Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 5
clary spune:
Voi veniti de la sute de km la mare si eu la 2 pasi de ea,nu-mi vine sa ma duc...il astept pe tati sa vina acasa si sa mergem impreuna ca asa singura ,nu are nici un farmec.
29+
Bianca Gabriela
ionela.n spune:
Klarisse, ce mai face printisorul din burtica? Cum te mai simti?
La mine
danseaza toata ziua si face niste tumbe si rotiri de imi muta deja burta 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
puiutza spune:
Se vede ca am intrat in trimestru 3!
Vad ca mai toate incepem sa devenim mai lenese....s-a dus energia din trimestru 2.
De-abia ma trezesc dimineata, trag de mine mai ceva ca de Bobi, si nu am chef de nimic, parca ma dor toate ... nu mai am pic de energie...as sta doar in pat la infinit! Ma gandeam pana acuma daca sa intru in prenatal din iulie dupa CO sau sa mai vin la birou...SIGUR o sa intru in prenatal ca nu mai rezist, ma ia si cu ameteala...si iau ca, fe, mg. Imi vine doar sa stau si sa vegetez!
Si Bobi numara zilele cat mai trebuie sa merg la servici...si tot zice ca dupa aia stau eu cu el si cu bebe acasa....si ce bine o sa fie..! Si mie Bobi imi tot ridica tricoul si imi pupa burtica si e baietel...imi inchipui ce fac fetitele! Sunt niste dulci!
O zi faina la toate! 
Dana
28+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
tanamera spune:
Buna dimineata gagici!
Chichiutza,Pianna,Ionela,Crina felicitari pentru schimbarea semnaturii
.
Ofiice,Ionela multumesc
.
Incerc sa pun o poza in album cu burtica,sa vedeti de ce ma stresez eu pentru kilograme,le aveam luate dinainte de sarcina
.
toate fetele!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Buburuza_10 spune:
Buna ziua, burtici!!! Va vad vesele si harnice ca de obicei. Numai eu nu apuc sa va citesc decat pe furate, iar de scris si mai rar.
Felicitari viitoarelor mamici care si-au vazut puiutii si celor care au schimnbat semnatura azi (ma numar si eu printre ele).
Noi suntem bine, sanatoase, crestem si ne rotunjim (mai ales eu care am luat deja 15 kg
). Avand in vedere proportiile pe care le-am capatat, de o saptamana mi-am facut abonament la piscina si ma duc zilnic dis de dimineata (piscina e in aer liber, iar eu incerc sa evit cat mai mult caldura... la 11 am sunt deja 41 de grade Celsius). Ma simt extraordinar de bine de cand cu inotul, am senzatia (e doar o senzatie) ca sunt cu 10 kg mai usoara si chiar ma misc mult mai usor!
Eveline, du-te linistita la mare. Nu o sa iti para rau. Insa e f important sa faceti cat mai multe opriri pe drum, sa te dai jos din masina si sa te plimbi. Din cate stiu eu este recomandabil sa opriti din ora in ora, insa cel mai mult conteaza cum te simti tu.
Va pup si va doresc o zi superba!
29+ 
clary spune:
Tare mult mi-ar placea sa merg la munte..anul trecut am fost pe langa Bicaz,la Izvorul Muntelui parca se numea..a fost superb..liniste,aer curat,totul verde si oameni locului super amabili ,parca eram in alta lume.Anul asta am fost la Maneciu,Prahova dar nu mi-a placut..nici nu ziceai ca sunt la munte..prefer zonele mai izolate..la cabana in varful muntelui![]()
29+
Bianca Gabriela
ionela.n spune:
Tanamera 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary Voi veniti de la sute de km la mare si eu la 2 pasi de ea,nu-mi vine sa ma duc...il astept pe tati sa vina acasa si sa mergem impreuna ca asa singura ,nu are nici un farmec. 29+ Bianca Gabriela |
Asa e intotdeauna ..iti trebuie ce nu ai la indemana.....eu stau la munte si toti zic ca ce fain.....mie nu mi se pare.....mi-ar placea mai mult la mare! Niciodata nu suntem multumiti si vrem tot timpul ce nu avem...nu?
Las' ca esti norocoasa ca o sa tot mergi cu BB la plimbare pe malul marii....ce fain trebuie sa fie....te invidiez!!

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)