Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 12
Mari-Mariuk spune:
Sorana, la mine acum chiar se vede burtica, si chiar am facut eu modelul rochiei astfel incat sa o pot strange/largi in caz de nevoie. La proba era ok, sper sa fie si acum...
Am vazut acum toate pozele din picasa...am avut timp, daca nu am putut iesi din casa...dar gata cu lenea, trebuie sa plec la piata, altfel o sa mor de foame mai tarziu.
Mariuk
25+
tanamera spune:
Multumesc pentru aprecieri gagici
.
Sorana ai fost o mireasa frumoasa
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Fetelor, joi imi iau rochia de mireasa...am ceva emotii...sper sa fie ok, sa nu fie nevoie sa ma cert cu croitoreasa Mariuk 25+ |
Superb! Ai pus ochii pe vreun model?!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Dati-mi va rog contul si parola de pe Picasa si de pe Mail! Neuronul meu gravid da rateuri!
Vreau sa vad burticile!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
| citat din mesajul lui clary Au anuntat la radio ca Institutul Cantacuzino nu mai are autorizatie pentru a produce vaccinul BCG,autorizatia i-a fost retrasa la ordinul ministrului sanatatii... 29+ Bianca Gabriela |
Pai nici n-avea, de aceea nu se mai gaseste si sunt atatia bebelusi nevaccinati.
Oricum...importam si ai nostri bebei nu vor avea probleme...uite de pe site-ul Min Sanat...http://www.ms.ro/?pag=62&id=8410&pg=1
24+
si mamica de
Bianca
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Merci Ale. Tu cu ce te mai distrezi astazi? ![]() ![]() ![]() 26+ crina cu |
Astazi mi-a promis fina mea ca vine sa imi tinade urat , acum sa vedem daca se tine de cuvant
Burtica de
29 +
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Dati-mi va rog contul si parola de pe Picasa si de pe Mail! Neuronul meu gravid da rateuri! Vreau sa vad burticile!Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Ti-am trimis PM.

Ana
24+
Maia Elena
puiutza spune:
Gagici,
De o vreme incoace de vreo saptamana - ametesc tot mai tare, si parca nu as mai avea aer.....si trebuie sa stau jos si sa respir profund...e lipsa de ceva vitamine...analizele mi-au iesit destul de bune. Sau e de la caldura? Am fost pana la piata! 

La prima sarcina nu am avut starile astea, dar a fost iarna cand eram in ultimele luni!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
alexuza spune:
| citat din mesajul lui puiutza Gagici, De o vreme incoace de vreo saptamana - ametesc tot mai tare, si parca nu as mai avea aer.....si trebuie sa stau jos si sa respir profund...e lipsa de ceva vitamine...analizele mi-au iesit destul de bune. Sau e de la caldura? Am fost pana la piata! ![]() ![]() ![]() La prima sarcina nu am avut starile astea, dar a fost iarna cand eram in ultimele luni! Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Cred ca si de la caldura si de la greutatea lui bb care este din c in c mai mare
Nu iei elevit ?
Burtica de
29 +

cu