit nu sunt probleme mari, ci inerente la aceasta varsta.
Felicitari burticilor! Si eu vreau . Alynta, sincer, si eu te admir, mai ales pentru ca vezi partea buna in toate!
Felicitari si pentru examene, licente si job-uri!
Noi pe Sara de ziua ei am intentionat sa o ducem la un eveniment organizat pentru bebei in aer liber, dar vremea a fost rea (LauraOana, asa a fost si la noi, frig si ploaie "vara" asta pana acum) asa ca intr-un final am ajuns intr-o sala de joaca pentru cei mici. Se pare ca i-a placut mult pentru ca era plin de copii si bineinteles, multe jucarii noi.
Aici e traditie la cresa sa aleaga un obiect din 3. Sara a ales o carticica.
In rest, e o scumpa. Progrese a facut mari in comunicare (spune destul de multe cuvinte si ce nu merge cu cuvinte, exprima prin gesturi).
maria, noi suntem bine, ocupati ca de obicei, multumim ca te-ai gandit la noi. Am fost o saptamana in Romania, ne-am cumparat casa (ne mutam in vreo 2 saptamani), planuim o calatorie in Singapore (mi-a fost acceptata o lucrare la o conferinta care se tine anul acesta in Singapore si vrem sa ne facem si vacanta acolo) si nu stim daca sa luam copila cu noi sau nu. Stiti cumva familii care au calatorit in Singapore cu copil mic?
Ah, sa nu uit. Am vazut ca vorbiti de scaune moi. Si Sara are ceva de genul de vreo saptamana. Chiar, sa va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta: are doua scaune moi si chiar cam lichide, pe zi. E diarie sau nu? (mergem oricum si la medic pentru controlul de un an).
Sigur mai vroiam sa zic ceva ...
luckyblue spune:
Despre vaccinul in cauza ... inca nu stim ce vom face. Vreau intai sa vorbesc cu medicul.
Mi-am mai amintit de lapte: Sara bea inca vreo 500-600ml lapte praf seara si noaptea si vreo 200 ml lapte de vaca in timpul zilei. Mi se pare mult, dar daca asa vrea ... In plus, are 2 gustari, la 08:00 si la 16:00 (fructe, paine, vafe de orez, biscuiti etc), o masa de legume si uneori carne la 11:00 si una de cereale pe la 19:00.
Doarme cam 12 ore noaptea cu 2 treziri si adunat vreo 2 ore ziua.
M-am uitat si la cateva fotografii. Ce copilasi frumosi aveti, unul mai simpatic decat celalalt.
clodyac spune:
buna irina
felicitari pt progrese si iti spun cu intarziere si cu mii de scuze "La multi ani!!" puiutei sa va aduca numai bucurii si sa creasca sanatoasa
sa stapaniti sanatosi casuta si sa traiti fericiti in ea si nu in ultimul rand sa aveti o vacanta placuta
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
mihaelutza_c spune:
buna,fetele.am aparut si noi sa va servim si o si de ce nu si o .
DanaMi nici Andreea nu mai papa noaptea,in schimb pe zi bea vreo 800 ml laptic.
Lauraa felicitari,las ca vremea trece si voi ramaneti cu casa,si vorba aia e casuca voastra.FELICITARI inca o data.
Anaela eu am citit totttt
e tataso in picioare,si fizic si la mutrisoarele pe care le face.felicitari umblaretului
la toata lumea
luckyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac buna irina felicitari pt progrese si iti spun cu intarziere si cu mii de scuze "La multi ani!!" puiutei sa va aduca numai bucurii si sa creasca sanatoasa sa stapaniti sanatosi casuta si sa traiti fericiti in ea si nu in ultimul rand sa aveti o vacanta placuta mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya pui mic |
Multumim, clody! Intoarcem si noi urarile! Nu te scuza, te rog ... nici eu nu am reusit sa scriu cand Razvan a implinit un anisor.
Si sper sa nu se supere prea tare nici celelalte fete ca nu nominalizez.
Apropo, vreau sa multumesc (mi se pare un gest foarte frumos din partea lor) celor care trimit urari in fiecare zi sarbatoritilor.
clodyac spune:
irina cat despre mancare la fel papa si razvi iar acum de cand cu dintii mancare foarte putina
la fel si eu rog fetele la care nu reusesc sa le urez sa ma scuze si le spun ca nu o fac intentionat
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
gabi78 spune:
fetelor eu ii pun lui Tudor sosete inmuiate in lapte dulce de cand era mic mic si aveam probleme. Mie asa imi punea bunica si cica numai asa ma faceam bine, asa ca pun si eu la fel. Si de data astaa au avut efect, insa opinia medicului este ca e un inceput de enterocolita chiar daca nu are scaune (inca). Sper sa il pun pe picoare repede.
laurraa felicitari fratelui tau, felicitari pentru curajul de a face un credit asa de mare si sa va ajute Dumnezeu sa va mutati cat mai repede in casuta VOASTRA
Darius sa ai spor la mers! Si Bianca sta cu limba scoasa ....
mie mi se pare simpatica.
cris mie imi place foarte mult sa fac mancare. Ador sa gatesc si spre multumirea mea se si mananca ce gatesc . Insa eu sunt in permanenta cura de slabire, iar sotul meu s-a lasat de fumat de cateva luni si acum a inlocuit tigarile cu mancarea asa caa a luat proportii. Deci sunt obligata sa gatesc mai light si foarte rar ma "aventurez" la mancaruri adevarate. Miruna pentru vaccin.
luckblue sa stapaniti sanatosi casa! Sa traiti fericiti in ea pana la 100 de ani!
Eu nu am fost la Singapore dar m-as duce cu tot cu copii.
Mie nu mi-e teama de drumuri cu ei. Plec pe distante lungi singura cu ei destul de frecvent si nu am probleme. Cred ca nu ar fi probleme nici pe avion.
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 alynta nu-ti toca nervii cu soacra si trimitemi-o la c-ta ca am gradina mare si o mana de ajutor nu strica Teroricul sectoricios are 1 anisor |
Ce spui tu acolo de gradina?! Daca o chemi la plaja, eventual sa o plimbi putin, sa-i pui si sa-i strangi masa sa vezi ce "prietena" ti-o faci! Si vine repede...in secunda 2!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra