Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Buna dimineata si o zi perfecta si pentru albinuta Maya

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Salutare!
Sotul nu e consolat deloc cu ideea ca anul asta nu mergem la mare...cica pentru copil, cum sa nu o ducem noi pe Bia la mare?? I-am explicat ca merge cu mama, in august...noooo...cum sa n-o ducem NOI?? Asa ca m-a convins sa mergem macar vreo 4 zile, insa mai repede de 10-11 iulie nu am cum...o sa fiu prin sapt 29. A mai mers careva, sau mai merge cineva la asa o varsta a sarcinii?? Nu mi-e de mare(si soare si apa, ca deabia astept sa ma relaxez), vorba lui Summertime, cum poate fi mai rau decat statul la birou...mie mi-e de drum, suntem cam departe, si daca mai oprim si des cum ar trebui, pierd o zi pe drum.

24+ si mamica de Bianca

Cu Gruia am fost la mare de 2 ori: o data pe la 26-27s, in Bulgaria, la Sunny Beach, apoi la 34s la Constanta, de fiecare daca nu am avut nici o problema, nu am tinut burtica la soare decat cand intram in apa, ca am avut costum din 2 bucati, am dat cu crema FP50 m-am odihnit din plin pe plaja, a fost super! Nu as fi conceput sa nu merg la mare! Acum vom merge din nou in Bg, incepand din 4 iulie

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici

In primul rand: multa sanatate Pt Carola si bebelusului

Puiutza, Ana . Ana, cum e acasa singurei? Ce ai mai facut cu dintisorul?

Chichiuta, mie rochia imi vine chiar bine, arata destul de elegant (zic eu)

Lora, chiar ca ai avut treaba cu atatea cumparaturi. Am vazut si eu sambata, in piata la rahova, niste camasute speciale de alaptat, la 40 lei. erau si camasi si un fel de pijamale cu bluza speciala cu nasturi si pantaloni.

Tanamera, felicitari pt bebe sanatos care tine degetel in gurita

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Vesti de la Carola(a postat aseara ):

Trimis la: - 21/06/2010 : 22:32:32
David a facut pneumotorax. l-au scos de pe ventilator. respira singurel cu ajutorul oxigenului.

Eu zic ca e ok daca respira singurel,chiar daca ii dau oxigen.Doamne ajuta!sa fie totul bine!

29+

Bianca Gabriela

DOAMNE AJUTA SA FIE BINE BB DAVID

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

pianna felicitari pt semnatura!
eveline ce draguta Bia! distractie placuta la mare!! sa faci poze!
bubante si la mine e un haos de nedescris dar "mi se rupe,mi se-ndoaie mi se face ca la oaie"! Lasa ca le-om aranja noi!
raluca suna frumos Maia Maria! Si al meu sot a vrut initial sa-i zicem asa,dar pe bunica-sa o cheama Maria asa ca.....nu am vrut eu!
Azi de dimi trebuia sa ma duc la somaj sa-mi puna stampila pe carnet(nu m-am dus),m-a lasat balta instalatorul,nu a venit postasul sa-mi aduca banii(trebuia de ieri),am umblat dupa cumparaturi si-am venit incarcata ca magarul(am cheltuit tot,mai am 4 lei),tre'sa fac mancare(2 feluri),si tre'sa merg si la dentist!
Azi am inceput totul pe dos!! Off!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fetelor,mi-e un somn de nu vad bine tastele..imi vine sa pun capul pe birou si sa trag un pui de somn..nu am chef de nimic..zilele astea vor trece cumplit de greu..dar de luni..pot sa dorm cat vreau

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ionela nu schimbi azi semnatura??
felicitari si tot asa pana la 40
noi astazi suntem de servici la bucatarie. facem o ciorbita de dovlecei, o musaca cu carne de vita si evident niste langosi cu marar. abia astept sa mananc.
va pup

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, ia-le si tu usor, pe rand, calm

Anna, ba da, azi schimbam . tu pe unde mai umbli? eu ieri am facut o supica de gaina si pastai de fasole cu carne

Azi am schimbat si noi semnatura

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ionela e fff bine si mai ales LINISTE! Am fost duminica dar erau cativa inaintea mea,asa ca am plecat acasa,si ma duc azi la 15.

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

ionela nu schimbi azi semnatura??
felicitari si tot asa pana la 40
noi astazi suntem de servici la bucatarie. facem o ciorbita de dovlecei, o musaca cu carne de vita si evident niste langosi cu marar. abia astept sa mananc.
va pup

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Anna,ce sunt "langosi cu marar"?

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput