Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
Asa am revenit ![]()
ce vreau sa va zic am o veste noi o sa mai avem un bebe 
inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy
![]()
_
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Asa am revenit ce vreau sa va zic am o veste noi o sa mai avem un bebe ![]() inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy![]() _ |
WOOOOOW....FELICITARI!!!
tinem pumnii sa se prinda bine:)))
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 INAPREDA, noi nu am avut niciodata 2 mese de fructe. De exemplu, eu daca mananc fructe in juma de ora mi-e foame si cred ca asta e valabil si la copii. Exemple de gustari: o banana, un iaurt, o felie de pandispan facut in casa, niste fructe. V-am zis ca i-am dat lui Vladimir cereale cu lapte? Cheerios- cerculete le-am pus in lapte in castron, le-am lasat putin si apoi cu lingurita. A fost incantat, a amncat si astea chiar tin de foame... Daca al meu se trezeste la 7 dimineata va dati seama ca pana la pranz tb sa manance de 2 ori. Asa cao sa ii dau micul dejun ala "sarat" fara fructe sau cereale si gustare de fructe pana in pranz. |
Da, si mie fructele imi fac o pofta de mincare de zile mare!
Eu ii mai combin inca fructele cu cereale sau brinza de vaci; iaurt i-am dintotdeauna dupa masa de legume si asa s-a obisnuit; uneori, mi-l cere, insa, inainte pentru ca ii place la nebunie.
M-am gindit si eu sa-i dau o felie de piine cu ceva dar e ok daca nu are decit 2 dinti si 2 jumatati de dinti?
I-am mai facut minusculi soldatei ci gem de Topoloveni si cu iaurt.
De ce numai galbenus? Inca nu i-ai introdus albusul?
Si un galbenus cu rosie e suficient la mic dejun?
Eu am o cunostinta care are carmangerie si mi-a ziz ca face pt. fiu-so (4 ani) crenvutsi si sunca din pui, fara alte porcarii; mi-a zis ca-mi face si mie; sa o cred?
Cerealele mentionate de tine sint pentru copii sau de "oameni mari"?
Mai multe voiam sa acriu dar iar am uitat

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:

Wow! Felicitari!
| citat din mesajul lui alina.n Asa am revenit ce vreau sa va zic am o veste noi o sa mai avem un bebe ![]() inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy![]() _ |

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
De cand ai zis ca ai sa ne dai o veste parca stiam despre ce e vorba... Felicitari si sa fie intr-un ceas bun
Bianca2503 spune:
Ba da, i-am at si albus. Doar ca albusul e apa de ploaie, adica nu e la fel ca galbenusul.
Pai micul dejun sa fie dintr-o rosie, un ou (nu in fiecare zi insa), o felie de paine, o felie de cascaval, eventual o feliuta de piept de pui la gratar (asta asa in loc de mezeluri).
Acum tu stii cat poate IAN sa mestece cu dintii lui. Sunt copii si copii...unii preferapasat chiar daca ai dinti altii bucatele si tot asa. Te orientezi la fata locului.
Apropos de dinti. Am intrebat-o daca sa ii dau calciu avand in veder ca nu il mai alaptez. Si mi-a zis ca nu e cazul la cum arata sa ii dau sieu calciu in plus...ca are gura plina de dinti, are si masele si asta e semn ca sta bine cu el, de mers merge bine, oasele il tin. Mi-azis ca vara asta nu are nevoie de calciu...poate mai la toamna.
Acum nu vreau sa sperii mamicile ai caror copii cu dinti putini, dar faceti si voi o intrebare la pediatrul vostru.
alina.n spune:
multumesc fetele 
noi ne doream inca un pui mic va fi greu dar abia astept ![]()
ina si noi tot 4 dintisori avem dar papam cascaval dimineata cu iaurt si cateodata ou- eu inca nu i-am dat legume crude gen rosii castraveti etc -voi ati dat/?
si eu am obs ceva la Naty daca papa seara mancare altceva decat lapte(ma refer la cina)o doare noaptea stomacelul...
bine noi treziri inca avem noaptea...nu stiu cand o sa doarma si ea o noapte intreaga fara treziri
_
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
De cand ai zis ca ai sa ne dai o veste parca stiam despre ce e vorba... Felicitari si sa fie intr-un ceas bun |
sa dea domnul._
Pisik06 spune:
ALINA, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
. Eu le admir mult pe mamicile care isi iau inima in dinti pt bb2, bravo voua!
Referitor la meniu: dimineata Ana papa lapte la trezire, apoi la vreo 1,5-2 ore o masa de fructe (blenduite, eventual cu branza si cereale). Daca e prea tarziu pt lapte ii dau direct fructele (nu m-am gandit ca nu ii fac bine pe burta goala). La pranz papa mancarica de legume, carnita, ceva de genul si o fructa sau un desert Humana (din ala cu gris sau budinca da vanilie) sau o biscuit, apoi dupa amiaza mai papa iaurt cu banana si biscuite sau mbs sau branzica de casa cu paine si seara lapte.
Noi nu prea avem gustari, ca mi-e ca nu ar mai manca mancare ca lumea. Mai scapa cate o banana sau biscuitel din cand in cand.
Masa de genul cascaval, branzica, paine cu unt, etc. mananca sambata si duminica, in locul mesei de fructe. Derocamdata nu as vrea sa ii inlocuiesc masa asta de fructe, ca mi se pare importanta
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
| citat din mesajul lui alina.n denisa si eu am admirat pozele cu voi printesa ta e o papusa , aaa pisica din poza e a vostra?-e de revista pe bune!!!!! |
Nu, e pisik nashei, noi avem o birmaneza "romaneasca".
| citat din mesajul lui alina.n ce vreau sa va zic am o veste noi o sa mai avem un bebe inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy |
Felicitari!!!

| citat din mesajul lui Bianca2503 Pai micul dejun sa fie dintr-o rosie, un ou (nu in fiecare zi insa), o felie de paine, o felie de cascaval, eventual o feliuta de piept de pui la gratar (asta asa in loc de mezeluri). |
Cam atat mananca si Adela... intr-o zi...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute