Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alynta pe la noi vad ca toata lumea asteapta undeva la 3-4 luni. Nu stiu din ce considerente, poate din cauza restaurantelor, eu stiu...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Be one vazut burtica! Si pe D!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Da, Dimitrie a terminat grupa mare. A fost la 25, in Alexandru, la program prelungit si la Bunavestire, la program si mai prelungit...Cu acomodarea nu au fost probleme, doar cu racelile.

Oana 25+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Alynta multumim.

Bo_one multa sanatate.

Luciana la multi ani pentru un asa 22,poate isi revine Raul dupa ce se trezeste si sarbatoriti in voie.

Aida_dolce bine ai venit!

Eu m-am chinuit o ora jumate sa dorm de amiaza,m-am ales doar cu o durere de cap.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aida bun venit!
Be one Din toamna unde va merge? Si eu ma tem de raceli! La mine mi-au racit deodata anul asta! Si aproape lunar! Cu febra , tuse tot tacamul! Banuiesc ca si la gradi nu scapam!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Gata, am terminat de calcat......dar am si sarmele pline ...nu stiu cum o sa mai fac fata cand o sa vina si bebe....si asa spal zilnic, o sa intind rufe in ambele balcoane si-o sa calc mereu? ....mi-e un pic groaza.

Raul inca doarme...ceea ce e bine, ca daca ar avea vreun discomfort nu cred ca ar dormi asa bine. De fel eu nu sunt o mama panicoasa, faptul ca a vomitat si altceva nimic si ca nu are chef sa pape nu ma face in doar cateva ore sa dau fuga la dr. ca se poate intampla oricui....iar starea lui conteaza cel mai mult, iar afara a ras, cand am intrat, pana a dormit a fost vesel. Doar daca continua si deseara sa vomite si eventual sa faca si un scaun moale o sa ma duc la dr, ca medicamente din auzite nu-i dau. Eu totusi sper sa pape ceva cat de mic si sa nu-l dea afara.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Lucianna, spune-mi si mie ce calci asa mult?

Am mai auzit persoane care calca si chilotii. Cand ai copii trebuie sa faci asta??? Am inteles ca e bine pt dezinfectare la inceput cand le cumperi dar o sa trebuiasca sa fac asta tot timpul??

Eu in viata mea nu am calcat lenjerie intima, de pat, tricouri, blugi. Doar camasi si pantaloni de birou.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aida_dolce

buna mamici si viitoare mamici.eu am 25 saptamani si sunt din pitesti.e cineva din zona?o sarcina cat mai usoara in continuare va doresc si sa avem bebei sanatosi.eu o sa am o Biencutza,am avazut ca mai sunt,le pup pe toate

eu sunt din pitesti

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Buna dimineata si de la albinutza Maya!

si de la noi. O zi frumoasa. Asteptam pozici cu iubitele tale(plantutele).

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Iap, o sa pun.
Azi am schimbat ghivecelul la o floare de vanilie... doamne cum miroase si e asa frumoasa.
Am gasit la Bricostor orhidee cu 20 lei... sunt superbe, nu stiam ce sa aleg. Am luat una ptr mine si una ptr o prietena din Brasov (am 'poposit' in week)nu m/am putut abtine si am zis ca decat sa/i iau ceva aiurea mai bine i/au o floare in ghiveci de care sa te bucuri mult timp
Am zis ca daca as renunta la job.ul acesta... de asta m/as apuca, de 'florarit' si gradinarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Lucianna, spune-mi si mie ce calci asa mult?

Am mai auzit persoane care calca si chilotii. Cand ai copii trebuie sa faci asta??? Am inteles ca e bine pt dezinfectare la inceput cand le cumperi dar o sa trebuiasca sa fac asta tot timpul??

Eu in viata mea nu am calcat lenjerie intima, de pat, tricouri, blugi. Doar camasi si pantaloni de birou.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

aaaaa, nuuuuuuu, pana la lenjeria intima....asta n-am calcat-o in veci, nici lenjeria noastra de pat (am multe creponate), nici pijamalele noastre....dar de ex acum ca e cald avem seara in cos 3 tricouri (bluze, camasi) cel putin, daca Raul se murdareste si dimi e clar, pantaloni + tricou, 2 seturi/zi, sotul seara in parc alt tricou, evident il transpira...prosoapele le schimb de cel putin 2 ori pe sapt, ca si lenjeria lui raul de pat....cand e cald nu-i dau nici prin casa de 2 ori acelasi maieu ca si el transpira si cum a facut atunci bubite am zis sa nu amplific situatia.
Nu stiu daca iti poti imagina ca azi am spalat o masina plina cu albituri si alta cu negrituri, ieri una cu rosii, iar sambata 2 masini ....am sarmele in permanenta pline.
Noaptea de ex, de cand l-am nascut a fost body si noaptea, chiar daca nu-l pata, cel mult il mai tineam in el peste zi, cum a fost iarna, ca acum il schimb dimi.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput