Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 6
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary Anna,ce sunt "langosi cu marar"? 29+ Bianca Gabriela |
niste gogosi umplute cu branza telemea de oaie si marar uite reteta pe care o fac eu
http://www.culinaronline.com/359-langosi-cu-brinza-si-marar
22+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Asa e intotdeauna ..iti trebuie ce nu ai la indemana.....eu stau la munte si toti zic ca ce fain.....mie nu mi se pare.....mi-ar placea mai mult la mare! Niciodata nu suntem multumiti si vrem tot timpul ce nu avem...nu? Las' ca esti norocoasa ca o sa tot mergi cu BB la plimbare pe malul marii....ce fain trebuie sa fie....te invidiez!! ![]() Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
La vara ,daca veniti cu bb la mare ,poate ii plimbam impreuna
..abia astept sa o "scot in lume"
.
29+
Bianca Gabriela
puiutza spune:
Aaaa....am schimbat si noi semnatura am intrat in sapt. 30..nici nu-mi vine sa cred....indata schimbam prefixul!

Aici ploua cu galeata si e tare rece, ca nu pot sa zic racoare! LAs ca e mai bine totusi decat caldurile alea..... de acum o saptamana.
A ca mi-am adus aminte...apropo de camasi de noapte pt. spital: in majoritatea maternitatilor de stat nu accepta sa vii tu cu camasile de acasa, pt. ca ei cica le sterilizeaza pe ale lor si asa evita introducerea in spital a diversilor microbi CICA! Eu la prima nastere nici nu mi-am mai pus de acasa camasa ca stiam clar ca nu ne lasa. Mi-am pus in schimb maieu...ca macar sa nu fie direct pe piele camasa lor....mizera!

Si stiu ca am dat bani sa imi dea una mai acatarii....dar tot era JALE! Noroc ca nu am stat mult in spital.
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
Fetelor ,am muncit atat de mult de aiz dimineata..decand am ajuns la munca sunt pe forum si vegetez..colegul de birou vegeteaza la calculatorul lui..muncitorii freaca menta in atelier..ce de treaba avem...si alta data nu faceam fata la cate aveam de facut...mama ei de criza!
29+
Bianca Gabriela
clary spune:
| citat din mesajul lui puiutza Aaaa....am schimbat si noi semnatura am intrat in sapt. 30..nici nu-mi vine sa cred....indata schimbam prefixul! ![]() ![]() Aici ploua cu galeata si e tare rece, ca nu pot sa zic racoare! LAs ca e mai bine totusi decat caldurile alea..... de acum o saptamana. A ca mi-am adus aminte...apropo de camasi de noapte pt. spital: in majoritatea maternitatilor de stat nu accepta sa vii tu cu camasile de acasa, pt. ca ei cica le sterilizeaza pe ale lor si asa evita introducerea in spital a diversilor microbi CICA! Eu la prima nastere nici nu mi-am mai pus de acasa camasa ca stiam clar ca nu ne lasa. Mi-am pus in schimb maieu...ca macar sa nu fie direct pe piele camasa lor....mizera! ![]() ![]() Si stiu ca am dat bani sa imi dea una mai acatarii....dar tot era JALE! Noroc ca nu am stat mult in spital.![]() Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiutza,felicitari pentru schimbarea prefixului!

Ce repede a trecut timpul...inca un pic si-ti vei tine comoara in brate!

29+
Bianca Gabriela
bebecris26 spune:
neata burtici vorbarete
. ma ducsa va cutesc ca a-ti scris nu gluma
cristina si bebe in burtica
24+sapt
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui eveline Salutare! Sunt o lenesa si jumate, va citesc si nu ma apuc sa scriu..lenea e pe toate planurile, bineinteles... Of, de-as intra si eu odata in concediu... La servici am de toate, nu apuc sa respir.... Acasa ma ia fetita de odihnita, nici n-apuc sa ma duc la baie cand vin de la servici ca ma ia de mana si "mami, hai sa ne jucam"... si o iubesc de mor, si ma joc, si apoi ma schimb si mananc si eu ceva. Lora zicea ca Iustina se "juca" cu surioara din burtica. Sa va zic ce-am patit eu ieri, Eram la Real si cascam gura si dintr-o data Bianca imi ridica bluza in sus, pupa apasat burta si tipa cat o tine gura:"Dariaaaaaannnn, te-ai trezit?! Dariaaaannn, iti place la Real?...A zis ca-i place" . Incepuse lumea sa rada in jurul meu...Sotul nu e consolat deloc cu ideea ca anul asta nu mergem la mare...cica pentru copil, cum sa nu o ducem noi pe Bia la mare?? I-am explicat ca merge cu mama, in august...noooo...cum sa n-o ducem NOI?? Asa ca m-a convins sa mergem macar vreo 4 zile, insa mai repede de 10-11 iulie nu am cum...o sa fiu prin sapt 29 ![]() . A mai mers careva, sau mai merge cineva la asa o varsta a sarcinii?? Nu mi-e de mare(si soare si apa, ca deabia astept sa ma relaxez), vorba lui Summertime, cum poate fi mai rau decat statul la birou...mie mi-e de drum, suntem cam departe, si daca mai oprim si des cum ar trebui, pierd o zi pe drum. 24+ si mamica de Bianca |
Eveline, unde o sa mergeti? V-ati hotarat? Si noi am vrea vreo 3-4 zile, la o pensiune, ceva nu f. scump, tot in iulie. Nu e sigur ca mergem, dar macar ne gandim, tot pt. Iustina, ca-si doreste. Eu o sa am cam 33 de sapt. atunci, da' na...n-o sa fac efort.
Simpatica si Bia, ce draguti si spontani sunt copilutii!

Lora, mami de Iustina si

29+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
danaisa20 spune:
Salutare la toata lumea!
Inca o data multumesc tuturor fetelor pentru vorbele bune!
Raluca, probabil ai fugit deja la intalnire cu Maria!Noi te asteptam cu vestile cele mai bune, draguta!
Si eu
pt micutul David, care - se pare ca incet, incet - incepe sa isi ia viata in piept! Doamne ajuta sa primim nuuumai vesti bune, iar Madutzei si lui Yoni, sa le urmeze si Yomur!
Felicitari fetelor care au schimbat azi semnaturile!
Crina multam pt mail. Ma informez in cursul zilei de azi!
danaisa20 fericita
22+
cu 
bebecris26 spune:
chichiuta, pianna sa cresteti cat mai mari pana la 40s.
RalucaElenaM,ce emotionant sa ne aduci vesti cat mai bune
cristina si bebe in burtica
24+sapt