Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Azi am fost mai lenesa...e din cauza vremii probabil, ca a inceput sa tune si sa fulgere pe aici...
Am citit tot ce ati scris in ultimul capitol, dar ma credeti ca deja am uitat ce am citit? De fapt am uitat cine ce a scris...tin minte ca sunt burtici fericite ca si-au vazut comorile din burtica...FELICITARI SI BEBE SANATOSI!
Am vazut si poze noi in album si mi-am amintit ca trebuie sa instalez driver-ul de la camera sa pot descarca pozele, apoi sa postez cateva cu rochite crosetate...
Unele dintre voi vorbesc despre aranjarea camerei pentru copil...ce bine de voi...noi stam intr-o garsoniera si ramane alb pe pereti si mobila care o avem. vom mai pune patutul lui bebe, patut ce deja ne este promis de nasa (la fel ca multe alte hainute si chestii utile pentru bebe-al ei bebe are acum 7 luni si tocmai bine vine al nostru din urma)
A, chiar...bun micul dejun pe care l-ati servit dar eu astazi am chef de ceva diferit...sa nu radeti de mine, dar vreau sa incalzesc lapte si sa-l torn intr-un bol plin cu biscuiti...azi simt ca imi e lene si sa mestec mancarea, asa ca...mi se aplica vorba din ,,Povestea unui om lenes'' :da' ia o pauzati-s posmagii?''

Mariuk 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nu am scris nici o prostie!!!!!!!!!!!! si vad ca mi-a aparut alt cuvant...era doar un citat dintr-o poveste...

Mariuk 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Ana sper ca este si la tine racoare ca la noi k sa nu te topesti de la copt vinete si nu face prea mult efort , poate tie nu ti se pare mare lucru dar bebe simte si o sa te certe

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anna eu prin luna ianuarie cand a venit matusa mea din ardeal(langa Baia Mare sta) am pus-o sa-mi faca "turte cu branza si marar" ca nu mai puteam de pofta salivam numai cand ma gandeam la ele.Si s-a apucat de mi-a facut o gramada de turte "sa ma satur".Am mancat doar jumate de turta si am iesit repede afara ca mi-a venit sa atunci nu stiam ca am bb in burtica. Am sunat-o peste doua sapt si i-am zis de unde era pofta aia mare!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Asa ca m-a convins sa mergem macar vreo 4 zile, insa mai repede de 10-11 iulie nu am cum...o sa fiu prin sapt 29. A mai mers careva, sau mai merge cineva la asa o varsta a sarcinii?? Nu mi-e de mare(si soare si apa, ca deabia astept sa ma relaxez), vorba lui Summertime, cum poate fi mai rau decat statul la birou...mie mi-e de drum, suntem cam departe, si daca mai oprim si des cum ar trebui, pierd o zi pe drum.

24+ si mamica de Bianca

Si noi mergem la mare din 3 iulie - voi fi cam in 31-32 de saptamani. Dar asta e- ma si gandesc sa il mut pe Bobi cu scaunelul in spate pe partea soferului si eu sa pot sa il las spatarul cat mai spate. Si vom face opriri cate vor fi nevoie. Vom pleca oricum dimineata devreme sa nu fie f. cald. Dar macar mergem pt. mai multe zile - pt. 4-5 zile nu as mai fi batut atata drum. Dar sunt sigura ca va compensa relaxarea de acolo cu efortul de pe drum. Stai linistita ca va fi bine cu siguranta!! Noi abia asteptam sa mergem!!!!

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimi dragelor
Si eu sunt lenesa astazi si m-am trezit tarziu. Si bebita mea e tare agitata cand e urat afara si ma doare si burtica.

Chichiuta, Pianna, Ioana felicitari pentru semnaturile frumoase. AStazi si noi suntem mai mari cu o saptamana .

Raluca bafta la eco! Te asteptam cu vestile bune!

Doamne ajuta pentru baietelul David. Se pare ca e un mare luptator, deci sigur va fi bine.

Maya

Sa aveti o zi perfecta!

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Crina, felicitari pt semnatura

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Ana sper ca este si la tine racoare ca la noi k sa nu te topesti de la copt vinete si nu face prea mult efort , poate tie nu ti se pare mare lucru dar bebe simte si o sa te certe

Burtica de 29 +

E chiar f racoare ca a fost prapad aici ieri si azi noapte.A plouat de s-a inundat si Mall-ul.
Aaaa,si cand am fost dimineata la piata in loc sa-mi iau vinete,am luat dovlecei sa-i fac pane cu usturoi!(de cand mi-e pofta)

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata cu intarziere si de la mine.

Mari-Mariuk - simpatica faza, eu inca mai cautam sensul...

Lora si Eveline - delicioase fetitele voastre , sa va traiasca.

Mi-e somn de lesin, nu am chef de nimic si trebuie sa fiu pe baricade la job si cat se poate de activa. Pai mai pot?!?
Azi mi s-a intors colega de birou din concediu si e super morocanoasa, e o atmosfera de-ti vine sa fugi. Le-am zis la un moment dat la toate (ca toata lumea are dispozitii negre sau dureri diverse la noi in birou) ca nu am loc de ele sa fiu gravida, eu nu pot sa fac crize sau sa ma simt rau ca se vaita alta inaintea mea. Le-as cam arunca un capsator in cap...

Fug sa fac o oferta si revin.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Noi mergem la mare saptamana viitoare
Abia astept, mi-e cam teama de drum dar merita.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput