Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta multumim tare! E superb la Sambata de sus, bunicii sotului sunt din Margineni, un sat la vreo 20km de Sambata, eu cand am fost acolo mi-a placut asa de mult c-am zis ca trebuie sa reusim sa ne cununam la manastire. Ne-au trebuit ceva semnaturi dar a meritat tot efortul!

Cristina 25+

Ce frumos! Si eu am fost o data acolo! Absolut superb! Sa duceti baiatul neaparat la m-re!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Be one ce face bebe?! Tu cum esti?! Ai mai fost la eco?

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13
Vorbeati de mare, eu a trebuit sa renunt la rezerva din cauza contractiilor, n-as vrea sa se intample ceva cu bebele, ar trebui sa calatorim 5 ore, iar acolo nu stiu cat de in "apele mele" as fi. M-am tot gandit, dar mi-e frica din cauza contractiilor, chiar in ultima vreme atat de preocupata sunt incat zilnic citesc despre copii prematuri, sanse de supravietuire, calculez cat ar trebui sa mai fi luat in greutate bebeul meu...Ii multumesc lui Dumnezeu pt. fiecare zi ce trece cu bebeul in burtica.

Kami, de vreo saptamana am si eu contractii si ma si doare burtica. Ce ai scris tu parca sunt gandurile mele...doar ca eu am cateva saptamani mai putin si mai am si colul deschis. Cu toate ca sunt in concediu nu am cum sa stau numai in pat, ca nu am pe nimeni in timpul zilei pe langa mine, decat un print mic plin de energie. Nici nu mai stiu cum sa ma incurajez si ma bucur de orice zi care trece cu bine. As vrea sa stiu ca e normal, ca la toata lumea se mai intareste burtica, mai doare, mai e colul un pic deschis...sa dorm si eu mai linistita, dar la prima sarcina nu am avut nici o problema din astea. Scuzati tonul meu pesimist, n-am vrut sa intristez pe nimeni. Sper sa aiba Dumnezeu grija de noi toate

Oana 25+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta multumim tare! E superb la Sambata de sus, bunicii sotului sunt din Margineni, un sat la vreo 20km de Sambata, eu cand am fost acolo mi-a placut asa de mult c-am zis ca trebuie sa reusim sa ne cununam la manastire. Ne-au trebuit ceva semnaturi dar a meritat tot efortul!

Cristina 25+

Ce frumos! Si eu am fost o data acolo! Absolut superb! Sa duceti baiatul neaparat la m-re!

POZE

Cum a aparut Printul!

Da e super. Unde ziceai sa ducem baiatul?

Cristina 25+

Mergi la inceput

alynta,multumesc, bebe e bine, sper. E f activ. Eu nu sunt prea bine, tocmai ma plangeam mai sus un pic. Nu am mai fost la eco de la cea de acum o luna. Si cred ca urmatoarea va fi cea de la 32 sapt, ca eu am facut f multe eco la inceputul sarcinii si nu vreau sa depasesc vreun record
-ici la puii tai

Mergi la inceput

Chichi la Sambata de Sus!
Be One si la mine doare burtica, stau in repaus cat pot la doi copii energici! Am sistat iesitul cu ei afara! Mai si i-au pozitia orizontala, mancare fac pe bucatele! Ce sa facem! Ma gandesc si la cea mica sa fie bine! Lasa ca o scoatem noi la capat! Fruntea sus!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Aaaa acu' am inteles! Sigur ca-l ducem, ne gandeam sa facem si botezul acolo, dar e complicat. Va fi iarna...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Noi ne-am botezat copii la o luna-o luna si jumatate! Am inteles ca in alte parti se boteaza la 3-4-6 luni chiar! Pe Maria daca vom fi sanatoase o vom boteza in octombrie, pe la jumatate sau sfarsit! Dar sa ma vad cu ea acasa! Apoi ne decidem!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

alynta
am pus si eu o poza cu burtica. Am sa il rog pe Dimitrie sa imi faca altele mai performante

Mergi la inceput

Sa intelegem ca Dimitrie e fotograful! El e mai mare ca David al nostru! la ce gradinita il da-ti: program scurt/ prelungit?! Cum s-a acomodat cu copii! Din toamna merge si al nostru la program prelungit si am emotii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput