La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Luckyblue multumesc! Sa stapaniti cu placere casuta! Lasa ca vine el si bb 2! sanatosi sa fiti!
Matei are 2 masele iesite! Asta noapte ne-a foit bine! A luat nurofen si a readormit! Sotul meu trece printr-o perioada de epuizare fizica! La serviciu toata ziua foiala, acasa cand vine ma suplineste pe mine: scos afara, strans! Se trezeste si noaptea ca Matei urla in gura mare cand are o durere! De la intarcat incoace, cu sarcina mea e deja terminat! Mi-a asa mila de el.... Eu nu pot sa-l ajut mai mult decat o fac si cei care ar pute-o face se d-au "loviti"! Dar trecem noi si peste asta! Sper sa se poata odinhi sa nu-l prinda venirea fetei tot in starea asta...
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Intru rapid sa va zic ca Darius e bine,nu am mai ajuns la pediatra ...am mers alaltaieri la farmacie si mi-a dat ser sa il hidratam(si il bea in loc de apa,nu refuza),i-am dat ieri piure de morcov fiert cu cereale de orez,plus lapte fara lactoza (ca asta ne-a fost recomandat,ca sa isi revina) si baiatul meu si-a revenit cu caca de ieri!Nu am mai ajuns la pediatra pt ca si farmacista a ramas surprinsa ca arata normal,cu chef de mers si joaca si nu se punea problema sa fie nimic mai grav....
Sper sa revin cu raspunsurile cu care sunt datoare din capitolul trecut...acum am pe foc mancarica lui Darius(inca de regim)...
pupici la toate si va multumim pt gandurile bune si pt sfaturi,idei si raspunsuri!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
CarlaV spune:
Gabi, sanatate multa pentru Tudor!
Lucky, felicitari pentru casuta! Si eu plec des cu fetele pe distante mari si nu am probleme deosebite, cea mare se mai plictiseste uneori si trebuie sa oprim des, dar de obicei sunt amandoua foarte cuminti.
Alic, multumesc . Pentru lovituri care duc la vanatai, ar prinde bine sa ai in casa Arnigel de la Boiron, ne-a scapat de multe belele. Si granule de arnica ch30 sunt bune pentru loviturile la cap.
Felicitari pentru scoala de soferi, ma bucur ca te-ai hotarat sa incepi. De alaptare am zis multe pana acum, o sa mai zic pe parcurs. OMS recomanda pana la 2 ani, unul din motivele pentru care multe mame renunta inainte este ca la 2 ani intarcarea se face mai greu decat inainte de 1 an.
Cris, da, am program sexy noaptea, ma freaca asta mica la cap de-mi iese pe nas . Nici eu nu tund fetele pentru ca ai mei m-au tinut tunsa baieteste pana la 15 ani, cand am avut "tupeul" sa ma opun. Si noi am facut azi vaccinul, a plans doar la intepatura, acum doarme de 2 ore jumate, iar ma violeaza la noapte.
Otilia, nu pot sa ma intind ziua pentru ca ma asalteaza fetele sau trebuie sa lucrez, daca stau acasa, daca nu, nici la volan nu ma pot intinde, la cum e traficul aici .
Colostrul cu prebiotice se foloseste pentru a crea o flora intestinala sanatoasa, responsabila de digestie si de sistemul imunitar. Pentru dermatita atopica se foloseste sulfur + calcarea carbonica + lycopodium (15 ch pt inceput sau 30 daca e veche problema). Exista o schema de tratament pe zile, daca o vrei vorbim in particular.
Uraaaa, am primit alocatia si indemnizatia pentru ambele fete, 842 lei, a saracit Boc din cauza asta...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Maria ma bucur ca e mai bine Darius!
Carla ce bine ca au venit banutii! Dar ce intarzaiere! Noi i-am luat de pe 15! De obicei ii bagau pe 8-10 ale lunii! Sper sa nu devina un obicei!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Raluca_Ioana spune:
Salut fetele!
Am reusit sa intru putin si eu sa va salut.nu am mai intrat de mult timp fiindca am fost destul de ocupati,mai ales cu Alexia,care nu are un pic de stare cat e ziua de lunga.seara picam morti de oboseala si cel putin eu nu mai am putere sa mai stau la calculator.
Alexia e ff racita acum,are rosu in gat,tuseste ff mult,are diaree si se pregatesc maselutele sa iasa,asa ca avem parte de maraiala la greu.maine mergem din nou la dr cu ea.in rest e ff activa,umbla cat e casa si curtea de mare si rade mai tot timpul(cand nu e maraita).de ziua ei am petrecut tare frumos,a primit hainute,tricicleta,masinuta electrica,pandativ de aur,jucarii si alte chestii printre care si o pisicuta mica dar din pacate a doua zi a iesit din curte si s-a pierdut.
Noi suntem bine,happy fiindca ne-am schimbat masina acum cateva zile.ne doream chestia asta de ceva timp si in sfarsit am reusit sa ne luam alta masina,iar acum urmeaza sa o vindem pe cea care o aveam pana acum.
Cam atat despre noi momentan.incerc sa recuperez din urma cat pot de mult si abia astept sa vad ce s-a mai discutat pe aici.cand mai am timp mai intru pe forum.pana atunci va pup si sa speram ca voi putea reveni curand.
tuturor!
PS: La multi ani tuturor puiutilor care si-au serbat ziua de nastere cand am lipsit noi.multa sanatate,fericire si implinire!
Ana...Felicitari pt bb2.iti doresc o sarcina fara probleme si un bb la timp si sanatos!
mihaelutza_c spune:
fetele,am intrat sa va invit la gogosi,m-a apucat cheful de copt azi
raluca multi Alexiei,sa se faca bine si sa stapaneasca sanatoasa cadourile.si..felicitari pt noua masina
carla...de ce asa de tarziu ai primit indemnizatia?si daca tot veni vb de indemnizatii,fetelor voi ati primit indemnizatia din luna in care ati nascut?eu am nascut in iunie si am primit abia in septembrie indemnizatia,mi-a spus de la AS ca restantele le voi primi cand va face Deiuta 2 ani?tot am vrut sa va intreb si ia ca am uitat.m-am trezit acu dupa un an de zilememoria asta...bat-o vina
CarlaV spune:
Mihaelutza, indemnizatia o primeam intre 8 si 11, acum a venit asa tarziu fiindca n-a avut guvernul bani . In mod normal trebuia ca in septembrie sa primesti banii pe iunie-august, adica toate restantele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
luckyblue cred ca a fost foarte frumos chiar si la sala de joaca,iar sara s-a simtit foarte bine
gabi multa sanatate si sa nu fie asa cum zice dr.eu nu eram fana gatit,dar de cand sunt acasa cu kinderul,imi bubuie mintea fel de fel de combinatii culinareuneori imi ies,alteori ma infior si eu de ce imi iese
alynta pai in cazul asta o astept o zi intreaga,ca la plimbare si o plaja vreau si eu,asa ca ei o sa-i ramana doar gradina
maria ma bucur ca dariusica e mai bine
carla off,sper sa nu faca febra,iar la noapte "violul" sa fie mai cu mila
raluca multa sanatate la puica sa treaca rosul in gat si tuseatinem pumnii pentru maine la dr.si felicitari pentru masinuta,sa o stapaniti sanatosi..
mihaelutza_c gogosiiiiiii si cu putina cioco pe ele referitor la indemnizatie,eu nu am primit pe luna mai,si oricum miru a venit la sfarsitul lunii,asa ca nu-i bai
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
maria_bunica spune:
S-a trezit puiul dar inca nu iesim afara,ca e prea cald....asa ca profit sa mai recuperez un pic din urma..
Alic...am admirat printesa dulce si dragalasa...un cucui/vanataie in genul asta a avut si Darius acum vreo 3-4 luni..i-a trecut repede ca l-am dat cu un spray cu arnica!Mai are putin si scapa de eruptia dentara..Tare faza cu nr de la pampersi..
Oana_mvt..exact ca Eduard face si Darius cand se loveste..i-a aratat tati sa dea nana...asa ca nu conteaza in ce se loveste..le da bataita..Darius papa lapte de vaca de la un an,la recomandarea pediatrei..nu am avut probleme,l-a primit fara probleme!Nu stiu ce idei sa iti dau!
Carla..hahaha..tare Larisa cu paiul la san..
Alic..cand imi mai gasesc putin timp o sa iti trimit poza cu Darius pt albumul de 1 an..Multumim pt implicare!
Ana_micu..off..multa sanatate finutei si sa fie totul bine!
Laurraa..ma bucur ca Maya e bine si ca a scapat de mucisori!Spor in continuare la cumparaturile pt casa...tare bine o sa va fie la foisor!
Alynta..si la noi tot tati la tuns pe Darius cu masina de tuns..nu a zis nici pas..cand am timp voi incarca pozele ..
Dici..te asteptam cu drag cu mai multe povesti cand te mai linistesti!si nu,nu te-am uitat..
Ioana..bine ca ati ajuns acasa cu bine!
DanaMi..Darius bea cam 700-800 de ml de lapte in 24 de ore...apoi se mai completeaza si iaurtel,branza proaspata..etc..Noua ne-a zis pediatra ca trebuie sa bea minim 500 ml pe zi(acumulat si cu lactate,daca nu prefera asa mult laptele,dar papa bine mancarica)
Gata pauza...cand mai am timp mai continui..
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
CarlaV spune:
Cris, aceleasi urari si voua. Eu am uitat sa-i dau thuya ieri, o sa-i dau numai azi si peste o saptamana.
Lauraa, am ramas datoare cu raspunsul. Eu sunt convinsa ca Larisa nu se trezeste de foame, si atata timp cat am lapte garla, nici nu incerc cu lapte praf. Biberon nici d-ala n-o sa vada vreodata, daca s-ar intampla sa raman fara lapte i-as da de capra si cu paiul, sunt deja 2 luni de cand bea bine cu paiul. Nu se trezeste ca sa suga, o pot adormi si fara san, dar dureaza mai mult si ma tem ca o trezeste pe Saby, asa ca o mufez si in cateva minute e gata. Initial cauza trezirilor dese a fost eruptia dentara, apoi a ramas setata asa si n-am reusit sa-i hackuiesc programarea. E posibil sa o doara si burtica uneori, seara papa ca haplea si mai inghite aer pe langa mancare.