Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Luciana poate e pe moment de la caldura! Hai ca poate trece asa!
Joi seara merg si eu la medicul de familie pentru luat tensiunea, masurat si trimitere!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
Si Bobi a avut o data o faza de-asta cu varsatul, cand trebuia sa plecam de la mare catre casa. I-am dat metroclopramid picaturi ......si a fost ok pe moment. Dar facuse de fapt o enterocolita....si am luat si noi dupa aia.
Lucianna eu i-am dat oricum Hidrasec, mai ales cu caldurile astea sa fie hidratat macar! Copiii se dezhidrateaza foarte repede.
si insanatosire grabnica! Ce coincidenta cu numarul 22! Felicitari pt. cele 22 luni si 22 sapt. ale piticilor tai! La cat mai multe saptamani si luni.....si in final ANI!

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Oramona ce mamica cu gropite si ce burtica generoasa!
Frumoasa cretulia voastra!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
[/quote]
Multumim
, ar trebui sa pun niste poze de acum cu burtica generoasa
, chiar e. Si cate odata mi se pare mica si-l intreb pe tatic, nu crezi ca-i prea mica? 
![]()
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
Burtici, am plecat spre casa.
Va pup, sa aveti grija de voi si de bebei 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Oramona nu e mica, dar fii pe pace ca e frumoasa! Cred ca e "vargata" de la volum! La baieti am avut burti imense! Acum cand vad ca unii abia isi d-au seama de sarcina, vad ca se poate sa fii insarcinata si "alt fel"!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
lucianna_83 spune:
Multumesc fetelor
.
De fortat niciodata nu l-am fortat sa pape, la orice masa papa fix cat vrea si daca nu vrea mai stau si incerc mai tarziu. Ieri a papat asa de bine ca l-am si laudat. Dimi a facut si kk tare, daca ar da-o in diaree cred ca ar fi o problema dar deocamdata sunt doar varsaturile. Nu plange, nu maraie....sta cuminte. dar nici varsaturile astea neconsistente,doar apa, nu mi se par ok
. Iar de la cald? Tocmai acum cand s-a mai racorit. ma cam indoiesc. Cand erau 38 grade iau aparut niste brobonite de la transpiratie si atat, au trecut.
...offf
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
oramona spune:
Ma lupt cu , celulita, dar aveam si inainte destula. Vergeturi nu am facut inca, dar e pielea intinsa , intinsa , ca eu nu-mi dau seama cum sa fie burtica tare si cum nu ca mereu e tare/intinsa. Doar pe sani am facut doua vergeturi noi, sub san, ca eu de la ingrasat/slabit, mai aveam cateva subtiri. In schimb cum zicea si alta mamica, mi s-au pigmentat sanii rau de tot, sunt maronii aproape in intregime .

25+ cu Elena Elisa 
lucianna_83 spune:
A adormit
, acum fac liniste si-l urmaresc....sper sa fie mai bine cand se trezeste
...si sa n-o dam in altele.
Am ditamai gramada de calcat, asa ca ma duc s-o mai micsorez, cat rezist sa stau in picioare. 
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
oramona spune:
Luciana, imi pare rau ca baietelul tau nu se simte bine. Noi la cel mai mic semn ca fata nu se simte bine fugim cu ea la urgente, ca am inteles ca-i periculos sa lasi copiii asa, sa vezi cum evolueaza, ca la ei starea se schimba foarte repede. LA MULTI ANI pentru cele 22 de luni si cele 22 de saptamani, sa cresteti mari si frumosi.
Gata, o sa fug si eu acasa, ca nu mai pot sa stau la birou, e tare incomod.
Va 

25+ cu Elena Elisa 
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Oh scumpa, nu sunt asa fotomodeala . Am 1.70 si aproape 69 kg ![]() Dar imi place cum se ia rochia pe burtica, se vede tare frumos cum iese in evidenta. Probl mea acum e ca nu stiu cu ce sa ma incalt si daca sa mai accesorizez cu ceva (la gat, mana) ![]() Tu ce zici? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 24+Minunea noastra |
Hehe io am 1.62 si 71kg, mai ceva ceva un dop! Eu zic ca nu merge foarte incarcata, niste bijuuri simple si mititele si sandalute cu baretici, poate gasesti ceva cu un toc la 2-3 cm, parca nu merge fara deloc...

Cristina
25+

. Am 1.70 si aproape 69 kg