Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alynta multumim tare! E superb la Sambata de sus, bunicii sotului sunt din Margineni, un sat la vreo 20km de Sambata, eu cand am fost acolo mi-a placut asa de mult c-am zis ca trebuie sa reusim sa ne cununam la manastire. Ne-au trebuit ceva semnaturi dar a meritat tot efortul!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna bombonici
azi am avut o stare de somn...acutaaaa... azinoapte m-am foitm can adormeam imi venea sa merg la baie, ori imi dadea bebe cate un sut de ma trezea, am vrut s-o invelesc pe Ema si cand am intrat la ea in camera am trezito...in final m-am culcat cu ea ca ma enervam sa ma tot plimb pe hol...cand am adrmit am visat ca m-am tzacanit si am fost dusa la ospiciu...un loc oribil...si m-a trezit sotul ca e ora 7...eram buimaca, i-am povestit ce vis oribil am avut si mi-a zis sa ma trezesc ca a fost doar un vis
m-am apucat sa fac oridine in camera si la bucatarie, am trezito pe Ema...la birou am cam motait, a si plouat...e vreme mohorata...mmmm am dormin 30 min ca m-a trezit Ema...uf, nu ma mist asa mionunat, nu stiu ce am , ma simt ...multa, umflata...

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 24+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

buna bombonici
azi am avut o stare de somn...acutaaaa... azinoapte m-am foitm can adormeam imi venea sa merg la baie, ori imi dadea bebe cate un sut de ma trezea, am vrut s-o invelesc pe Ema si cand am intrat la ea in camera am trezito...in final m-am culcat cu ea ca ma enervam sa ma tot plimb pe hol...cand am adrmit am visat ca m-am tzacanit si am fost dusa la ospiciu...un loc oribil...si m-a trezit sotul ca e ora 7...eram buimaca, i-am povestit ce vis oribil am avut si mi-a zis sa ma trezesc ca a fost doar un vis
m-am apucat sa fac oridine in camera si la bucatarie, am trezito pe Ema...la birou am cam motait, a si plouat...e vreme mohorata...mmmm am dormin 30 min ca m-a trezit Ema...uf, nu ma mist asa mionunat, nu stiu ce am , ma simt ...multa, umflata...

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 24+ si mami de Ema

La fel ma simt si eu,Mari..multa..umflata..si mi-e foarte somn..azi am fost zombi la munca...noaptea nu pot sa dorm.daca adorm de stanga sau pe dreapta ma loveste bb ca ii reduc spatiul de manevra..daca dorm cu fata in sus ,se urca in capul pieptului si simt ca nu mai am aer..cred ca o sa ajung sa dorm in fund.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_dolce spune:

buna mamici si viitoare mamici.eu am 25 saptamani si sunt din pitesti.e cineva din zona?o sarcina cat mai usoara in continuare va doresc si sa avem bebei sanatosi.eu o sa am o Biencutza,am avazut ca mai sunt,le pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

se vede ca sunt ...pe alta lume azi...am scris cu 1000 de greseli

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 24+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Cel mai comod imi e sa stau pe sezlong pe terasa! Cand ma gandesc ce calduri or sa vina, si ca cel mai bine dorm in fund...cred ca o sa dorm afara pe sezlong in ceva vreme....! E mai greu cu sarcina mare in lunile de vara cu siguranta! E mai bine ca te imbraci mai usor dar in rest mie una mi se pare mai greu de suportat toate cele pe caldurile astea!

Dar totusi poate e mai bine dupa ce stam acasa... MAi am un pic si o sa va spun!

Pupici, ca am plecat la MF si pe urma..recuperez Bobi si catre casi...!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fete,va pup!Gata cu munca si pe ziua de azi.
Fug acasica sa fierb niste cremwusti,prajesc cartofi si adaug si rosii cu branza -nu stiu cat de sanatoasa e combinatia dar stiu ca e foarte buna.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Luciana, am citit si eu, abia acum. Am patit si eu de curand ceva asa inexplicabil cu Dimitrie. Cum spunea si Puiutza e bine sa-i dai hidrasec. Noi am ajuns la spital, ca asa tare ma speriasem. Acolo ne-au recomandat asta si ceai indulcit cu glucoza. De altfel in spital i-au pus doar o perfuzie cu glucoza, dupa care si-a revenit destul de repede.
Sanatate multa

Oana 23+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Lucianna nu mai bine mergi cu copilul la dr? Macar asa pt o opinie!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Klarisse pe unde umbli brambura? Esti cam scumpa la "vedere" de cand cu concediul asta!

Cristina 25+

Mergi la inceput