Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Denisa, ba eu am vazut-o pe Adelake cea cu vino-ncoa'
Nu ratez nici o poza cu ghioceii, chiar daca nu comentez de fiecare data

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Noi am fost la revizia de 15 luni.

A crescut Vladimirescul in ultima luna 3 cm si 400 de grame. Adica are 85 de cm si 11,800 kg.

Cica ar trebui sa aiba 3 mese principale si 2 gustari. Dar asta al meu imi mananca si urechile de vreo saptamana. Dar pana la urma o sa ne descurcam.

Imi spunea doctora sa incerca ii dau dimineata in loc de fructe un galbenus de ou, o feliuta de cascaval/branza cu rosie, sa nu ii mai dau fructe pe burta goala (al meu nu bea lapte).

Mi-a mai povestit despre urmatoarea tura de vaccinare pentru gradi si nu mai stiu...mi-a scris ca la prosti pe hartie:D

Mergi la inceput

Anaan, mie mi-a fost dor de voi
Astept vesti si poze exemplificatoare dupa ce-ti tragi o tzira sufletu'

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Pisik, in tot raul e si un bine: parerea mea este ca nu e bine sa fii asociat cu nimeni, mail ales cu rude/prieteni cunostinte si mai ales cind e vorba de un bussines mic; in afara de asta, ai tras si niste invataminte din aceasta "tradare, tradare da' fara sa stiti si voi". E neplacuta situatia dar:
-ati aflat ca nu va e prieten
-ati ramas singuri in afacere, deci nu aveti nimic de impartit cu nimeni
-sinteti motivati sa aveti un site mai bune decit al lor si "succesuri" mai mari

Site: daca nu va trebuie ceva sofisticat ci doar un site de prezentare, iti propun 2 variante:
1. Fie cumperi un template, un site gata facut si-l personalizezi; sint o gramada pe net si costa o nimica toate; dezavantaj: site-urile astea sint chiar simple, au numai citeva pagini si, la fel, citeva butoane. Dar voua ce va trebuie, de fapt? O pagina de prezentare, portofoli si contact, nu?
2. Cauti un elev in an terminal la info (sau student!)-cu siguranta sint o gramada care sint pasionati!- si...gata! Eu as opta pentru a 2-a varianta pentru ca te poti si tu implica mai mult in realizarea site-ului iar produsul finit va iesi exact pe placul tau. Stiu, din experienta, ca acest gen de elev/student pasionat se va face luntre si punte ca sa realizeze ceva de calitate.

Bafta

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare, fete dragi!
Sper ca v-a fost putin dor de mine, ca mie cu siguranta mi-a fost dor de voi!

Mie daaaaaa!

Pisik, intrebai omul... doar ca el zice ca nu se mai baga, ca si asa sta tare prost cu timpul, dar intreaba mai departe. Daca e ceva, te anunt.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Bianca, wow da' frumos mai creste Vladimirescu 3 cm intr-o luna mi se pare super ok; va mosteneste? voi ce inaltime aveti?

Revizia de 15 luni e din aia "cu relevanta"? Adica e una de rutina, sau e la fel de importanta ca si cea de la 6 luni, spre exemplu?

Vladimir maninca mai mult de 3 mese si 2 gustari, la asta te referi?

Oare la virsta asta, masa de fructe e considerata tot masa sau e gustare?

Chiar, voi ce gustari le "administrati" copiilor vostri?
Aveti, in continuare 2 mese de fructe si una de legume?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Votul popular a decis: Kiddyland, pe la 17,30 - sau, de fapt, care cand poate.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, wow da' frumos mai creste Vladimirescu 3 cm intr-o luna mi se pare super ok; va mosteneste? voi ce inaltime aveti?

Revizia de 15 luni e din aia "cu relevanta"? Adica e una de rutina, sau e la fel de importanta ca si cea de la 6 luni, spre exemplu?

Vladimir maninca mai mult de 3 mese si 2 gustari, la asta te referi?

Oare la virsta asta, masa de fructe e considerata tot masa sau e gustare?

Chiar, voi ce gustari le "administrati" copiilor vostri?
Aveti, in continuare 2 mese de fructe si una de legume?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Noi ne-am obisnuit sa mergem in fiecare luna la pediatru si asa o sa facem pana la 2 ani.

Luna asta a luat intr-adevar mult in inaltime (cu o luna in urma crescuse doar 1 cm) si cred ca cea mai mare contributie au avut-o soarele si iesirile in aer liber si la mare.

Legat de inaltime: eu am 1.63 m, iar Robert avea 1.80 inainte de accident (acum are vreo 1.74).

Vladimir mananca cand ii e foame. Cel putin de cand l-am inatrcat parca imi cere din 2 in 2 ore.

Cum ziceam, la varsta asta masa de fructe de dimineata r trebui inlocuita cu un mic dejun de oameni mari: o felie de paine cu una si branzica, un galbenus de ou, o rosie...adica ceva care sa fie consistent si sa ii tina pana la masa de pranz, ca asa fructele nu fac decat sa roada stomacul si sa ii faca foame. Lucru adevarat si observat la noi.

Imi spunea ca la pranz pot s aii dau un iaurt dupa ce baga el ciorba/supa/legume...asa ca o gustare si seara spaghete/paste/orezuri d-astea gen budinci sau daca nu a mancat carne suficienta la pranz putem de exemplu sa mancam niste spaghete cu sos si putina carne tocata seara- adica d-astea de oameni mari dar usurele.

Si verdeata la greu ca e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisik varul meu mai face diverse sieuri daca te intereseaza te pun in contact cu el, imi zici

ce frumos ati pove de intalnire din cluj hi hi si pozele fetelor sunt superbe...cat au crescut

denisa si eu am admirat pozele cu voi printesa ta e o papusa , aaa pisica din poza e a vostra?-e de revista pe bune!!!!!

revin ca vreau sa va zic ceva important

_

Mergi la inceput

INAPREDA, noi nu am avut niciodata 2 mese de fructe. De exemplu, eu daca mananc fructe in juma de ora mi-e foame si cred ca asta e valabil si la copii.

Exemple de gustari: o banana, un iaurt, o felie de pandispan facut in casa, niste fructe.

V-am zis ca i-am dat lui Vladimir cereale cu lapte? Cheerios- cerculete le-am pus in lapte in castron, le-am lasat putin si apoi cu lingurita. A fost incantat, a amncat si astea chiar tin de foame...

Daca al meu se trezeste la 7 dimineata va dati seama ca pana la pranz tb sa manance de 2 ori. Asa cao sa ii dau micul dejun ala "sarat" fara fructe sau cereale si gustare de fructe pana in pranz.

Mergi la inceput