Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 13
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 crina, puiuta, la cat mai multe semnaturici(40) ![]() cristina si bebe in burtica 24+sapt |

26+
crina
cu
puiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Cred ca si de la caldura si de la greutatea lui bb care este din c in c mai mare Nu iei elevit ? Burtica de 29 + |
Mi-a dat sa iau separat Tardyferon, Cal-C-Vita si mai iau si magneziu simplu ca incepusem sa am carcei.
Probabil ca e de la caldura, ca acuma daca am intrat in birou si stau jos mi-e mai bine. Of Doamne....Oricum merg azi la medicul de familie - sper sa fie...la controlul lunar si cu rezultatele de la analize si il intreb si pe el ce si cum.
Mersi oricum

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Gagici, De o vreme incoace de vreo saptamana - ametesc tot mai tare, si parca nu as mai avea aer.....si trebuie sa stau jos si sa respir profund...e lipsa de ceva vitamine...analizele mi-au iesit destul de bune. Sau e de la caldura? Am fost pana la piata! ![]() ![]() ![]() La prima sarcina nu am avut starile astea, dar a fost iarna cand eram in ultimele luni! Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
cristina si bebe in burtica
24+sapt
summertime spune:
Puiutza, daca analizele ti-au iesit bine nu cred ca ai de ce s ate ingrijorezi. Iti iei tensiunea?
Si sa nu uit de deviza mea: bea multa apa :))
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
bebecris26 spune:
citat din mesajul lui puiutza
Gagici,
De o vreme incoace de vreo saptamana - ametesc tot mai tare, si parca nu as mai avea aer.....si trebuie sa stau jos si sa respir profund...e lipsa de ceva vitamine...analizele mi-au iesit destul de bune. Sau e de la caldura? Am fost pana la piata!
La prima sarcina nu am avut starile astea, dar a fost iarna cand eram in ultimele luni!
Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
si eu v-am mai zis in capitolele trecute ca ametesc la fel ca in primele sapt de sarcina. am citit ca din cauza ca, corpul nostru trebuie sa-l alimentteze si pe bebe cu sange venele se dilata foarte mult si de aici ar fi si cauza ametelilor. acum cine stie
24+sapt
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Ana gata treaba ? Venim la masa? Burtica de 29 + |
Pfffiu! Abia acu am terminat mancarea (ciorbita de fasole verde cu carnaciori afumati si papricas de cartofi cu carnita de porc tot afumata.azi am avut ceva cu afumatul
Poftiti la masa!!
Mai stau putin si ma duc sa fac un dus ca tre sa "fug" la dentist.
Ana
24+
Maia Elena
bebecris26 spune:
uite puiutza citeste aici:Ce anume cauzeaza ametelile in timpul sarcinii?
Principala cauza a ametelilor este cresterea nivelului hormonilor, ceea ce duce la relaxarea si largirea vaselor de sange. Acest lucru ajuta la cresterea fluxului de sange catre bebelus, dar incetineste curgerea sangelui prin vasele dumneavoastra de sange. Asta face ca tensiunea sa va fie mai scazuta decat de obicei, ceea ce reduce fluxul de sange catre creier, cauzand temporar ameteala.
Ameteala mai este cauzata de nivelul scazut al zaharului din sange, pe masura ce corpul se adapteaza schimbarilor de metabolism.
Femeile care au anemie sau vene varicoase sunt mai expuse ametelilor decat celelalte femei.
Cititi: Anemia in sarcina
In timpul celui de-al doilea trimestru de sarcina, ameteala poate fi cauzata de cresterea presiunii uterului asupra vaselor de sange.
Ameteala se poate produce si mai tarziu in timpul sarcinii daca stati pe spate, lucru care permite bebelusului din burtica sa apese pe vena cava (o vena mare care transporta sangele din partea inferioara a corpului catre inima).
uite puiutza citeste aici
24+sapt
bebecris26 spune:
si eu iau elevit si tardyferon si tot ametesc. la analize mi-a iesit si o mica anemie poate sa fie si asta cauza
24+sapt
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Pana sa raman insarcinata, cam cu 5 luni inainte asa ..nush ce mi-a venit mie sa recitesc poezia "Gandacelul", nu zic ca ma face sa plang si-acum si imi amintesc de cand eram copil cat de mizerabil m-am simtit cand am invatzat poezia asta..apoi am gasit si "Catelushul schiop", "Moartea Caprioarei", "El-Zorab", si am pus si la status de mess ceva din poezioare, si toata lumea mi-a zis ca nevoia asta de a-mi aminti cum era atunci cand eram mica ...prevesteste ceva! DEci Maya71- De ce m-ai prins în pumnul tau, Copil frumos, tu nu stii oare Ca-s mic si eu si ca m#259; doare De ce m#259; strangi asa de r#259;u? Copil ca tine sunt si eu, Si-mi place s#259; m#259; joc si mie, Si mila trebuie s#259;-ti fie De spaima si de plansul meu! De ce s#259; vrei s#259; m#259; omori? Ca am si eu p#259;rinti ca tine, Si-ar plange mama dupa mine, Si-ar plange bietele surori, Si-ar plange tata mult de tot C#259;ci am trait abia trei zile, Indura-te de ei, copile, Si lasa-m#259;, ca nu mai pot!... Asa plangea un gandacel In pumnul ce-l strangea s#259;-l rupa Si l-a deschis copilul dupa Ce n-a mai fost nimic din el! A incercat s#259;-l mai invie Suflandu-i aripile-n vant, Dar a cazut în tarna frant Si-ntepenit pentru vecie!... Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te-n casa-acum si zi-le Parintilor isprava ta. Si zi-le ca de-acum ai vrea S#259; ocrotesti cu bunatate, In cale-ti, orice vietate, Oricat de far-de-nsemnatate Si-oricat de mica ar fi ea Deci poate nu va mai aminteatzi daaa? ![]() ![]() 25+![]() |
Raluca multumesc pentru poezie. Si eu am acelasi sentiment, si pe mine ma apuca lacrimile cand o citesc, chiar si acum. Asa am fost tot timpul, si sotul m-a gasit odata citind-o si bocind, eram pe la inceputuri, nu-i venea sa creada!

Cristina
25+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Tanamera, ce burticuta frumoasa ai Mari, imi plac mult rochitelele ![]() Crina, iti sta f bine insarcinata Fetelor, la voi nu se vede ca ati luat kg, pe bune ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 24+Minunea noastra |

26+
crina
cu

cu