Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
Fetelor multumesc din suflet pentru urari! Sunteti cele mai tari mamici de pe planeta!

Cristina
25+
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Puiutza, daca analizele ti-au iesit bine nu cred ca ai de ce s ate ingrijorezi. Iti iei tensiunea? Si sa nu uit de deviza mea: bea multa apa :)) ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
nu am avut niciodata probleme cu tensiunea..... dar merg la mediculd e fam. si chiar sunt curioasa sa vad ce tensiune am si daca o fi asta problema...sper sa nu fie!
Apa eu zic ca beau suficienta. bat lejer 2 l pe zi!
mersi mult summertime!
va spun maine ce zice medicul....a sa va spun ca a fost soare si iar ploua si tuna? a doua oara pe ziua de azi!

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
alynta27 spune:
Vazut pozele! Multumesc frumos de id si parola Alexutza si Ana!
Loredana faina burtica!
Sorana ai fost o mireasa frumoasa!
Tanemera ce cuplu frumos sunteti!
Andreea ce bine iti sta cu finutul in brate! Cu al tau iti va sta mai bine!
Crina vazut burtica frumoasa!
Puiutza ce familie draguta! Imi place poza de la nunta! Ce eleganti ati fost cu totii!![]()
Edith ce mireasa frumoasa ai fost! 
Alexuza v-am vazut si pe voi!
Ana ai fost o mireasa frumoasa! Ce rochita faina ti-ai luat! Iti sta bine cu ea!
KLarisse ce poze artistce ai! Vreun talent in familie? Ce rochie superba de mireasa!
Faina rochia de graviduta!
Eveline ce domnisorica adorabila aveti!
Lora ce fete frumoase am vazut! Ce draguta e Iustinica! Dragut caruciorul! Faine costumatiile fetei! Abia imi astept si eu motata!
Mihaelka am vazut burtica! Ce matusica darnica!
Luciana ce baietel adorabil ai!
Chichiutza ce cuplu frumos am vazut! Ce fain la Sambata de Sus pentru cununie! Cine e din zona? Vazut burtica faina si copilas dragalas!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Chichiuta, mie rochia imi vine chiar bine, arata destul de elegant (zic eu) |
Ionela poate tu esti mai inalta si cu siguranta mai slaba decat mine!

Cristina
25+
puiutza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 uite puiutza citeste aici:Ce anume cauzeaza ametelile in timpul sarcinii? Principala cauza a ametelilor este cresterea nivelului hormonilor, ceea ce duce la relaxarea si largirea vaselor de sange. Acest lucru ajuta la cresterea fluxului de sange catre bebelus, dar incetineste curgerea sangelui prin vasele dumneavoastra de sange. Asta face ca tensiunea sa va fie mai scazuta decat de obicei, ceea ce reduce fluxul de sange catre creier, cauzand temporar ameteala. Ameteala mai este cauzata de nivelul scazut al zaharului din sange, pe masura ce corpul se adapteaza schimbarilor de metabolism. Femeile care au anemie sau vene varicoase sunt mai expuse ametelilor decat celelalte femei. Cititi: Anemia in sarcina In timpul celui de-al doilea trimestru de sarcina, ameteala poate fi cauzata de cresterea presiunii uterului asupra vaselor de sange. Ameteala se poate produce si mai tarziu in timpul sarcinii daca stati pe spate, lucru care permite bebelusului din burtica sa apese pe vena cava (o vena mare care transporta sangele din partea inferioara a corpului catre inima). uite puiutza citeste aici cristina si bebe in burtica 24+sapt |

si eu am o anemie usoara...chiar ma uitam sa vad ce alimente sunt bogate in fe sa mai compensez si cu alimente nu numai medicamente! stiti ce alimente sunt bogate in fe?
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Ionela poate tu esti mai inalta si cu siguranta mai slaba decat mine! ![]() ![]() Cristina 25+ |
Oh scumpa, nu sunt asa fotomodeala
. Am 1.70 si aproape 69 kg 
Dar imi place cum se ia rochia pe burtica, se vede tare frumos cum iese in evidenta. Probl mea acum e ca nu stiu cu ce sa ma incalt si daca sa mai accesorizez cu ceva (la gat, mana)

Tu ce zici?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+Minunea noastra
lucianna_83 spune:
Hello!
Azi 22, Raul implineste 22 luni iar bebe are 22 sapt (in burtica)
.
Credeam ca o sa fie o zi frumoasa pentru noi, numai ca Raul azi nu se simte bine deloc
, nu pot sa-mi dau seama ce are, a refuzat laptele de dimi (ca niciodata) dupa care a vomitat (mai mult apa), n-a vrut sa mai pape nimic decat cateva cereale si multa apa, iar le-a dat afara
, a dormit putin cand s-a trezit a mai mancat cateva cereale si multa apa, apoi am zis ca daca iesim putin sa ne plimbam isi mai revine ca era racoare, a mancat 1/2 de biscuite si pana sa ajungem acasa a vomitat tot, tot....era plin pe bluza si pantaloni, tricicleta 
.
Am ajuns acasa val vartej, l-am bagat direct in cada, apoi tricicleta. N-are febra, nu are nimic, chiar afara a fost vesel, doar ca daca n-a mancat nimic pana la ora asta deja nu mai are vlaga si chef sa mearga, sta intins pe unde apuca 
.
Ma bucur mult ca David e bine
, in fiecare seara intru sa vad ce mai face.
Daca mai pot o sa mai intru....pupici 
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
eveline spune:
Lucianna, dragul de el, imi pare rau. Stii ca nu-i nimic mai bun decat parerea unui doctor. Insa daca tu zici ca n-are febra (verifica si daca nu-i rosu in gat) tind sa cred ca are o indigestie. Nu-l forta sa manance nimic daca nu vrea, eventual fa-i ceai de menta...si la noi merge perfec Debridat-ul la faze de-astea (sunt si pastile si suspensie). Insanatosire grabnica va urez!
24+
si mamica de
Bianca
alynta27 spune:
Fulguta ce poze faine am vazut!Ceva talente pe acolo?! Ai fost o mireasa frumoasa!
Cori mic si tu ai avut o rochita simpla si draguta! Ce hainute frumoase are bebe!
Oramona ce mamica cu gropite si ce burtica generoasa!
Frumoasa cretulia voastra!
Summertime ce rochita romantica ai avut! Cred era fericit bebe la nunta cu asa parinti draguti!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra